Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops neplāno pamest "Liverpool" galvenā trenera amatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Klops neplāno pamest "Liverpool" galvenā trenera amatu
Jirgens Klops. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas devītās vietas īpašnieces "Liverpool" galvenais treneris Jirgens Klops norādīja, ka neplāno pamest galvenā trenera amatu, un viņš piebilda, ka vasarā varētu būt gaidāmas lielas izmaiņas.

"Nekur nedošos, ja vien man kāds nepateiks, ka jābrauc prom. Mums jāspēlē labāks futbols," preses konferencē teica Jirgens Klops. Viņš atzina, ka janvāra pāreju logā nav gaidāmi citi papildinājumi. "Liverpool" pievienojās Nīderlandes izlases uzbrucējs Kodijs Gakpo.

Sestdien Liverpūle viesos ar 0:3 bezcerīgi zaudēja "Brighton". Komanda ieņem tikai devīto vietu, un Top4 jeb Čempionu līgas pozīcija atrodas desmit punktu attālumā. Klops atzina, ka tā bijusi briesmīga spēle.

"Protams, esmu dzirdējis, ka esmu pārāk lojāls pret saviem futbolistiem. Esmu lojāls. Domāju, ka visiem vajadzētu būt lojāliem. Taču neesmu pārāk lojāls," uzstāja Klops.

"Problēma ir sarežģīta. Tavā rīcībā ir labs spēlētājs, kurš iepriekš paveicis daudz labu lietu. Vienā brīdī sāc domāt, ka viņam tas ir viss. Ja vari iepirkties un viņa vietā iegādāties jaunu spēlētāju, tad tas ir loģiski. Ja nevari nevienu nopirkt, tad arī nevari nevienu pārdot. Tāda ir mūsu situācija," skaidroja Klops.

Šovakar "Liverpool" FA kausa trešās kārtas pārspēlē spēkosies pret "Wolverhampton". Savukārt sestdien gaida mačs savā laukumā pret vēl vienu problēmu māktu grandu – Londonas "Chelsea".

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-01-17 11:09, pirms 2 gadiem
...nu, lai veicas komandas pārbūvē!
...būs jauns kapteinis?

     [+] [-]

, 2023-01-17 12:15, pirms 2 gadiem
Kas to zin kā būs, ja klubs turpinās šādi spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2023-01-17 12:38, pirms 2 gadiem
Izmaiņas gan prasās īpaši vidējā līnijā Keitā ,Čemberleins ,Melo ,Jones ir traumatiski bet Alkantara ,Hendersons ,Fabinjo un Milners jau visiem 30+ ja nemaldos . Jādot iespēja dažiem jaunajiem jo akadēmijā ir vairāki ļoti spēcīgi jaunieši Bajčetic ,Frauendorfs, Musialovskis, Quansah vēl uzbrukumā ir Cononier ,Doak , Gordons. Jēga tad pirkt daudz jauno ja nedod iespēju un tad šķirties (tādā veidā zaudēti vairāki ļoti labi futbolisti)

     [+] [-]

, 2023-01-17 14:34, pirms 2 gadiem
plāno neplāno, saimnieki izlems

     [+] [-]

, 2023-01-17 14:34, pirms 2 gadiem
Ja neplāno pats, tad atlaidīs.

     [+] [-]

, 2023-01-17 19:46, pirms 2 gadiem
baigie gudrinieki. Klops tieši to arī saka, ka "pats neplāno" tirliņu bars