Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" gatava maksāt 50+12 miljonus par 18 gadus vecu franču aizsargu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester United" gatava maksāt 50+12 miljonus par 18 gadus vecu franču aizsargu
Lenijs Joro. Foto: Adil Benayache/SIPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Manchester United" vasarā vēlas pastiprināt aizsardzības centru, un starp noskatītajiem kandidātiem ir arī 18 gadus vecais Lenijs Joro. Francijas klubs "Lille" jau piekritis 50+12 miljonu eiro piedāvājumam.

"Manchester United" galdā likusi pamata summu 50 miljonu eiro apmērā un 12 miljonus bonusos, un Francijas ceturtais spēcīgākais klubs "Lille" piekritis darījumam. Tagad kārtis ir paša Lenija Joro rokās, un futbolists sācis sarunas ar Anglijas klubu.

Interesi par Joro izrādījusi arī Madrides "Real". Ņemot vērā, ka Joro pēc gada beigsies līgums, Spānijas čempione labprāt nogaidītu un nākamajā vasarā talantīgo centra aizsargu iegūtu par brīvu. Tādēļ "Lille" ir ieinteresēta, lai futbolists pārceltos uz Mančestru, citādi varētu nākties palikt bez atlīdzības. Sarunas starp Joro pārstāvjiem un "United" par līguma nosacījumiem jau sākušās.

Joro debiju "Lille" sastāvā piedzīvoja 16 gados. Aizvadītajā sezonā viņš Francijas čempionāta 32 spēlēs izcēlās ar diviem vārtu guvumiem, bet vēl vienus vārtus iesita UEFA Konferences līgā.

"United" aizsardzības centra pastiprināšanai medī arī "Everton" piederošo Džaredu Brantvaitu un Matisu de Lihtu no Minhenes "Bayern". Lai iegādātos abus, klubam nāktos pārdot Hariju Magvairu un Viktoru Lindelēvu.

Mančestras klubs jau vienojies par Itālijas vienības "Bologna" nīderlandiešu uzbrucēja Džošua Zirkzē iegādi par 42 miljoniem eiro. Galvenais treneris Ēriks ten Hāgs sastāvu vēlas papildināt arī ar PSG piederošo balsta pussargu Manuelu Ugarti.

Izmantotie resursi:
https://www.theguardian.com/footbal...

     [+] [-]

, 2024-07-16 20:37, pirms 2 mēnešiem
Interesi par Joro izrādījusi arī Madrides "Real". Ņemot vērā, ka Joro pēc gada beigsies līgums, Spānijas čempione labprāt nogaidītu un nākamajā vasarā talantīgo centra aizsargu iegūtu par brīvu.

Ar Joro jau ir atrunāts līgums ar Real un abas puses tas apmierina.
Perezs vnk spēlējas un piedāvā sākumā nieka 20 mil.Beigās pārdos Real par 40 mil kā to izdarīja ar Kamavingu samaksājot mazāk nekā citi gribētāji.

     [+] [-]

, 2024-07-17 08:35, pirms 2 mēnešiem
MU izmaiņas vajag