Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"City" noliedz vēlmi iegādāties MLS klubu

Andrejs Siliņš

"City" noliedz vēlmi iegādāties MLS klubu
"Manchester City" īpašnieks šeihs Mansūrs
Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā parādījušās runas, ka Anglijas Premjerlīgas čempionvienības "Manchester City" kluba vadība vēloties iegādāties vietu ASV Augstākās līgas (MLS) turnīrā, taču angļu klubs šādu informāciju noliedzis.

Tika vēstīts, ka "City" īpašnieks šeihs Mansūrs ir gatavs tērēt 100 miljonus sterliņu mārciņu, lai iegādāties jaunu klubu, kas spēlētu MLS turnīrā aiz okeāna. Tika pat izplatīta detalizētāka informācija, proti, klubs atradīšoties Kvīnsas rajonā Ņujorkā un to saukšot "New York City Football Club".

Šodien izplatītajā paziņojumā klubs šādus notikumus noliedz: ""Manchester City" neiegādājas MLS klubu." Mansūra biznesa iespējas līdz ar "City" iegādi krasi pieaugušas un, iespējams, tas bija pamats runām, ka Abu Dabi biznesmenis varētu pirkt klubu Ziemeļamerikā, kas palīdzētu veidot biznesa kontaktus arī otrpus okeānam.

Jauns klubs Kvīnsā gan ir paredzēts tik un tā, pagaidām nav zināms nekas konkrētāks. Pagājušo sezonu MLS noslēdza 19 komandas, kas bija sadalītas Austrumu un Rietumu konferencēs.

1993. gadā dibinātajā līgā sākotnēji bija desmit komandas, 1998. gadā pievienojās vēl divas. 2002. gadā finansiālu iemeslu dēļ tika izformētas divas komandas, un līga atgriezās pie desmit klubiem. Kopš 2004. gada gandrīz katru gadu klāt nākusi kāda komanda un šobrīd to skaits sasniedzis 19. Interese un dažviet arī konkrēti plāni par jaunu komandu izveidošanu joprojām ir 12 dažādās pilsētās.

Izmantotie resursi:
PA Sport

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-15 16:13, pirms 12 gadiem
Tavs tētis rakstīja: Es arī glibu būt šeihs
Es gribētu būt sasodīti pievilcīgs un lai tās dāmas, kas man patīk, būtu manas

  +5 [+] [-]

, 2012-12-15 16:15, pirms 12 gadiem
Tavs tētis rakstīja: Es arī glibu būt šeihs
kurš tad negribētu! varētu football manager spēlēt dzīvajā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-16 22:59, pirms 12 gadiem
Nu tad ejam meklet naftu dalisim uz 4iem