Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mediji: Fērgusons atkāpjas no Mančestras "United" vēstnieka pienākumiem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mediji: Fērgusons atkāpjas no Mančestras "United" vēstnieka pienākumiem
Sers Alekss Fērgusons. Foto: AFP/Scanpix

LETA--AP. Anglijas futbola premjerlīgas komandas Mančestras "United" leģendārais treneris Alekss Fērgusons atkāpies no kluba vēstnieka pienākumiem, vēsta britu mediji.

82 gadus vecais Fērgusons kluba vēstnieka pienākumus pilda kopš 2013.gada, kad palīdzēja komandai izcīnīt savu līdz šim pēdējo premjerlīgas čempiona titulu.

Viņa vadībā "sarkanie velni" 13 reizes uzvarēja Anglijas premjerlīgā, piecas reizes - Anglijas Futbola asociācijas kausā, bet divreiz - UEFA Čempionu līgā.

Fērgusons ar Mančestras "United" strādāja no 1986.gada līdz 2013.gadam. Kā galvenais treneris "United" premjerlīgā vadīja 810 spēlēs, kurās tika pie 528 uzvarām, kas, tāpat kā viņa 13 čempiona tituli, pagaidām ir nepārspēts rādītājs.

Fērgusons 11 reizes tika atzīts par premjerlīgas labāko treneri.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 14:18, pirms 6 stundām
Loģisks solis. Būt par vēstnieku klubam, kuram ir tik slavena vēsture, bet kuļas pa PL lejasdaļu, nav tas labākais.
Un senioram jau 82 gadi, arī ir ļoti cienījams vecums. Varbūt tas pielika punktu spīdošajai karjerai MU.

     [+] [-]

, 17:43, pirms 3 stundām
https://www.delfi.lv/sports/1697825...
Delfos tā pati informācja ar citu naratīvu. Nevis pats aizgāja, bet atlaida, lai namaksātu pāris miljonu gadā par to, ka vinš nāk skatīties MU spēles. MU 113 miljonu mārciņu zaudējumi, jācenšas samazināt izmaksas.

     [+] [-]

, 18:47, pirms stundas
Vairs nemaisīsies kluba virtuvē?

     [+] [-]

, 19:10, pirms stundas
...visi viņa korumpētie tiesneši ir veci un nespējīgi...viņš vairs nespēj veidot rezultātu...0:7 ar Liverpool....jau tad vajadzēja tīt makšķeres