Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Par atbildi Ten Hagam Sančo uz laiku netrenēsies ar ''United'' komandu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par atbildi Ten Hagam Sančo uz laiku netrenēsies ar ''United'' komandu
Džeidons Sančo. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' paziņojis, ka Džeidons Sančo uz laiku, kamēr tiek atrisināts viņa disciplīnas pārkāpumu jautājums, netrenēsies kopā ar galveno komandu. Pēc neiekļaušanas pieteikumā mačā pret ''Arsenal'' Sančo sociālajos tīklos kritiski atbildēja galvenajam trenerim Erikam ten Hagam.

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' ceturtdien paziņoja, ka angļu pussargs Džeidons Sančo uz kādu laiku netrenēsies kopā ar galveno komandu līdz viņa konflikts ar treneri Eriku ten Hagu būs atrisināts. ''Džeidons Sančo turpinās strādāt pēc individuālās programmas līdz disciplīnas pārkāpumu jautājums tiks atrisināts,'' teikts paziņojumā.

Šī mēneša sākumā ''United'' galvenais treneris mačā pret ''Arsenal'' neiekļāva Sančo komandas pieteikumā, vēlāk norādot, ka futbolista demonstrētais līmenis treniņos bijis zem vēlamajiem standartiem. Sančo sociālajos tīklos noraidīja šos trenera izteikumus, atklājot, ka tiek uzskatīts par grēkāzi jau ilgākā laika periodā.

Džeidons Sančo pārcēlās uz Mančestras ''United'' transfērā no Dortmundes ''Borussia'' 2021. gadā, taču Anglijas Premjerlīgas komandā pagaidām nav spējis sevi pierādīt. 58 Premjerlīgas spēlēs viņš guvis tikai deviņus vārtus un vēl sešas reizes rezultatīvi piespēlējis. Pagājušās sezonas laikā Sančo trīs mēnešus pavadīja, cīnoties ar mentālajām un fiziskajām grūtībām. Vienu brīdi galvenais treneris Eriks ten Hags pauda, ka Sančo nav fiziskajā formā, lai dotos laukumā.

Pirms zaudējuma pret ''Arsenal'' Sančo pirmajās trijās Premjerlīgas spēlēs bija devies uz maiņu. Jāmin, ka šīs nav vienīgās problēmas Mančestras klubā. Par apsūdzībām vardarbībā pret bijušo draudzeni pagaidām ar pirmo komandu netrenējas brazīlietis Antoni.

Nākamo Premjerlīgas spēli ''United'' aizvadīs rīt, kad spēkosies pret ''Brighton''.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +1 [+] [-]

, 2023-09-15 09:14, pirms gada
ManUnited jūk pa vīlēm... Šogad būs tas gads, kad komanda turēsies tabulas viducī. Bet šeit jautājums nav par to... Lieta tāda, ka Ten Hāgs izskatās kā tāds gailis starp vistām... Nevienā citā klubā spēlētāji nav pārmetuši treneriem par nespēlēšanu, bet šeit MANU īsā cikla periodā Cr7 (tas pašsaprotams, tomēr amplua un runāt nebaidās) un tagad Sancho. Tas mikroklimats komandā noteikti nav tas labākais.

     [+] [-]

, 2023-09-15 12:02, pirms gada
Žēl skatīties, kas notiek ar MU šos pēdējos gadus. Nav īsti pat saprotams ar ko sākt un ko mainīt. Pretinieki berzē rokas, jo zina ka mikroklimats komandā ir švaks..

     [+] [-]

, 2023-09-15 12:35, pirms gada
Vairākus gadus jāaizmirst par godalgām, kodols jāveido jauns no akadēmijas, nu un treneris arī jēdzīgs jādabū +/- sarkanģīmja līmenī.
Glazers out - pats par sevi.

     [+] [-]

, 2023-09-15 19:14, pirms gada
pēc sera MU ir stipri paliels bardaks