Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" interesējas par Londonas "Arsenal" uzbrukuma līderu piesaisti

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Barcelona" interesējas par Londonas "Arsenal" uzbrukuma līderu piesaisti
Aleksandrs Lakazets un Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: EPA/Scanpix

"Barcelona" galvenais treneris Ronalds Kūmans preses konferencē pirms Spānijas "La Liga" čempionāta pirmās kārtas spēles starp "Barcelona" un "Real Sociedad" atklājis, ka Katalonijas superklubs meklē vēl vienu augstākās klases uzbrucēju.

"Barcelona" klubam pirms sezonas bija lielas grūtības iekļauties "Financial Fair-Play" noteikumu nosacījumos, nācās samazināt algu līderiem, kā arī atvadīties no ilggadējā līdera Lionela Mesi. Tagad viens no slavenākajiem futbola klubiem pasaulē cer uz Dānijas izlases uzbrucēja Martina Braitvaita izdevīgu pārdošanu, kas ļautu tēmēt uz Londonas "Arsenal" snaiperu Pjēra Emerika Obamejanga vai Aleksandra Lakazeta iegūšanu.

30 gadus vecā dāņa Braitvaita tirgus vērtība portālā "Transfermarkt" tiek lēsta ap deviņiem miljoniem eiro. "Barcelona" pārrunas ar Obamejangu veica jau pirms diviem gadiem, tomēr toreiz "Arsenal" izvēlējās Gabonas visu laiku labāko futbolistu nepārdot. Šoreiz Ziemeļlondonas klubs nebūtu pret to, ka Obamejangs komandu pamestu apmaiņā pret naudu vai kādu no "Barcelona" spēlētājiem.

"Arsenal" būtu ieinteresēta veikt maiņas darījumu, kurā iesaistīts arī Lakazets. Iepriekš Lionas "Olympique" spēlējušais francūzis Anglijā nav parādījis to sniegumu, kas no viņa tika gaidīts. Gan Obamejangs, gan Lakazets ir divi no "Arsenal" visdāsnāk apmaksātajiem futbolistiem, abiem izlaižot Anglijas Premjerlīgas pirmās kārtas spēli pret turnīra jaunpienācēju "Brentford", kurā londonieši zaudēja ar 0:2.

Pagaidām gan nav zināms, kuri "Barcelona" spēlētāji būtu "Arsenal" trenera Mikela Artetas interešu lokā.

Izmantotie avoti:
https://www.sport.es/en/news/barca/...

     [+] [-]

, 2021-08-16 10:42, pirms 3 gadiem
"Pagaidām gan nav zināms, kuri "Barcelona" spēlētāji būtu "Arsenal" trenera Mikela Artetas interešu lokā."... tas tak skaidrs, ka Pedri..