Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''City'' pagarina līgumu ar kluba ilggadējo labās malas aizsargu Kailu Vokeru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''City'' pagarina līgumu ar kluba ilggadējo labās malas aizsargu Kailu Vokeru
Kails Vokers. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas un UEFA Čempionu līgas pašreizējā uzvarētāja Mančestras ''City'' pavēstījusi par līguma pagarināšanu ar vienības ilggadējo labās malas aizsargu Kailu Vokeru līdz 2026. gadam.

33 gadus vecais anglis mančestriešu rindas papildināja 2017. gadā, 52,7 miljonus eiro vērtā transfērā pārceļoties no Totenhemas ''Hotspur''. Līdz šim ''City'' rindās Vokers aizvadījis 260 spēles, to laikā gūstot sešus vārtus un atdodot 18 rezultatīvas piespēles.

Vasarā angļu labās malas aizsarga vārds aktīvi izskanēja vairāku potenciālo transfēru sakarā un iespējamā ''City'' pamešanā. Kā viena no galvenajām pretendentēm uz Vokera pakalpojumiem bija Minhenes ''Bayern'', tomēr tas nav piepildījies.

Pieredzējušais futbolists un Mančestras ''City'' vienojušies par līguma pagarināšanu, pušu sadarbībai turpinoties līdz pat 2026. gada sezonas beigām.

Visās ''City'' spēlēs sezonas ievadā Vokers laukumā bijis no zvana līdz zvanam. Pepa Gvardiolas padotie sestdien Premjerlīgas piektās kārtas ietvaros viesosies Londonā, aizvadot izbraukuma maču pret ''West Ham United''.

Izmantotie resursi:
https://www.mancity.com/news/mens/k...

     [+] [-]

, 2023-09-15 00:32, pirms gada
Uolkeru - Double U Nevis V!
L izrunājās visos Angļu dialektos. It īpaši Ziemeļanglijā!