Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rūnijs: "Pirms pendeles biju uztraucies"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Rūnijs: "Pirms pendeles biju uztraucies"
Alekss Fergusons
Foto: AP/Scanpix

"Manchester United" uzbrucējs Veins Rūnijs pēc šodien izcīnītā Premjerlīgas titula atklāja, ka bija uztraucies pirms došanās izpildīt 11 metru soda sitienu, kas viņa komandai nodrošināja 12. uzvaru Premjerlīgā un 19. titulu Anglijas augstākajā divīzijā.

"Pirms "pendeles" izpildīšanas biju uztraucies, jo pagāja ilgs laiks, kamēr novietoju bumbu, lai izdarītu sitienu. Vai 11 metru sitiens tika piešķirts pamatoti? Nezinu, jo nevarēju redzēt to, vai bija pārkāpums. Protams, mūsu spēlētāji uzskatīja, ka bija jādod, bet viņu futbolisti tieši pretēji. Labi, ka iesitu. Pēdējās desmit minūtes bija garlaicīgas, taču galvenais, ka uzvarējām. 19. tituls ir apbrīnojams sasniegums," pēc mača teica Mančestras "čempionāta" vārtu autors Veins Rūnijs.

12. Premjerlīgas tituls ar "Manchester United" tās vēsturē visu laiku veiksmīgākajam trenerim Aleksam Fergusonam: "Tas bija fantastisks sniegums mūsu izpildījumā. Visiem ar klubu saistītiem cilvēkiem šī ir lieliska diena. Spēlētāji šodien paveica smagu darbu, lai dabūtu rezultātu, kas mums bija nepieciešams. Zaudējām "sliktus" vārtus, bet nepadevāmies. Ilgu laiku šķita, ka šī nebūs mūsu diena, jo mums te vienmēr gājis smagi. Arī viņi cīnījās par punktu."

"Pēdējā spēlē pret "Blackpool" varam atļauties atpūtināt vairākus spēlētājus. Zinu, ka daudzi klubi uztraucas par to, kādu sastāvu izliksim, taču varu visus nomierināt – lai arī kāds tas būs, spēlēsim uz uzvaru," par nākamo nedēļu stāstīja Fergusons.

Fergusons uzsver, ka Premjerlīgā nākamajā sezonā uzvarēt būs vēl grūtāk nekā šogad: "Šī līga nav viegla – visi titula pretendenti to uzzinās. Mēs šogad zaudējām punktus pret "Blackburn", "West Brom", abām Birmingemas komandām, "Sunderland", "Newcastle" un "Bolton". Tas vien norāda to, cik šī līga ir grūta. Tagad uzvarēt bija milzīgs izaicinājums. 80. gados valdīja "Liverpool", bet, kad šeit ierados, nedomāju, ka uzvarēsim tik daudz reižu. Vēsturiski iegājies, ka šī kluba spēlētāji apzinās, ka viņiem ir jāuzvar."

Fergusons kārtējo reizi kliedēja runas par to, ka varētu doties pensijā: "Nē, nē, nē! Es jūtos labi!"

"Pagājušajā gadā mums pietrūka viena punkta un titulu faktiski zaudējām šeit, nospēlējot neizšķirti 0:0. Šodien ielaidām "mīkstus" vārtus, bet spējām atspēlēties. Uzvarēt šodien un neatlikt visu uz pēdējo spēli bija ļoti svarīgi. Šogad līmenis noteikti audzis, jo visi spēj uzvarēt visus, arī lejasgala komandas var uzvarēt vadošās komandas. Arī faniem tas ir interesantāk," teica aizsargs Rio Ferdinands.

Izmantotie resursi:
BBC
Skysports

Slēpts komentārs: Vynilz

  +3 [+] [-]

, 2011-05-14 21:45, pirms 13 gadiem
Neuztrauktos tikai robots.

  +5 [+] [-]

, 2011-05-14 21:50, pirms 13 gadiem
Vynilz rakstīja: Uzpīpēt vajadzēja,vajag atļaut futbolistiem smēķētājiem pirms pendelēm ievilkt dūmu,cigarešu firmas varētu slēgt līgumus ar slaveniem futbolistiem
stulbākais joks ever.

  +4 [+] [-]

, 2011-05-14 21:57, pirms 13 gadiem
Rūnijs - Pēdējās desmit minūtes bija garlaicīgas.

  +1 [+] [-]

, 2011-05-14 22:14, pirms 13 gadiem
Cerams,ka MU uzvarēs arī ČL. lai arī MU nau mana mīļāka komanda uz sezonas beigām sāk rādīt atzīstamu sniegumu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-05-15 11:39, pirms 13 gadiem
Malači Chelsea ZAUDĒJĀT!

STOP CHELSEA

     [+] [-]

, 2011-05-15 22:10, pirms 13 gadiem
beicha rakstīja: Malači Chelsea ZAUDĒJĀT!

STOP CHELSEA
Sasmīdināji!