Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''Liverpool'' treneris: ''Nav svarīgi, cik labs spēlētājs esi, ja netici sev''

''Liverpool'' treneris: ''Nav svarīgi, cik labs spēlētājs esi, ja netici sev''
Kenijs Dalglīšs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' komandas galvenā trenera vietas izpildītājs Kenijs Dalglīšs uzskata, ka veiksme un labi rezultāti atkal piemeklēs viņa trenēto komandu tad, kad spēlētāji sāks ticēt saviem spēkiem.

Pēdējā mačā (trešdien) ''Liverpool'' izbraukumā ar 1:2 piekāpās Latvijas uzņēmējam Valērijam Belokoņam piederošajam klubam ''Blackpool'', lai gan jau 3. minūtē, pateicoties Fernando Toresam, ''Liverpool'' atradās vadībā. Jāatzīmē, ka arī pirmajā šo komandu savstarpējā cīņā, kas notika oktobra sākumā, ar 2:1 pārāki bija ''Blackpool'' futbolisti. Pēdējos 10 mačos Premjerlīgas ietvaros ''Liverpool'' izcīnījusi tikai trīs uzvaras, sešos mačos zaudējusi un vienā spēlējusi neizšķirti. Pēdējos piecos mačos komandai četri zāģi.

Pašreizējais ''Liverpool'' stūrmanis Kenijs Dalglīšs, kurš par treneri iecelts (pirms nedēļas) līdz sezonas beigām, bet pašreiz skaitās trenera vietas izpildītājs, uzskata, ka komanda atkal spēs sasniegt labus rezultātus tad, kad spēlētāji būs pārliecība par saviem spēkiem. ''Jūs redzējāt viņu centību, pašatdevi un vēlmi – to nevar atņemt. Taču dažreiz nav svarīgi, cik labs spēlētājs esi, ja netici sev,'' iesāk Dalglīšs.

''Mums ir smagi jāstrādā, lai atgrieztu ticību un pārliecību par savām spējām. Domāju, ka šajā komandā ir savākti ļoti labi spēlētāji, taču viņiem vienkārši ir jānotic tam, ko viņi dara, un, protams, sev,'' piebilda 59 gadus vecais skotu treneris, kurš savulaik pats spēlējis (1977.-1990.g.) šajā komandā un trenējis to no 1985. līdz 1991. gadam. Dalglīša vadībā "Liverpool" izcīnīja trīs līgas titulus.

Pašreiz Anglijas Premjerlīgas turnīra tabulā Anglijas līgā 18 reizes (tik pat arī ''Manchester United'') triumfējušais klubs pēc 21 spēles (7-4-10) ar 25 punktiem ieņem sev necilo 13. vietu. Tikai četri punkti komandu šķir no izkrišanas zonas, kur tā šosezon jau bija pamanījusies iemaldīties. Nākamais mačs ''Liverpool'' paredzēts svētdien, kad Liverpūles derbijā savā laukumā jācīnās pret turnīra tabulas kaimiņieni ''Everton'' (12.v., 25 p.).

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

 +10 [+] [-]

, 2011-01-14 19:36, pirms 13 gadiem
zelta vārdi!

  +5 [+] [-]

, 2011-01-14 19:43, pirms 13 gadiem
King Kenny, protams ceru uz to ka varēs Liverpool komandu pacelt uz veco līmeni. Leģendārs spēlētājs un Leģendārs treneris. Jo ne visiem izdodas spēlēt un vadīt komandu un pie tam gūt panākumus.

Nākamais derbijs, cerams, ka mainīsies uz labo pusi spēles stils un būs uzvara.

P.S. patīk cik stabili divas spēles nospēlēja Kelly rb pozīcijā. Ceru, ka arī nākamajā spēlē pret Everton Kelly būs rb pozīcijā

  +1 [+] [-]

, 2011-01-14 20:10, pirms 13 gadiem
Kellijs tiešām rāda labu sniegumu, kā izteicās kāds no angļu preses: "Kellijs izskatās tā, itkā jau sezonu būtu nospēlējis pamatsastāvā"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-01-14 21:17, pirms 13 gadiem
Vārdi vietā!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-14 22:08, pirms 13 gadiem
Tieši tā - ticība sev ir pats galvenais, pēc tam nāk viss cits. No sākuma jānotic, ka tu vari apspēlēt, ka tu vari labi uzsist un trāpīt, tad jādomā par citu. Ja neticēsi, ka to spēj, nekas arī nenotiks, jo visu laiku domāsi, ka nevari neko panākt...

Protams, tik radikālā līmenī tas nav attiecināms uz profesionālu futbola komandu, sevišķi jau Liverpool, jo tas ir viņu darbs, bet, kad zūd pārliecība par saviem spēkiem, sniegums dabū ciest - tas ir fakts. Tas pats bija noticis ar Chelsea vēl nesen pirms uzvaras kausā ar 7-0.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-01-15 13:01, pirms 13 gadiem
emssis_19 rakstīja: zelta vārdi!
tiešām zelta vārdi!!!

     [+] [-]

, 2011-01-16 17:27, pirms 13 gadiem
Dalglišs nevis Dalglīšs, nav jau piem. englīšs