Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Volkots nespēlēs vairāk nekā mēnesi

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

Volkots nespēlēs vairāk nekā mēnesi
Teo Volkots tiek nonests no laukuma
Foto: AP/Scanpix

Londonas "Arsenal" komanda palikusi bez vēl viena no vadošajiem spēlētājiem – potītes traumas dēļ mēnesi vai varbūt pat vairāk nespēlēs Teo Volkots, kurš kluba lazaretē pievienojas Robinam van Persijam.

Savainojumu Volkots guva otrdien, kad Anglijas izlases sastāvā spēlēja pret Šveici, turklāt jau pašā mača sākumā – viņš tika nomainīts jau spēles 13. minūtē. Maču Anglija gan uzvarēja ar 3:1, tomēr jau otrajā spēlē pēc kārtas kāds no valstsvienības spēlētājiem gūst nopietnu savainojumu (pret Bulgāriju traumēts tika Maikls Dosons). Pēc "Arsenal" galvenā trenera Arsena Vengera vārdiem, Volkotam nāksies izlaist no četrām līdz sešām nedēļām: "Es apsvēru divas iespējas – vai nu viņš nebūs ierindā vairākas dienas, vai arī vairākas nedēļas. Diemžēl tās būs četras līdz sešas nedēļas. Pārbaužu rezultāti bija pat iepriecinoši, jo likās, ka var būt arī ļaunāk."

21 gadus vecais Volkots, kurš šīs sezonas trīs aizvadītajos Anglijas Premjerlīgas mačos paspējis gūt četrus vārtus, ir jau otrais "Arsenal" futbolists, bez kura klubam kādu laiku nāksies iztikt – pirms pāris dienām tika paziņots par Robina van Persija savainojuma nopietnību. Viņam jāizlaiž apmēram tikpat garš laika posms, cik Volkotam.

Nākamo maču "Arsenal" aizvadīs sestdien, kas tiksies ar "Bolton Wanderers", bet nākamajā trešdienā uzsāks UEFA Čempionu Līgas grupu turnīru, mērojoties spēkiem ar "Braga".

Izmantotie resursi:
Yahoo! Eurosport - Sport News | Sports Scores |...

  -2 [+] [-]

, 2010-09-09 21:04, pirms 14 gadiem
nu lielgabalniekiem nejiet šogad nezz tad jau Aršavinam būs jāņem groži savās rokās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-09 21:14, pirms 14 gadiem
man jau šitās ziņas par nespēlēšanu galīgi zb

     [+] [-]

, 2010-09-09 21:17, pirms 14 gadiem
LOL Gunneri turpina savā stilā. Diemžēl.

     [+] [-]

, 2010-09-09 21:51, pirms 14 gadiem
Skumji, protams.
Un par Balotelli traumu jau ziņoja? Varbūt palaidu ko garām?

  +2 [+] [-]

, 2010-09-09 21:54, pirms 14 gadiem
ehh.. sezonu sāka labi Volkots, bet atkal tās traumas..

     [+] [-]

, 2010-09-09 21:54, pirms 14 gadiem
Van persijas manuprat vispār vairak dabu arstēties nekā spēlēt, taspats Walcotam, vispār arsenal un traumas ir divi vārdi kuras nākas dzirdēt diezgan bieži