Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Defo būs jāizlaiž trīs mēneši (papildināts)

Andrejs Siliņš

Defo būs jāizlaiž trīs mēneši (papildināts)
Džermeins Defo ar ārstu palīdzību pamet laukumu mačā pret Šveici
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Pemjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" un Anglijas valstsvienības uzbrucējs Džermeins Defo būs spiests iztikt bez futbola trīs mēnešus, jo otrdien izlases rindās gūtais potītes savainojums izrādījies gana nopietns.

Otrdien Euro2012 kvalifikācijas turnīra otrajā mačā angļi ar rezultātu 3:1 uzveica Šveici. Diemžēl kādā no spēles epizodēm Defo savainoja potīti un laukumu varēja atstāt tikai uz nestuvēm. "Pat, ja tas ir tikai smags sastiepums, viņš nevarēs spēlēt vismaz kādas sešas nedēļas," Totenhemas kluba galvenais treneris Harijs Rednaps norādīja, ka savainojums ir nepatīkams.

To apliecināja arī fakts, ka Defo uz "Hotspur" treniņu noraudzīties ceturtdien bija ieradies ar kruķu palīdzību un speciālu apavu labajai kājai. Sākotnēji tika ziņots, ka pēdējā laikā labā formā esošajam uzbrucējam nāksies izlaist sešas nedēļas, taču šodien kļuvis zināms, ka rehabilitācijas periods būs divreiz ilgāks - trīs mēneši. Līdz ar to Defo izlaidīs visas sešas savas vienības spēles UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, kā arī divus mačus Anglijas izlasē Eiropas čempionāta kvalifikācijā.

Defo savainojums ir trieciens arī Anglijas izlasi, kuras rindās Defo noteikti nevarēs palīdzēt mačā pret Melnkalni. Savainojums tieši visnepiemērotākajā brīdī - Defo bija lieliskā sportiskajā formā un pirmajā Anglijas spēlē pret Bulgāriju (4:0) izcēlās ar "hat-trick".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-10 12:46, pirms 14 gadiem
craucham un kiinam arii ir probleemas ar savainojumiem, pavlucenko speelee nestabili ... taa kaa defo ir buutisks zaudeejums spuriem, iipashi chempionu liigaa.

     [+] [-]

, 2010-09-10 16:21, pirms 14 gadiem
Bļin, šitā aspekta dēļ ļoti nepatīk tas, ka futbolisti brauc uz izlasēm.... Spurs beidzot tika ČL un še Tev, paliek bez labākā uzbrucēja... Sūdīgi...