Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rednaps: "Noraidīt Anglijas izlases piedāvājumu būtu grūti"

Andrejs Siliņš

Rednaps: "Noraidīt Anglijas izlases piedāvājumu būtu grūti"
Harijs Rednaps - "Hotspur" galvenais treneris
Foto: PA Wire/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" galvenais treneris Harijs Rednaps izteicies, ka noraidīt Anglijas izlases trenera darba piedāvājumu būtu grūti.

Pašreizējais Anglijas izlases stūrmanis Fabio Kapello jau pavēstījis, ka pēc Euro2012, kura kvalifikāciju angļi iesākuši pārliecinoši, neturpinās darbu Anglijas izlasē. Līdz ar to jau šobrīd angļu mediji sākuši meklēt itāliešu speciālista aizvietotāju, un kā viens no reālākajiem tiek minēts "Hotspur" treneris Harijs Rednaps. Pats Rednaps paudis pārliecību, ka nākamajam trenerim jābūt anglim pēc tautības. Vai pats Rednaps būtu gatavs uzņemties prestižo, tai pat laikā atbildīgo darbu?

"Godīgi sakot, tas nav nekas tāds, par ko es ikdienā sēžu un domāju. Bet vienmēr esmu teicis - ja esi anglis, tad tādu piedāvājumu būtu grūti noraidīt," nostāju pauda treneris. "Tas kļūtu par karjeras augstāko punktu. Kāpēc gan angļiem būtu jātērē laiks, lai kļūtu par treneriem, ja viņi nekad netiktu pie iespējas trenēt savu izlasi. Lai kurš šo darbu dabūs, vēlos, lai tas būtu anglis. Esmu pārliecināts, ka ir daudzi treneri, kas to varētu darīt."

"Ir daudzi treneri no zemākajām līgām, kas varētu darīt manu darbu. Viņi lieliski saprot spēli, bet nav tikuši pie iespējām. Esmu viens no laimīgajiem, kurš ticis pie iespējas trenēt augstākajā līmenī," sacīja Rednaps. "Ja tavā rīcībā ir labi spēlētāji, trenēt Anglijas izlasi nevajadzētu būt tik grūti. Mums ir labi spēlētāji."

"Ja runa ir par 2012. gadu, tad varu teikt - skatos uz savu dzīvi un uztraucos par to, kas varētu notikt nākamnedēļ. Tagad domāt par to, kas notiks pēc diviem gadiem, ir krietni par ātru. Kurš gan var pateikt, kur mēs būsim un ko darīsim pēc diviem gadiem..."

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

Vai Rednaps būtu piemērots Anglijas izlases trenera darbam?

  • 69

  • 17


  -1 [+] [-]

, 2010-09-09 22:41, pirms 14 gadiem
tad jau behems varetu ar palikt

     [+] [-]

, 2010-09-10 05:54, pirms 14 gadiem
Seru Aleksu jau vislabāk gribētos redzēt pie grožiem tikai diemžēl tas nekad nenotiks....

  +5 [+] [-]

, 2010-09-10 11:02, pirms 14 gadiem
arčč rakstīja: Seru Aleksu jau vislabāk gribētos redzēt pie grožiem tikai diemžēl tas nekad nenotiks....
Viņš drīzāk Skotiju trenēs ...