Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančīni Mančestras "City" slikto sezonu skaidro ar neveiksmēm darījumu tirgū

Agris Suveizda

Mančīni Mančestras "City" slikto sezonu skaidro ar neveiksmēm darījumu tirgū
Džeks Rodvels no "Everton" tika nopirkts par 12 miljoniem, taču Premjerlīgā aizvadījis tikai astoņas spēles
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola kluba Mančestras "City" galvenais treneris Roberto Mančīni pirms šovakar gaidāmā Mančestras derbija izteicās, ka komanda, iespējams, joprojām pretendētu uz Premjerlīgas titulu un turpinātu spēlēt Čempionu līgā, ja ne neveiksmju pirmssezonas darījumu tirgū.

"Iespējams, atrastos turnīra tabulas augšā...Iespējams, mēs būtu arī UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā. Mums bija iespēja iegūt trīs vai četrus spēlētājus, kas uzlabotu mūsu komandu, bet tagad tas jau ir noiets etaps," pirms derbija pret Mančestras "United" sacīja Roberto Mančīni. "Mums bija iespēja iegūt svarīgus spēlētājus. Spēlētājus, kuri šogad būtu varējuši kļūt par līderiem. Bet tagad par to runāt ir bezjēdzīgi."

Vasaras pāreju periodā Mančestras "City" lenca vairākus pazīstamus futbolistus. Vienas no galvenajām darījumu tirgus prioritātēm bija Robins van Pērsijs un Edens Azārs, kuri vēlāk par attiecīgi 24 un 32 miljoniem sterliņu mārciņu pievienojās Mančestras "United" un Londonas "Chelsea". Tāpat uz "City" nepārgāja Havi Martiness, kuru nopirka Minhenes "Bayern", un Daniele de Rosi, kurš izlēma palikt Itālijas "Roma". Tā vietā "City" iztērēja vairāk nekā 55 miljonus par pieciem spēlētājiem, no kuriem Džeks Rodvels (12), Skots Sinklērs (6,2) un Maikons (5) Premjerlīgā piedalījušies tikai epizodiski.

Tāpat Mančīni piebilda, ka Premjerlīgā daudz komandu pret "United" spēlē pārāk bailīgi: "Neviens pret "United" nespēlē labi, jo viņi spēlē ar bailēm. Katra komanda pret "United" spēlē ļoti mīksti, jo domā, ka šī spēle ir pārāk grūta un ka viņi "United" nevar uzvarēt. Nedomāju, ka citas komandas nedarbojas ar 100% atdevi, taču to mentalitāte ir vāja, jo komandas netic, ka var kaut ko izdarīt. Taču tā nav tiesa, jo, ja spēlē ar labu attieksmi, futbolā var uzvarēt jebkuru."

Pat, ja Mančestras "City" šovakar izdosies svinēt uzvaru, Roberto Mančīni padoto izredzes uz titula nosargāšanu būs minimālas. Šobrīd "United" ar 77 punktiem 30 spēlēs ir pārliecinoša līdere, bet "City" atpaliek par iespaidīgiem 15 punktiem. Pagājušajā sezonā titula liktenis izšķīrās sezonas pēdējās sekundēs, kad Mančestras "City" izrāva uzvaru pār QPR (3:2) un nodrošināja pirmo čempiones titulu 44 gadu laikā.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2013-04-08 19:20, pirms 11 gadiem
Too many excuses Robert!

     [+] [-]

, 2013-04-08 19:33, pirms 11 gadiem
Vasaras transfēru logs tika izgāsts, tagad to var secināt, galvenokārt dēļ tā, ka neizdevãs iegūt galvenos mērķus, RVP, Martinesu, labu wingeru un Ageru. Par vienīgo ļoti labo pirkumu var uzskatīt Nastasiču, ilgākā perspektīvã Rodvels arī ir ok, ja tiks galā ar traumām. Maikons, un it sevišķi Sinklērs ir fail, lai gan par tādu naudu neko daudz nevarētu tāpat dabūt, bez izcilas veiksmes, Maikonam arī bija katastrofãli traumatisks gads, ja ne traumas, varbūt bilde būtu cita.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-08 20:22, pirms 11 gadiem
Caur ziediem vien izsaka nožēlu, ka nav izdevies nopirkt titulu šosezon.

  +4 [+] [-]

, 2013-04-08 20:22, pirms 11 gadiem
Nožēlojams attaisnojums.... Vispatīkamāk ka Balotelli pārdava par salīdzinosi mazu summu un šis A serija uzreiz bombardēt sāka
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-08 21:19, pirms 11 gadiem
jāpiekrīt vien augstāk rakstītajiem komentāriem - ir komandas, kas ar lētākiem spēlētājiem panāk daudz vairāk, kamēr MCity un QPR sapērkas nejēgā visu ko un nekas nesanāk. Nepietiek nopirkt baru ar zvaigznēm. Tā nav FIFA datorspēle. Dzīvē spēlētājiem ir arī jāspēj laukumā vienoti darboties, jāsaprotas un jāpapildina vienam otru.

     [+] [-]

, 2013-04-08 22:39, pirms 11 gadiem
City komandā vnk nav kolektīva noskaņas absolūti nekādas, ir bijusi saskarsme ar šo klubu un esmu pavērojis spēlētajus, pie vakariņām it kā visa komanda sēz kopā, taču pa grupiņām, angļi vienā stūrī, franciski runājošie citā, balkāni arī kopā...tik aguero viens pats, jo nav spejīgs pat angļu valodu iemācīties.

     [+] [-]

, 2013-04-08 22:57, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Vasaras transfēru logs tika izgāsts, tagad to var secināt, galvenokārt dēļ tā, ka neizdevãs iegūt galvenos mērķus, RVP, Martinesu, labu wingeru un Ageru. Par vienīgo ļoti labo pirkumu var uzskatīt Nastasiču, ilgākā perspektīvã Rodvels arī ir ok, ja tiks galā ar traumām. Maikons, un it sevišķi Sinklērs ir fail, lai gan par tādu naudu neko daudz nevarētu tāpat dabūt, bez izcilas veiksmes, Maikonam arī bija katastrofãli traumatisks gads, ja ne traumas, varbūt bilde būtu cita.
No 1as puses jā, ir jādara viss iespējamais, lai pastiprinātos
No 2as - ne visu var atrisināt, mētājoties ar naudu.. cik maksāja jūsu sastāvs (ar Jaju, Silvu, Aguero un Džeko), ko pa laukumu vazāja Saints

  -1 [+] [-]

, 2013-04-09 04:11, pirms 11 gadiem
un tā no gada uz gadu,pat tagad pieprasījis 100 milj transfēriem,nu camon,cik ilgi tas vilksies,ar tādām iespējām pat CL otro kārtu nedabūt jau otro gadu,tur nav vaina transfēros

     [+] [-]

, 2013-04-09 13:55, pirms 11 gadiem
Ja, pastiprinās konkurenti, jāpastiprinās arī City.
Spēle ar Saints bija izcili neveikmīga un jā šādam zaudējumam nav nekāda sakarīga attaisnojuma. Dažreiz jebkura komandas spēlē slikti, un šis bija tas gadījums.
Jebkurā gadījumā, lai progresētu vajadzīga nauda, savādāk tas nav iespējams (ja runājam par cīņu par tituliem, nevis vienkārši labu, tērētajai naudai atbilstošu sniegumu).
march_2k rakstīja: No 1as puses jā, ir jādara viss iespējamais, lai pastiprinātos
No 2as - ne visu var atrisināt, mētājoties ar naudu.. cik maksāja jūsu sastāvs (ar Jaju, Silvu, Aguero un Džeko), ko pa laukumu vazāja Saints

     [+] [-]

, 2013-04-09 13:56, pirms 11 gadiem
Cik Citu iztērēja pēdējos 3 transfēra logos? Krietni mazāk par Barsu. Viegli runāt, ja var dabūt jebkuru pasaules spēlētāju savā klubā, turklāt uzturēt milzīgi dārgo akadēmiju.
NilsK rakstīja: un tā no gada uz gadu,pat tagad pieprasījis 100 milj transfēriem,nu camon,cik ilgi tas vilksies,ar tādām iespējām pat CL otro kārtu nedabūt jau otro gadu,tur nav vaina transfēros