Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vācietis Verners tuvākajā laikā varētu atgriezties Bundeslīgas klubā ''Leipzig''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vācietis Verners tuvākajā laikā varētu atgriezties Bundeslīgas klubā ''Leipzig''
Timo Verners. Foto: Twitter

Futbola žurnālists Fabricio Romāno ziņo, ka ''Chelsea'' futbolists Timo Verners tuvākajā laikā varētu atgriezties bijušajā komandā - Vācijas Bundeslīgas ''Leipzig''. Pie tam, ''Chelsea'' nevis izīrētu futbolistu, bet gan pārdotu.

26 gadus vecais vācietis Timo Verners uz Londonas ''Chelsea'' pārcēlās 2020. gada vasarā no Bundeslīgas kluba ''Leipzig''. Divās sezonās Verners laukumā devās 89 spēlēs, kurās iesita 23 vārtus, taču nedemonstrēja tik spilgtu sniegumu, cik ''Leipzig'' rindās. Kopā ar ''Chelsea'' Verners 2020./2021. gada sezonā izcīnīja UEFA Čempionu līgas kausu.

Verners nebija ''Chelsea'' pieteikumā pirmajā Anglijas Premjerlīgas spēlē pret Liverpūles ''Everton''. Tajā ''Chelsea'' uzvarēja ar 1:0. Pēc spēles galvenais treneris atzina, ka to pametīs aizsargs Markoss Alonso, taču, visticamāk, arī Verners atradīs jaunu mājvietu. Fabricio Romāno ziņo, ka vācietis atgriezīsies ''Leipzig'', pie tam, nevis īrē, bet tiekot pārdots. Pirms diviem gadiem Verners ar ''Chelsea'' noslēdza piecu gadu vienošanos, bet Leipcigas klubs par spēlētāja palaišanu toreiz nopelnīja ap 50 miljoniem eiro.

Bez četrām sezonām ''Leipzig'' sastāvā un divām Londonas ''Chelsea'' Verners pavadījis laiku arī ''Stuttgart'' rindās. Vācijas izlases sastāvā futbolists laukumā devies 53 spēlēs, kurās iesitis 24 vārtus.