Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester United" pievienosies franču talants

Agris Suveizda

"Manchester United" pievienosies franču talants
Gabriels Obertāns (pa kreisi)
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas futbla klubam "Manchester United" tuvākajā laikā, visticamāk, pievienosies 20 gadus vecais francūzis Gabriels Obertāns no Francijas čempionvienības "Bordeaux".

Anglijas Premjerlīgas spēcīgākajam klubam pievienosies "Bordeaux" 20 gadus vecais spēlētājs Gabriels Obertāns, ziņo "L'Equipe". Vienošanās starp Anglijas un Francijas čempioniem par transfēru esot jau panākta pirms vairākām nedēļām, bet līgums tiks noslēgts tuvāko dienu laikā. Obertāns aizvadītajā sezonā nespēja izturēt konkurenci "Bordeaux" komandā un ziemā uz pusgadu tika izīrēts "Lorient" komandai. Līguma detaļas un transfēra summa pagaidām netiek izpausta.

"Tā ir lieliska iespēja. Mēs patiesi vēlētos redzēt Gabrielu tik spēcīgā klubā," sacīja "Bordeaux" prezidents Žans-Luī Trio. Obertāns ir visai vispusīgs spēlētājs, jo, kaut arī viņa pamatampluā ir malējais pussargs, viņš var spēlēt arī kā uzbrucējs vai centra pussargs. Jau ziņojām, ka pēc Krištianu Ronaldu un Karlosa Teveza aiziešanas, "MU" pastiprinājies ar Ekvadoras izlases spēlētāju Antonio Valensiju un kādreizējo angļu brīnumbērnu Maiklu Ouvenu.

Parīzē dzimušais Obertāns, kuram šā gada februārī apritēja tikai 20 gadi, spēlējis "PSG" jauniešu komandā, taču tad pievienojās "Bordeaux" jauniešu sistēmai un 2006.gadā debitēja lielajā komandā. Obertāns "Bordeaux" Francijas čempionātā aizvadījis 54 spēles un guvis trīs vārtus, savukārt "Lorient' rindās Gabrielam viens rezultatīvs sitiens 15 mačos. Francijas U-19 izlasē Obertāns piedalījās divās spēlēs un guva vienus vārtus, bet U-21 izlasē - viens precīzs sitiens astoņos mačos.

Izmantotie resursi:
lequipe.fr

  -2 [+] [-]

, 2009-07-06 10:39, pirms 15 gadiem
Sēdēs uz soliņa

 +18 [+] [-]

, 2009-07-06 10:42, pirms 15 gadiem
MU māk īstajā laikā nopirkt talantīgus spēlētājus

     [+] [-]

, 2009-07-06 10:44, pirms 15 gadiem
nē, viņs toč ir labs skatijos Čīli vs Franciju labi un tehniski vinsh tur speeleja

 +16 [+] [-]

, 2009-07-06 10:45, pirms 15 gadiem
Cristiano Ronaldo17 rakstīja: nē, viņs toč ir labs skatijos Čīli vs Franciju labi un tehniski vinsh tur speeleja
Normāls blefs. Ierauga bildē, ka ir spēlējis pret Čīli, nu i vot tad esi redzējis un ka viņš baigi tehniskais
Atvainojos, ja tiešām esi redzējis

  +1 [+] [-]

, 2009-07-06 10:47, pirms 15 gadiem
Man likās ka ir vecāks bet tas laikam matu trūkuma dēļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-06 11:22, pirms 15 gadiem
Nespeja izturet konkurenci tapec tagad parcelas uz MU ??? Nu bet par Fergusona lemumiem saubu nav

  +8 [+] [-]

, 2009-07-06 11:24, pirms 15 gadiem
Ātri un klusi United darbojas šovasar transfēru tirgū.

     [+] [-]

, 2009-07-06 11:51, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Ātri un klusi United darbojas šovasar transfēru tirgū.
Nevar saprast, liekas pat, ka MU tā arī iespējams nekādu "lielo" pirkumu šovasar varētu arī neizdarīt. Varbūt nemaz arī nebūtu slikti, jo cenas ir pārāk uzskrūvētas un visi zinot, ka MU tagad ir liela nauda, prasa par saviem vadošajiem spēlētājiem pārmaksāt!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-06 12:21, pirms 15 gadiem
mr.miko rakstīja: MU māk īstajā laikā nopirkt talantīgus spēlētājus
Pilniba piekritu - par letu naudu iegadajas speletajus, kuri nakotne bus loti talantigi un vares pardot par leielu summu.... nevis ta ka R madrid perk par milzigam summam jau talantigus speletajus, kuri pec paris gadiem parasti sak noiet no slavas skatuves

tiesi sa iemesla del Mu ir prieksa par lielu soli RM

     [+] [-]

, 2009-07-06 12:22, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Nevar saprast, liekas pat, ka MU tā arī iespējams nekādu "lielo" pirkumu šovasar varētu arī neizdarīt. Varbūt nemaz arī nebūtu slikti, jo cenas ir pārāk uzskrūvētas un visi zinot, ka MU tagad ir liela nauda, prasa par saviem vadošajiem spēlētājiem pārmaksāt!
Laiks rādīs. Katrā ziņā es domāju, ka noteikti netiks iegādāts "zvaigzne-uzbrucējs" (piemēram, Fabiano, Eto'o, Aguero). Centra pussargu United netrūkst, pat neskatoties uz to, ka Skolzs kļūst aizvien vecāks (ir Kerriks, Flečers, Andersons, Gibsons, plus arī Hārgrīvzs drīz atgriezīsies).
Vienīgais jautājums ir par malējiem pussargiem. Ok, tika nopirkts Valencia, bet mani nepamet sajūta, ka viņš ir domāts vairāk kā ilgtermiņa aizstājējs Gigsam (kurš tomēr kļūst aizvien vecāks) nevis Ronaldo. Ok, vēl ir Parks un Nani, tāpat arī jaunajam Tosičam tiks dota iespēja, bet anyway. Viena malējā pussarga vieta, manuprāt, ir brīva. Protams, ir ok, ka ir nopirkts Obertāns un teorētiski var par wingeri spēlēt arī Vellbeks, bet tik un tā... esmu pārliecināts, ka tiks nopirkts vēl viens melējais pussargs.

     [+] [-]

, 2009-07-06 12:47, pirms 15 gadiem
nesaprotu,kapec MU neizteic piedavajumus kadam augstas klases uzbrucejam,piem Villa,Toress,kurs varetu aizvietot Tevezu un ari pussargu viniem vel vienu vajadzetu.piem.Riberi

     [+] [-]

, 2009-07-06 12:51, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Laiks rādīs. Katrā ziņā es domāju, ka noteikti netiks iegādāts "zvaigzne-uzbrucējs" (piemēram, Fabiano, Eto'o, Aguero). Centra pussargu United netrūkst, pat neskatoties uz to, ka Skolzs kļūst aizvien vecāks (ir Kerriks, Flečers, Andersons, Gibsons, plus arī Hārgrīvzs drīz atgriezīsies).
Vienīgais jautājums ir par malējiem pussargiem. Ok, tika nopirkts Valencia, bet mani nepamet sajūta, ka viņš ir domāts vairāk kā ilgtermiņa aizstājējs Gigsam (kurš tomēr kļūst aizvien vecāks) nevis Ronaldo. Ok, vēl ir Parks un Nani, tāpat arī jaunajam Tosičam tiks dota iespēja, bet anyway. Viena malējā pussarga vieta, manuprāt, ir brīva. Protams, ir ok, ka ir nopirkts Obertāns un teorētiski var par wingeri spēlēt arī Vellbeks, bet tik un tā... esmu pārliecināts, ka tiks nopirkts vēl viens melējais pussargs.
Tosičs labi nospēlēja U-21 čempionātu.Viņš varētu tikt pie vārda.Bet man jau vairāk žēl Velbeku,Kempbelu kuriem iespējas ir pamaz.MU nav vienīgā.Arī Chelsea(Stoks,Teilors,Mansiens).Par Mancity nerunāsim.Komanda nepilnu četru gadu laikā ieguva divus FA Youth kausus.No pirmā uzvarētāju satāva mēs zinām Ričardsu,Staridžu un Onuohu.No otrā uzvarētāju sastāva maz ticams ka kāds uzspēlēs Mancity.

     [+] [-]

, 2009-07-06 12:59, pirms 15 gadiem
pirmens rakstīja: nesaprotu,kapec MU neizteic piedavajumus kadam augstas klases uzbrucejam,piem Villa,Toress,kurs varetu aizvietot Tevezu un ari pussargu viniem vel vienu vajadzetu.piem.Riberi
Tika dabūts Ouvens - ļoti augstas klases uzbrucējs (vienīgais jautājums par traumām). United pietiek uzbrucēju - vēl ir Rūnijs, Berbatovs, Vellbeks un Makeida.

Par pussargu piekrītu, bet Riberī cena ir uzpūsta. Bayern prasa neadekvāti daudz. Tādu summu nav jēgas maksāt.

     [+] [-]

, 2009-07-06 13:00, pirms 15 gadiem
pirmens rakstīja: nesaprotu,kapec MU neizteic piedavajumus kadam augstas klases uzbrucejam,piem Villa,Toress,kurs varetu aizvietot Tevezu un ari pussargu viniem vel vienu vajadzetu.piem.Riberi
Tas nav SAF stils, pirkt jau esošas augstākās pilotāžas zvaigznes! Topošās zvaigznes jā, bet jau esošas - neatceros kad tā ir bijis. Īpaši ja paši augstākās klases spēlētāji tā īsti nemaz negrib spēlēt MU, bet labāk izvēlas piemēram Real. Un nav arī nekāda baigā vajadzība maksāt milzīgās naudas par augstākā līmeņa spēlētājiem, ja ir pilna pasaule ar jauniem, talantīgiem spēlētājiem, kuri alkst spēlēt, trenēties, pilnveidoties un izpildīt visus trenera norādījumus!

     [+] [-]

, 2009-07-06 13:01, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Tosičs labi nospēlēja U-21 čempionātu.Viņš varētu tikt pie vārda.Bet man jau vairāk žēl Velbeku,Kempbelu kuriem iespējas ir pamaz.MU nav vienīgā.Arī Chelsea(Stoks,Teilors,Mansiens).Par Mancity nerunāsim.Komanda nepilnu četru gadu laikā ieguva divus FA Youth kausus.No pirmā uzvarētāju satāva mēs zinām Ričardsu,Staridžu un Onuohu.No otrā uzvarētāju sastāva maz ticams ka kāds uzspēlēs Mancity.
Kempbels domāju, ka tiks pārdots šovasar, savukārt Vellbekam gan tiks dota iespēja. Un nemaz nebrīnīšos, ja šis futbolists ar laiku iekļūs pamata komandā.

     [+] [-]

, 2009-07-06 13:01, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Tas nav SAF stils, pirkt jau esošas augstākās pilotāžas zvaigznes! Topošās zvaigznes jā, bet jau esošas - neatceros kad tā ir bijis.
Berbatovs.

     [+] [-]

, 2009-07-06 13:19, pirms 15 gadiem
artuurs.k. rakstīja: Berbatovs.
Nu labi, vispār jau var tā uzskatīt Es pat tā uzreiz neteiktu, ka SAF patiešām negribētu nopirkt kādu zvaigzni. Nu kurš gan negribētu savā komandā Riberī, Vilju vai Torresu Ja sanāktu iegūt Benzemā, arī jau tā varētu uzskatīt un SAF jau viņu labu laiku bija noskatījis. Arī Aguero. Tas par Tavu iepriekšējo komentāru par pussargiem. Iespējams tāpēc SAF to Aguero tik trakigrib dabūt, jo redz viņā uzbrūkošu pussargu ar lieliskām vārtu gūšanas iemaņām. Bet nu neticās ka tiks maksāta tāda nauda un arī nevajag. Kaut gan kas to lai zin, SAF jau diez vai taisās gaidīt kad klubā izaugs nākamā zvaigzne. Domāju 2-3 gadi līdz pensijai ir maksimums(ceru protams ka ilgāk). Nu skatīsimies, vēl būs ne mazums interesantu jaunumu šovasar

  +1 [+] [-]

, 2009-07-06 13:22, pirms 15 gadiem
ABa rakstīja: Nu labi, vispār jau var tā uzskatīt Es pat tā uzreiz neteiktu, ka SAF patiešām negribētu nopirkt kādu zvaigzni. Nu kurš gan negribētu savā komandā Riberī, Vilju vai Torresu Ja sanāktu iegūt Benzemā, arī jau tā varētu uzskatīt un SAF jau viņu labu laiku bija noskatījis. Arī Aguero. Tas par Tavu iepriekšējo komentāru par pussargiem. Iespējams tāpēc SAF to Aguero tik trakigrib dabūt, jo redz viņā uzbrūkošu pussargu ar lieliskām vārtu gūšanas iemaņām. Bet nu neticās ka tiks maksāta tāda nauda un arī nevajag. Kaut gan kas to lai zin, SAF jau diez vai taisās gaidīt kad klubā izaugs nākamā zvaigzne. Domāju 2-3 gadi līdz pensijai ir maksimums(ceru protams ka ilgāk). Nu skatīsimies, vēl būs ne mazums interesantu jaunumu šovasar
Katrā ziņā, ko nu mēs te spriedelēsim. Fergusons visu zina labāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-07-06 17:31, pirms 15 gadiem
pirmens rakstīja: nesaprotu,kapec MU neizteic piedavajumus kadam augstas klases uzbrucejam,piem Villa,Toress,kurs varetu aizvietot Tevezu un ari pussargu viniem vel vienu vajadzetu.piem.Riberi
Tika jau izteikti piedavajumi Torresam, VIllam, AGuero ari laikam. tapat Benzemam.

     [+] [-]

, 2009-07-07 09:48, pirms 15 gadiem
chelseachamps rakstīja: Tika jau izteikti piedavajumi Torresam, VIllam, AGuero ari laikam. tapat Benzemam.
Vairumam no šiem nekas oficiāls netika izteikts. Tik vien kā preses baumas par interesi.