Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" vairs neizskatīts Lukaku izīrēšanu un vēlas pārdot uzbrucēju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" vairs neizskatīts Lukaku izīrēšanu un vēlas pārdot uzbrucēju
Romelu Lukaku. Foto: Imago Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" vairs neplāno izīrēt uzbrucēju Romelu Lukaku, jo meklēs iespējas, kā pārdot beļģu futbolistu.

2021. gadā "Chelsea" iegādājās tobrīd Milānas "Inter" piederošo Romelu Lukaku par 97,5 miljoniem mārciņu (114,6 miljoni eiro). Cenšoties pārdot uzbrucēju, Londonas klubs vēlas atgūt tikai daļu no summas – par Lukaku tiek prasīti 43,5 miljoni eiro. Galvenais nolūks uzbrucēja pārdošanai ir vēlme atbrīvoties no viņa algas, kas pārsniedz 380 tūkstošus eiro nedēļā.

Lukaku šo sezonu pavadīja īrē "AS Roma" rindās. Lai gan Itālijas galvaspilsētas klubs izrādījis interesi par beļģa iegādi, tomēr prasītā summa ir pārāk augsta pret kluba budžetu. Interesi par Lukaku izrādījušas arī "AC Milan" un "Napoli", kas nule galvenā trenera postenī apstiprināja Antonio Konti, kurš savulaik jau strādājis kopā ar Lukaku.

Pagājušajā vasarā "Chelsea" piekrita pārdot Lukaku Saūda Arābijas klubam "Al-Hilal", bet futbolists pāreju noraidīja.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2024-06-06 16:54, pirms 3 nedēļām
Cena nav iespaidīga. Jāgaida, kas nopirks.