Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgas dalībniece "Newcastle" maksās 46 miljonus par malējo aizsargu Livramentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionu līgas dalībniece "Newcastle" maksās 46 miljonus par malējo aizsargu Livramentu
Tino Livramentu. Foto: Southampton FC

Anglijas Premjerlīgas ceturtās vietas ieguvēja "Newcastle United" pirms jaunās sezonas sākuma iegādāsies labās malas aizsargu Tino Livramentu. Viņa iepriekšējā komanda "Southampton" saņems 40 miljonus mārciņu (46,3 miljonus eiro), ieskaitot bonusus.

20 gadus vecais Tino Livramentu pagājušajā sezonā laukumā devās tikai divās spēlēs. 2022. gada aprīlī viņš pārplēsa ceļgala krusteniskās saites, un atlabšana prasīja vairāk kā gadu. Viņš devās uz maiņu pret "Brighton" un "Liverpool", kas bija "Southampton" pēdējās divas spēles sezonā. Klubs izkrita no Premjerlīgas.

Labās malas aizsargs "Southampton" pievienojās 2021. gadā, kad viņš par 5,8 miljoniem eiro tika iegādāts no Londonas "Chelsea". Pirms smagās traumas Livramentu sevi apliecināja kā pamatsastāva futbolists.

Livramentu pārstāvējis Anglijas U21 izlasi, taču vēl nav pielaikojis lielās valstsvienības kreklu. Aizsargs dzimis Anglijā, bet viņa māte nāk no Skotijas, kamēr tēvs – no Portugāles, tādējādi viņš drīkst izvēlēties starp trīs valstīm.

"Newcastle United" starpsezonā papildinājusi sastāvu ar Itālijas izlases pussargu Sandro Tonali, kurš iepriekš pārstāvēja "AC Milan", un Anglijas izlases spārnu Hārviju Bārnsu, kurš ar "Leicester City" izkrita no Premjerlīgas.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-08-04 13:29, pirms gada
Viņa iepriekšējā komanda "Southampton" saņems 40 miljonus mārciņu (46,3 miljonus eiro)
Tā jau nu gan nav, Chelsea, pārdodot, iekļāva diezgan pamatīgu “sell on fee”, kas varot uzkāpt līdz pat 50%. Precīzi summu nezinu, bet nedaudz vairāk kā 20milj eiro aiziet Chelsea no šī transfēra