Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" pārdod "Chelsea" Romeu

Andrejs Siliņš

"Barcelona" pārdod "Chelsea" Romeu
Oriols Romeu Spānijas U20 izlases rindās
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Londonas "Chelsea" vadība iegādājusies 19 gadus veco balsta pussargu Oriolu Romeu, tā iepriekšējam klubam spāņu "Barcelona" samaksājot par spēlētāju 4,35 miljonus sterliņu mārciņu.

Romeu Londonā ieradīsies pēc dalības pasaules čempionātā U20 izlasēm, kas šobrīd risinās Kolumbijā. 19 gadus vecais pussargs debitēja "Barcelona" rindās pagājušajā sezonā, taču savas pozīcijas komandā nespēja nostiprināt. Līdz ar to lielāko daļu sezonas Romeu pavadīja Spānijas otrajā divīzijā, spēlējot "Barcelona" B komandā.

"Pamest "Barsu" ir sāpīgi, taču savs iespējas ir jāizmanto. Nonākšana "Chelsea" man ir lieliska iespēja," sacīja pats spēlētājs. Darījums paredz, ka "Barcelona" būs pirmtiesības iegādāties Romeu atpakaļ pēc vienas sezonas par desmit miljoniem mārciņu, bet pēc divām - jau par 15 miljoniem.

Kā zināms, "Chelsea" labu laiku būs jāiztiek bez nopietnu savainojumu guvušā Ganas pussarga Maikla Esjēna un Romeu būs laba iespēja sevi parādīt un pierādīt kā atbilstošu spēlētāju lielajai "Chelsea" komandai. Romeu ir tikai otrais londoniešu pirkums šovasar - iepriekš "Chelsea" no beļģu kluba "Genk" iegādājās supertalantīgo vārtsargu Tibo Kurtuā, taču uzreiz izīrēja uz Madrides "Atletico".

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

     [+] [-]

, 2011-08-04 15:39, pirms 13 gadiem
Barcai ir perspektiivu pussargu paarprodukcija. veel prom vareetu doties mazais 2S, bet kanteraa jau aug Roberto un Espinoza.
Oriols peec paaris gadiem, ja tieshaam progresees, vareetu arii atgriezties - Maskerano vietaa.

     [+] [-]

, 2011-08-04 16:02, pirms 13 gadiem
Vispār jau diezgan izdevīgs darījums no Barcas puses. Skaidrs, ka spēlētājam būs daudz iespējas spēlēt visaugstākajā līmenī vismaz šosezon. Tātad arī lieliskas iespējas progresēt. To Barca tāpat nevarēja nodrošināt. Bet ja spēlētājs tiešām uzrādīs lielisku progresu, tad vienkārši pēc 1 vai 2 sezonām samaksās līguma summu un paņems atpakaļ. Starp citu - autor, to gan nevar nosaukt par pirmpirkuma tiesībām Jo Chelsea nemaz nevarēs atteikties spēlētāju pārdot Barcelonai, ja viņi būs izlēmusi iegūt spēlētāju atpakaļ savā īpašumā tuvāko 2 sezonu laikā.

  -3 [+] [-]

, 2011-08-04 16:21, pirms 13 gadiem
kas abramovicam nauda iet uz beigam ka neterejas kas par ll

  -3 [+] [-]

, 2011-08-04 17:59, pirms 13 gadiem
Nav gan skaidrības, kur Barcelona liks tās mārciņas, viņiem valstī taču ir eiro...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja