Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

''United'' oficiāli pagarina līgumu ar galveno treneri Ten Hagu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''United'' oficiāli pagarina līgumu ar galveno treneri Ten Hagu
Eriks ten Hags ar FA kausu. Foto: Zumapress/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' oficiāli paziņojis, ka līdz 2026. gada vasarai pagarinājis līgumu ar galveno treneri Eriku ten Hagu, kurš vienību trenē pēdējās divas sezonas.

Anglijas Premjerlīgas klubs Mančestras ''United'' oficiāli paziņojis, ka līdz 2026. gada jūnijam ir pagarinājis līgumu ar galveno treneri Eriku ten Hagu. Viņš par vienības galveno treneri strādā jau pēdējās divas sezonas, katrā no tām tiekot pie titula - pirms divām sezonām Anglijas Līgas kausa, bet pēdējā sezonā FA kausa.

Sezonas gaitā pēc tam, kad ''United'' futbola jautājumos ienāca jaunie īpašnieki ''Ineos'', bija jauna trenera meklējumi. Pēc sezonas, kurā ''United'' ieguva FA kausu, Ten Hags pauda, ka, ja ar viņu sadarbību neturpinās, tad viņš titulus dosies izcīnīt citur. Pēc sezonas ''United'' veica pārrunas ar vairākiem kandidātiem, tostarp bijušo Minhenes ''Bayern'' speciālistu Tomasu Tuhelu, bet beigās izlēma par labu sadarbības turpināšanai ar Ten Hagu.

''Esmu ļoti priecīgs, ka ir panākta vienošanās par darba turpināšanu. Atskatoties uz pēdējiem diviem gadiem, varam paraudzīties uz divām izcīnītajām trofejām un daudziem progresa piemēriem. Tajā pašā laikā mums jābūt skaidram tam, ka priekšā vēl ir grūts darbs, lai ''United'' cīnītos par Anglijas un Eiropas tituliem. Diskusijās ar klubu esam panākuši vienotu vīziju nākamo mērķu sasniegšanā,'' ''United'' mājaslapā citēts galvenais treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.manutd.com/en/news/deta...

  +1 [+] [-]

, 2024-07-04 13:54, pirms 3 dienām
cilvēks bez pašcieņas. nez ar ko šobrīd tas darbs United ir tik vērtīgs? viņš mierīgi varētu saņemt darbu ar normālu kluba vadību un attieksmi. laikam mazohists.

     [+] [-]

, 2024-07-04 14:28, pirms 3 dienām
Kluba lejupslīde turpināsies, tas nu ir skaidrs!

  +1 [+] [-]

, 2024-07-04 15:31, pirms 3 dienām
minka1994 rakstīja: Kluba lejupslīde turpināsies, tas nu ir skaidrs!
Lejupslīde ar treneri, kurš vismaz spēj tikt pie trofejām, kuras MU nebija redzējuši gadiem? Interesants viedoklis.

  -1 [+] [-]

, 2024-07-04 15:33, pirms 3 dienām
Bananāss rakstīja: Lejupslīde ar treneri, kurš vismaz spēj tikt pie trofejām, kuras MU nebija redzējuši gadiem? Interesants viedoklis.
Anglijas līgas kauss nav rāditājs, FA trofeja ok, vienīgais vēra ņemamais sasniegums!

     [+] [-]

, 2024-07-04 16:25, pirms 3 dienām
....man interesē, vai pret Slota trenēto Liverpool ETH atkal parkos busu?

     [+] [-]

, 2024-07-04 17:42, pirms 3 dienām
MU tā pat kā LV futbolu neglābs neviens treneris,tur vajadzīgas lielas izmaiņas

     [+] [-]

, 2024-07-04 19:06, pirms 3 dienām
🙈