Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Lingārds pēc šīs sezonas visdrīzāk pametīs ''United'' un meklēs jaunu klubu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Lingārds pēc šīs sezonas visdrīzāk pametīs ''United'' un meklēs jaunu klubu
Džese Lingārds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix

BBC ziņo, ka Mančestras ''United'' spēlētājs Džese Lingārds pēc šīs sezonas neplāno slēgt jaunu līgumu ar ilggadējo klubu, tādējādi meklējot jaunu vienību, kur turpināt futbolista karjeru. Par Lingārdu interesi izrāda Anglijā, Itālijā un Francijā.

Džesem Lingārdam ar Premjerlīgas klubu Mančestras ''United'' līgumsaistības noslēdzas pēc šīs sezonas un visdrīzāk kluba akadēmijā uzaugušais spēlētājs pārcelsies uz citu komandu. Premjerlīgā Lingārds šajā sezonā laukumā devies 16 spēlēs, no kurām tikai divās pamatsastāvā, kamēr UEFA Čempionu līgā viņš spēlējis tikai četros mačos.

Lai arī jaunais galvenais treneris Eriks ten Hāgs plāno ar Lingārdu aprunāties, futbolists nav izrādījis interesi to darīt. Par spēlētāju jau iepriekšējos transfēra logos interesi izrādīja vairākas komandas, taču ''United'' spēlētāju nepārdeva. Iepriekšējā sezonā Lingārds uz īres tiesībām devās uz ''West Ham'', 16 spēlēs gūstot deviņus vārtus.

Īpaši neapmierināts Lingārds bija ar faktu, ka netika izlaists pēdējā Premjerlīgas spēlē pret ''Brentford'', kurā ''United'' uzvarēja ar 3:0. Tā bija kluba noslēdzošā čempionāta spēle savā laukumā, kas būtu arī atvadas Lingārdam no līdzjutējiem, ja viņš spēlētu.

Par spēlētāju interesi izrādījušas jau tādas komandas kā ''Newcastle'', ''Milan'', Turīnas ''Juventus'' un Parīzes ''Saint-Germain''. Ņūkāslas vienība jau šī gada ziemā vēlējusies pastiprināties ar angļu spēlētāju, taču tobrīd Lingārds nebija pārliecināts par pārcelšanos uz komandu, kura tajā brīdī atradās Premjerlīgas izkrišanas zonā.

Anglijas izlasē Lingārds aizvadījis 32 spēles, kuras rindās guvis sešus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...