Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" aizsargs Turē pieķerts dopinga lietošanā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Manchester City" aizsargs Turē pieķerts dopinga lietošanā
Kolo Turē Mančestras derbijā pret Nani
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba „Manchester City” aizsargs Kolo Turē pieķerts dopinga lietošanā un diskvalificēts uz pagaidām nenoteiktu laiku.

Anglijas Futbola asociācija informējusi, ka 29 gadus vecā futbolista iesniegtā A prove uzrādījusi pozitīvu rezultātu. Tikmēr „City” klubs izplatījis paziņojumu, ka Turē nav ļauts spēlēt, kamēr notiks lietas izmeklēšana.

Kotdivuāras izlases spēlētājs Turē netika iekļauts „City” sastāvā trešdienas spēlei Anglijas kausā pret „Aston Villa” (3:0), jo klubs tikai tās dienas pēcpusdienā uzzinājis, ka bijušajam „Arsenal” aizsargam pozitīvas dopinga analīzes. Pagaidām netiek atklāts, kādas aizliegtās vielas Turē lietojis. Kamēr nebūs zināmi B proves rezultāti, Turē „City” sastāvā nedrīkstēs spēlēt.

Turē „City” pievienojās 2009. gadā, no „Arsenal” pārnākot par 14 miljoniem mārciņu. Ja atzīts par vainīgu, Kolo var nākties diskvalifikācijas dēļ izlaist līdz pat diviem gadiem.

Izmantotie resursi:
BBC

  +4 [+] [-]

, 2011-03-04 05:04, pirms 13 gadiem
Gan jau ka uzpīpēja zālīti ar savējiem

  +3 [+] [-]

, 2011-03-04 10:38, pirms 13 gadiem
ibio, vienmēr tik pasniegts, kā tik 'tīrs' un neticami 'profesionāls' spēlētājs.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-04 11:05, pirms 13 gadiem
F.... tas gan ir pārsteigums, nu neko.... pēdējā laikā viņš nebija pamatā (varbūt arī dēļ šī???) vasarā būs jāpērk jauns CB

  -4 [+] [-]

, 2011-03-04 12:33, pirms 13 gadiem
Priekš kam viņiem jaunu ?? viņiem jau tā ir normāla aizsardzība (labākā EPL) lai labāk meklē jaunos spēlētājus
septembris rakstīja: F.... tas gan ir pārsteigums, nu neko.... pēdējā laikā viņš nebija pamatā (varbūt arī dēļ šī???) vasarā būs jāpērk jauns CB

  -1 [+] [-]

, 2011-03-04 14:40, pirms 13 gadiem
vai labākā EPL par to vēl var diskutēt, City ielaiž tik maz tāpēc, ka visa komanda labi strādā aizsradzībā, ne tikai aizsargi, ja konkrēti par CB pozīciju, tad Kompany manuprāt ir top 3 šajā pozīcijā EPL noteikti, taču nav otra tik laba CB, Lescott bieži pieļauj kļūdas, Boatengs vēl nav pieradis spēlēt CB, Boyatta vēl nav pietiekami pieredzējis, tā kā otrs "pasaules līmeņa" CB noteikti ir vajadzīgs, kaut vai kā cover jau esošiem aizsargiem. Bet vēl jau nav skaidrības par Kolo jāgaida B prove un ziņas par lietoto vielu, var būt, ka viņu vēl nemaz nediskvalificēs.... cerams
VooDoo112 rakstīja: Priekš kam viņiem jaunu ?? viņiem jau tā ir normāla aizsardzība (labākā EPL) lai labāk meklē jaunos spēlētājus

  +1 [+] [-]

, 2011-03-04 14:49, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja:
Par Kompanī piekrītu.
Ir arī viedoklis, ka Boatengs esot pārliecinošāks tieši centrā nevis malā (no pašiem City faniem), bet pats neesmu pietiekami daudz viņu abās pozīcijās redzējis, lai varētu spriest.
Leskots arī pēdējās spēles esot labāk sācis spēlēt, mayb tik traki nemaz nav.

     [+] [-]

, 2011-03-04 15:05, pirms 13 gadiem
par Boatengu, tā tiešām ir, malā viņam pietrūkst ātrums, centrā viņš izskatās labi, bet ne super labi, Lescots tiešām pēdējās spēles aizvada labi, tomēr ticības, ka viņš var tā visu sezonu izturēt nav. Traki noteikti nav arī ar šī brīža aizsargiem, bet viss atkarīgs no tā kādus mērķus uzstāda, ja mērķis nākamsezon būs vinnēt EPL (tādam tam vajadzētu būt) un izsisties cik iespējams tālāk ČL (ticu, ka City tajā iekļūs) prasības pret sastāvu būs lielākas, turklāt vajadzēs aizsargus rotācijai. šeit labi iederas piemērs, ka sezonas sākumā dēļ aizsargu traumām pret Arsenal CB vajadzēja spēlēt Boyatam, kurš pirmajās minūtēs uzreiz dabūja sarkano un pendeli, līdz ar ko tā spēle bija norakta.
march_2k rakstīja: Par Kompanī piekrītu.
Ir arī viedoklis, ka Boatengs esot pārliecinošāks tieši centrā nevis malā (no pašiem City faniem), bet pats neesmu pietiekami daudz viņu abās pozīcijās redzējis, lai varētu spriest.
Leskots arī pēdējās spēles esot labāk sācis spēlēt, mayb tik traki nemaz nav.

     [+] [-]

, 2011-03-04 15:42, pirms 13 gadiem
vēl vairāk tagad priecājos,ka aizgāja no Arsenal

     [+] [-]

, 2011-03-04 18:44, pirms 13 gadiem
Oho... Var teikt, ka norakta karjera, tāpat kā Mutu. Jācer, ka diskvalifikācija būs samērā maiga, savādāk Kolo var kārt bučus vadzī. Pēc ilgas nespēlēšanas viņš vairs nekādiem City nebūs vajadzīgs. Glupi!

     [+] [-]

, 2011-03-05 10:37, pirms 13 gadiem
Ne tik tas vien . gar malām arī spēlē Kolarevs un Zabaleta , tapēc viņš labrātāk dalās par CB un jā, kur tad Mika palika, viņš neskaitās , es teiktu ļoti , ļoti labs aizsargs, ja skaties City spēles , tad būtu jāzin.
septembris rakstīja: par Boatengu, tā tiešām ir, malā viņam pietrūkst ātrums, centrā viņš izskatās labi, bet ne super labi, Lescots tiešām pēdējās spēles aizvada labi, tomēr ticības, ka viņš var tā visu sezonu izturēt nav. Traki noteikti nav arī ar šī brīža aizsargiem, bet viss atkarīgs no tā kādus mērķus uzstāda, ja mērķis nākamsezon būs vinnēt EPL (tādam tam vajadzētu būt) un izsisties cik iespējams tālāk ČL (ticu, ka City tajā iekļūs) prasības pret sastāvu būs lielākas, turklāt vajadzēs aizsargus rotācijai. šeit labi iederas piemērs, ka sezonas sākumā dēļ aizsargu traumām pret Arsenal CB vajadzēja spēlēt Boyatam, kurš pirmajās minūtēs uzreiz dabūja sarkano un pendeli, līdz ar ko tā spēle bija norakta.