Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Latvijā strādājušā Ešvorta brālis kļūs par Mančestras "United" sporta direktoru

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijā strādājušā Ešvorta brālis kļūs par Mančestras "United" sporta direktoru
Dens Ešvorts. Foto: AFP

LETA--PA Media/DPA. Dens Ešvorts, kurš ir Latvijā strādājušā futbola trenera Pola Ešvorta brālis, kļūs par Anglijas futbola premjerlīgas kluba Mančestras "United" sporta direktoru, vēsta ziņu aģentūra PA.

Šobrīd Ešvorts ir Ņūkāslas "United" sporta direktors, taču atrodas dīkstāvē pēc tam, kad par viņu izrādīja interesi Mančestras klubu pārvaldošā "Ineos" kompānija.

Ņūkāslas klubs par Ešvorta atbrīvošanu vēlējās 20 miljonu Lielbritānijas mārciņu lielu kompensāciju, kuru Mančestras komandas īpašnieks Džims Retklifs nosauca par smieklīgu, liekot noprast, ka prasīts tiek pārāk daudz. Tagad abas puses panākušas vienošanos.

Ņūkāslā Ešvorts strādāja pēdējos divus gadus, bet pirms tam darbojās Braitonas un Havas "Albion" komandā. Viņš arī strādājis par Anglijas Futbola asociācijas (FA) elites futbola segmenta attīstības direktoru.

Bijušajam "Ventspils" galvenajam trenerim Polam Ešvortam pēdējā darba vieta bija Krievijas klubs Maskavas "Spartak", kurā viņš strādāja iepriekšējos divus gadus.

Izmantotie resursi:
LETA