Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Tuhels par atlaišanu no ''Chelsea'': ''Saruna bija savāda un īsa - piecas minūtes''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Tuhels par atlaišanu no ''Chelsea'': ''Saruna bija savāda un īsa - piecas minūtes''
Tomass Tuhels. Foto: AFP/Scanpix

Jaunais Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes ''Bayern'' galvenais treneris Tomass Tuhels pirms debijas žurnālistiem vairāk komentēja atlaišanu no Londonas ''Chelsea'' šīs sezonas sākumā, sakot, ka šis lēmums bijis viņam šokējošs.

Pirms nedēļas Tomasu Tuhelu apstiprināja par Vācijas Bundeslīgas granda Minhenes ''Bayern'' galveno treneri. Jau šodien gaidāma viņa debija pret bijušo komandu Dortmundes ''Borussia''. Šo sezonu gan Tuhels sāka kā Londonas ''Chelsea'' treneris, taču pēc dažām kārtām jaunajā sezonā jaunie īpašnieki viņu atlaida.

''Biju šokēts,'' par atlaišanu no ''Chelsea'' dienu pirms debijas ''Bayern'' trenera amatā teica Tuhels. ''Jocīgi, bet jutu, ka kaut kas tāds varētu notikt, kad braucu uz treniņu centru. Arī tikšanās bija savāda un tā bija ļoti īsa - aptuveni trīs līdz piecas minūtes. Lēmums jau bija pieņemts un es arī nebiju tādā noskaņojumā, lai runātu ilgāk. Bija sajūta, ka pirms tam atradāmies labā pozīcijā. Likās, ka varam ar šo komandu ko sasniegt,'' turpināja speciālists.

Lielāko sasniegumu kopā ar ''Chelsea'' Tuhels sasniedza 2020./2021. gada, kad triumfēja UEFA Čempionu līgā. ''Joprojām nedaudz pārdzīvoju par atlaišanu no ''Chelsea''. Kad sākām, bija vēl Covid-19 un pēc tam nāca īpašnieku maiņa. Mēs izveidojām spēcīgu futbolistu grupu, taču šis nebija mans lēmums. Vairs nebiju daļa no šīs grupas, kas man lika justies kā ģimenē.''

Savas trenera karjeras laikā Tomass Tuhels strādājis arī ar Dortmundes ''Borussia'' un Parīzes ''Saint-Germain''. Viņš reizi kļuvis par Vācijas kausa ieguvēju, divas reizes par Francijas līgas čempionu, kā arī viņš kļuvis par UEFA Superkausa un FIFA klubu Pasaules kausa uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-04-01 22:38, pirms gada
..un, skat, kur Čelsija tagad ir