Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Madrides ''Atletico'' nepārdos Aguero

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Madrides ''Atletico'' nepārdos Aguero
Serhio Aguero
Foto: SCANPIX

Spānijas augstākās līgas futbola kluba ''Atletico Madrid'' prezidents Enrike Kerezo brīdinājis ''Chelsea'' un ''Manchester City'' par to, ka Serhio Aguero netiks pārdots.

20 gadus vecais argentīniešu uzbrucējs pēdējo pāris sezonu laikā kļuvis par vienu no pieprasītākajiem spēlētājiem Eiropā. Plašākai futbola sabiedrībai Aguero kļuva pazīstams 2007. gada vasarā, kad kļuva par FIFA U-20 Pasaules čempionāta spožāko zvaigzni, gūstot 6 vārtus, kas viņam nodrošināja rezultatīvākā un vērtīgākā spēlētāja titulu.

Aguero talants ir pamanīts ne tikai Spānijā, kur viņš ikdienā pārstāv Madrides ''Atletico'', bet visā Eiropā. Pēdējā laikā par viņu interesi izrādījuši vairāki vadošie Eiropas klubu, ieskaitot naudīgos Anglijas Premjerlīgas pārstāvjus ''Chelsea'' un ''Manchester City''. Abu klubu skauti esot bijuši "Atletico'' pēdējā Spānijas čempionāta spēlē pret ''Getafe''.

Milzīgā interese par Aguero mierā palikt nav ļāvusi ''Atletico'' prezidentam Enrikem Kerezo, kurš izdevumam ''Marca'' apstiprinājis, ka Serhio paliek Madridē: ''Es nezinu, ko tie cilvēki (angļu skauti - V.B.) meklēja trešdien Madridē. Varu vien pateikt to, ka Serhio vēlas palikt Madridē un turpināt spēlēt ''Atletico'' komandā.''

Aguero pievienojās ''Atletico'' 2006. gada vasarā no Argentīnas kluba ''Independiente''. Pārejas summa sastādīja 18 miljonus mārciņas, un ar Aguero tika noslēgts līgums uz 4 gadiem. Līgumā ir atrunāts punkts, ka Aguero var pāriet uz citu komandu, ja par viņu tiekot samaksāti 47.6 miljoni mārciņu.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

  -2 [+] [-]

, 2008-09-27 10:56, pirms 16 gadiem
City un Chelsea nav taadu talantu pelniijushi! Labaak vinjam pasham buus ja speelees Spaanijaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-09-27 11:35, pirms 16 gadiem
Labi vien ir. Lai vēl pāris sezonas pakapā pa Atletico un tad sāk skatīties TOP klubu virzienā. Viņš vēl ir ļoti jauns. Savādāk sanāks kā Aršavinam, gribēja visu, nedabūja neko!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-27 11:49, pirms 16 gadiem
Demar 21 rakstīja: Vai līdzīgi neteica par Toresu???
Toresu manuprat lenca kaadu gadu vai pat divus-triis.
Taa kaa ja kaads loti grib, tad vares arii paciesties. Pagaidaam lai pacinas par panakumiem Spanija un Cempionu Liga ar Atletico, jo komanda ir labi nokomplekteta un sosezon manuprat uz daudz ko spejiga.

     [+] [-]

, 2008-09-27 11:59, pirms 16 gadiem
Bija baumas, ka Barca naudu nežēlos, varētu pārdot kaut visus uzbrucējus, Eto`o, Henry, Gudiju, un pa visu iegūto naudu un vēl biki piemest un nopirkt Messi ideālo partneri un par Aguero ir baumas.. Nezinu cik tas reāli, bet izskatās, ka Barca ir gatava darīt daudz ko dēļ viņa.

Tajā U-20 čempī čalis tiešām labi nokapāja, vēl Altidore, Adu, Kroos man patika, eurosport rādīja, tagad 3 no šiem ir lielos klubos- Aguero- Atletico, Altidors-Villarreal, Kroos- Bayern... Vienīgi Fredijs Adu pieder "tikai" Benfica, bet spēlē Monaco uz īri.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-27 12:45, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Bija baumas, ka Barca naudu nežēlos, varētu pārdot kaut visus uzbrucējus, Eto`o, Henry, Gudiju, un pa visu iegūto naudu un vēl biki piemest un nopirkt Messi ideālo partneri un par Aguero ir baumas.. Nezinu cik tas reāli, bet izskatās, ka Barca ir gatava darīt daudz ko dēļ viņa.

Tajā U-20 čempī čalis tiešām labi nokapāja, vēl Altidore, Adu, Kroos man patika, eurosport rādīja, tagad 3 no šiem ir lielos klubos- Aguero- Atletico, Altidors-Villarreal, Kroos- Bayern... Vienīgi Fredijs Adu pieder "tikai" Benfica, bet spēlē Monaco uz īri.
Ir ir. Pat ir gatavi maksāt un ar Messi uzbrukums tas būtu kaut kas.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-27 12:56, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Ir ir. Pat ir gatavi maksāt un ar Messi uzbrukums tas būtu kaut kas.
Barsa, uztaisot mazo uzbrukumu (auguma zinaa), izdaris kludu, jo nebus target man. Pat argentiniesi, kam ir daudz mazo uzbruceju, gan klubos, gan izlase spele ar vismaz vienu garo uzbruceju, kas nocel augstas bumbas (tipa Batistuta, Krespo, Hulio Kruzs utt.)

  +2 [+] [-]

, 2008-09-27 14:53, pirms 16 gadiem
Lai paņem Klozi, Bayern varētu vēl piemaksāt...

     [+] [-]

, 2008-09-27 17:45, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Barsa, uztaisot mazo uzbrukumu (auguma zinaa), izdaris kludu, jo nebus target man. Pat argentiniesi, kam ir daudz mazo uzbruceju, gan klubos, gan izlase spele ar vismaz vienu garo uzbruceju, kas nocel augstas bumbas (tipa Batistuta, Krespo, Hulio Kruzs utt.)
Arī fakts, bet uz doto brīdi Eto & Mesi duets ir lielisks. Piem. spēlē pret Betis abi goli no Eto, bet abas piespēles tieši no Messi.

     [+] [-]

, 2008-09-28 13:53, pirms 16 gadiem
Pareizi! Lai jauniņais nepazaudē laimi pārejot uz Angliju! LAI PALIEK!