Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gerets: ''Nav iemesla panikai''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Gerets: ''Nav iemesla panikai''
Eriks Gerets
Foto: SCANPIX

Francijas futbola kluba Marseļas ''Olympique'' galvenais treneris Eriks Gerets atzinis, ka, neskatoties uz komandas slikto sniegumu pēdējās spēlēs, panikā krist negrasās.

Marseļas komanda šobrīd Francijas čempionātā ieņem otro vietu, par 4 punktiem atpaliekot no līdervienības Lionas ''Olympique''. Taču komanda nav spējusi uzvarēt pēdējās 4 spēlēs, divreiz cīnoties neizšķirti Francijas čempionātā un piedzīvojot zaudējumus UEFA Čempionu Līgā pret ''Liverpool'' un Francijas kausā pret ''Sochaux''.

Neskatoties uz pēdējo spēļu neveiksmēm, komandas galvenais treneris beļģis Eriks Gerets uzskata, ka lielam uztraukumam pagaidām vēl nav pamats: ''Man ir risinājumi, un jūs tos redzēsiet šajā nedēļas nogalē (Marseļai spēle izbraukumā Lemānā - V.B.). Mūsu komandā ir daudz talantīgu spēlētāju, kas spēs izturēt visu sezonu. Pagājušajā sezonā mēs guvām daudz vārtus, esmu pārliecināts, ka spēsim to paveikt arī šosezon.''

Marseļas sestdienas pretinieki Lemānas komanda šobrīd ieņem 4. vietu Francijas čempionātā un uzvaras gadījumā var pacelties uz otro vietu. Tiesa, savā laukumā Lemāna spēlē nepārliecinoši - trīs aizvadītājas spēlēs piedzīvoti divi zaudējumi.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:43, pirms 16 gadiem
gan jau buus labi...talu neatlaist Lyon...
un ka sisse iet??!!!

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:45, pirms 16 gadiem
gurgucis rakstīja: gan jau buus labi...talu neatlaist Lyon...
un ka sisse iet??!!!
Ja domāji Džibrilu, tad viņš tagad Anglijas ''Sunderland'' spēlē.

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:50, pirms 16 gadiem
ja to es zinu..bet vai vinjs sit ari bankas....jo nekas nav par vinju dzirdets pedeja laika....Marseļa vinjs bija liideris,....un butu labak palicis tuur pat.....ai..

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:53, pirms 16 gadiem
gurgucis rakstīja: ja to es zinu..bet vai vinjs sit ari bankas....jo nekas nav par vinju dzirdets pedeja laika....Marseļa vinjs bija liideris,....un butu labak palicis tuur pat.....ai..
Viņš vienu jau iesita - pret ''Tottenham'' Anglijas čempionāta spēlē

     [+] [-]

, 2008-09-26 18:46, pirms 16 gadiem
Panikai tiešām nav pamata. Labi,uzbrukums buksē,toties uzlabojusies spēle aizsardzībā. Gan Ben Arfa izārstēsies,tad nu kopā ar Valbuenu būs nopietns spēks uzbrukumu veidošanā, un Niangs varēs nepārdzīvot,ka atkal nesaņēma bumbu sitiena pozīcijā. Lyona ar diezin vai spēs atrauties,jo pamazām nāk atpakaļ savainotie špīleri(drīz Keita ar Santušu ar būs atpakaļ,kkad arī Grosso),kurus vajag iespēlēt. Tādējādi arī Lyona pavisam drīz,visticamāk,sāks zaudēt punktus,kur tos nevajadzētu zaudēt.

     [+] [-]

, 2008-09-26 19:00, pirms 16 gadiem
Izskataas, ka Le Mans speeli diemzheel neredzeet... paarklaajas ar Arsenal... zheel!
panikaa tiesaam krist nevajag, jo nics pret Bordo iisteniibaa ir labs rez. izbraukumaa, pret Pool arii zaudeet nav jaakaunaas, kauss ir kauss (Sochaux speele), sastaavs nebija stipraakais un pretinieks neerts ljoti, bet shaa vai taa pluss pat ir tas, ka no taa izlidoja...
paliek vien speele ar Monaco, bet atkal viens bet - tas bija derbijs! Monaco, Nica un Marselja, buutiibaa atrodas, pavisam netaalu, viena no otras! taa kaa derbijaa nics, arii normaals rezultaats, zinot, ka Monaco nav nekas baigi vaajsh, tiesa vajadzeeja jau tos vienus iebakstiit!
katraa zinjaa - ja grib sezonas beigaas pacelt Ligue 1 kausu, tad jaasaak vaakt uzvaras, viena peec otras!