Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Anrī varētu aiziet no ''Barcelona''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Anrī varētu aiziet no ''Barcelona''
Tjerī Anrī
Foto: SCANPIX

Francijas izlases futbolists Tjerī Anrī, kurš šobrīd pārstāv titulēto Spānijas klubu ''Barcelona'' atzinis, ka mazās spēļu prakses dēļ apsver iespēju nākotnē pāriet uz citu komandu.

Anrī pievienojās ''Barcelona'' 2007. gada vasarā, pārnākot no Londonas ''Arsenal'', kurā bija nospēlējis 8 gadus, taču regulāru vietu sastāvā nav spējis izkarot gan Pepes Gvardiolas vadībā, gan arī iepriekšējā trenera Franka Raikārda laikos. Ņemot vērā radušos apstākļus, Anrī atzinis, ka varētu pāriet uz citu komandu, ja biežāk netiks laukumā: ''Pēdējo spēli pret Hihonu es izlaidu slimības dēļ. Hihonā uzvarējām ar 6:1, tāpēc treneris nākošajā spēlē izvēlējās tos pašus uzbrucējus.''

Barselonā Anrī pārsvarā tiek izmantots kreisajā malā, kas nav viņa ierastā pozīcīja, bet pats francūzis uzskata, ka komandas interesēs viņam ir jāspēj adaptēties arī kreisajā malā: ''Semjuels Eto'O ir lieliski iesācis sezonu, viņš mums ir vajadzīgs. Barselonā man jāspēlē kreisajā malā, man jākļūst labākam, spēlējot sev neierastā pozīcijā.''

Jautāts par to vai vasarā domājis par aiziešanu uz citu komandu, Anrī atbild: ''Bija laiks, kad uzdevu sev šo jautājumu, bet, kad apspriedos ar treneri, nolēmu palikt lojāls komandai.'' Par aiziešanu janvāra transfēru loga laikā Anrī saka, ka pagaidām šis jautājums vēl nav aktuāls, bet, ja viņš netiks pie regulāras spēlēšanas, tad šāda iespēja tiks apsvērta.

Izmantotie resursi:
skysports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Barca7

  +3 [+] [-]

, 2008-09-26 16:42, pirms 16 gadiem
Galvenais lai neiet neuzkādiem ASV, Katarām, City u.t.t.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-26 16:56, pirms 16 gadiem
Atpakalj uz Arsenal... vai QPR..

  +3 [+] [-]

, 2008-09-26 17:12, pirms 16 gadiem
Ja ies prom tad tikai uz Arsenal,jo ptas vienaa intervijaa taa izteicaas!

     [+] [-]

, 2008-09-26 17:21, pirms 16 gadiem
Baxter19 rakstīja: Ja ies prom tad tikai uz Arsenal,jo ptas vienaa intervijaa taa izteicaas!
Būtu ļoti jauki. Nav viņš šobrīd labākais uzbrucējs Barselonā.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-26 17:24, pirms 16 gadiem
ehh.. kas par laikiem bija Arsenal sastāvā viņām ,bet tagad Barcelona ir lieliska komanda,bet Henry komanda nr.1 būs Arsenal-negribas jau nekko sliktu teikt,bet tomēr tā bija kļūda aiziet no Arsenal.
Bet mēs tevi nekad neaizmirsīsim!!!! youtube.com: YouTube - Thierry Henry Fast and Furious lai cik sliktu ietu Barcelona tādu mēs tevi atcerēsimies!!!
';

  +1 [+] [-]

, 2008-09-26 17:26, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Būtu ļoti jauki. Nav viņš šobrīd labākais uzbrucējs Barselonā.
nav šobrīd Barcelona ne tuvu labākā komanda-pat Spānijā

  +5 [+] [-]

, 2008-09-26 17:35, pirms 16 gadiem
go home......zu arsenal..

  +1 [+] [-]

, 2008-09-26 18:10, pirms 16 gadiem
Ej tak prom.atpakal uz arsenal

  +1 [+] [-]

, 2008-09-26 18:45, pirms 16 gadiem
Nesaubos, ka agraak vai veelaak vinjs aizies atpakalj uz Arsenal - bet ne kaa speeleetaajs.. Tjerii, Piresa, Ljungberga, Vieras utt. laiki, kaa Arsenal speeleetaajiem ir beigusies un tagad saakusies jauna eera, ar jauniem speeleetaajiem!
Kaa speeleetaajs domaaju, ka noteikti neatgrieziisies Londonaa, bet kaadaa citaa amataa - kas zin, kas zin!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-26 18:50, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Piedodiet Barcas fani un pārējie frenčmeni fani, bet viņam jāiet uz citu klubu. Mans sapnis, jo tas jau nav tas pats kas bija, spēlējot Arsenal. Nepatīk šis uzbrucējs.

Nepagariniet vismaz tad līgumu, please...
Tas ir tas pats, kas pateikt, ka Ronaldinho vienmeer ir bijis seetas speeleetaajs, kurs meistariibas zinjaa nav pat tuvu liidzinaajies, Fareeru salu speeleetaaja meistariibai (pienjemot ka Fareeru saliniekam, taa bijusi klasi augstaaka)!
taks domaa, ko runaa! un atceries, ka vinjs arii piedziivoja skjirsanos, ir noskjirts no meitinjas, vinjai nesen draudeeja nopietni draudi dziiviibai, taados apstaakljos labi speeleet, ne? tad veel ieliek kkaadaa mistiskaa poziicijaa, kuraa nu nevajadzeetu vinju likt un bez tam, ka tik nebija taa, ka beigaas taapat palika rezultatiivaakais Barcas speeleetaajs pag. sezon!
anyway, ja Barcelona nemaak vinju izmantot, tad pashi vien vainiigi! tad taa vien gribas teikt, ka taas komandas vadiiba ir stulbi kaa zaabaki (tik lieli, kaa Itaalijas teritorija!)

  -2 [+] [-]

, 2008-09-26 19:49, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Tas ir tas pats, kas pateikt, ka Ronaldinho vienmeer ir bijis seetas speeleetaajs, kurs meistariibas zinjaa nav pat tuvu liidzinaajies, Fareeru salu speeleetaaja meistariibai (pienjemot ka Fareeru saliniekam, taa bijusi klasi augstaaka)!
taks domaa, ko runaa! un atceries, ka vinjs arii piedziivoja skjirsanos, ir noskjirts no meitinjas, vinjai nesen draudeeja nopietni draudi dziiviibai, taados apstaakljos labi speeleet, ne? tad veel ieliek kkaadaa mistiskaa poziicijaa, kuraa nu nevajadzeetu vinju likt un bez tam, ka tik nebija taa, ka beigaas taapat palika rezultatiivaakais Barcas speeleetaajs pag. sezon!
anyway, ja Barcelona nemaak vinju izmantot, tad pashi vien vainiigi! tad taa vien gribas teikt, ka taas komandas vadiiba ir stulbi kaa zaabaki (tik lieli, kaa Itaalijas teritorija!)
Barcai nemaz viņu nevajag. Viņiem vajag uzbrucēju, kurš var iesist un pilnībā iederētos komandā. OK, pag. sezonā viņš iesita visvairāk, bet bija periodi, kad kādas 4-5 spēles nebija vārtu, vēl dažas kārtas pirms beigām nebija komandas rez. spēlētājs. Turpretī Eto'O, kurš pussezonu nespēlēja, Messi, kuram bija 2 diezgan nopietnas traumas - abi katrs iesita par 1-2 vārtiem mazāk, ja nemaldos. Henry uzspīdēja Spānijas kausā, bet Čl un La Līgā nebija vadošais uzbrucējs.

N-e-i-e-d-e-r-a-s. Barselona nav viņa tipa komanda.

     [+] [-]

, 2008-09-26 20:17, pirms 16 gadiem
Barca7, nezinu, manuprāt, tu esi pakāsis smadzenes... Kā var nepriecāties par Henry atrašanos favorite komandā? Padomā, var pārdzīvot par tādu Klozi, bet Anrī būtu mans sapņu spēlētājs Bavārijā, tāpat, kā Hamšiks. Būtu forši, ja Henry uzspēlētu visos eiropas TOP5 čempjos, vēl vācija nav bijusi, Bayern janvārī vajadzēs uzbrucēju, ja Barca atdos lētāk, nekā Zeņitka Aršavinu, tad ir visai reāli, ka viņš varētu pāriet uz minheni...

  -2 [+] [-]

, 2008-09-26 20:23, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Barca7, nezinu, manuprāt, tu esi pakāsis smadzenes... Kā var nepriecāties par Henry atrašanos favorite komandā? Padomā, var pārdzīvot par tādu Klozi, bet Anrī būtu mans sapņu spēlētājs Bavārijā, tāpat, kā Hamšiks. Būtu forši, ja Henry uzspēlētu visos eiropas TOP5 čempjos, vēl vācija nav bijusi, Bayern janvārī vajadzēs uzbrucēju, ja Barca atdos lētāk, nekā Zeņitka Aršavinu, tad ir visai reāli, ka viņš varētu pāriet uz minheni...
Kāpēc, tad lai es priecātos? Daudz trakāk nekā tev piem. tas, kad Kloze spēlē Bayern.

Mans nīstākais spēlētājs, Barsai bija stipra interese par viņu un tas jau man likās , gadu atpakaļ, kad ar viņu tika noslēgts līgums, murgi rādijās. Tās jau ir personīgās intereses, bet kā spēlētājs nav viņš Barselonai tas, kas Eto vai Messi...