Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Divi Latvijas jauniešu futbola klubi sasniedz BYFL pusfinālu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Divi Latvijas jauniešu futbola klubi sasniedz BYFL pusfinālu
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) pusfinālu sasniegušas Latvijas komandas FS "Metta" un JDFS "Alberts". Otrdien abas komandas aizvadīja ceturtdaļfināla atbildes spēles, kur tās bija savestas kopā ar citām Latvijas pārstāvēm.

FS "Metta" savā laukumā ar 6:0 (2:0) sagrāva BFC "Daugavpils" vienaudžus, kad divus vārtus guva Rūdolfs Kļavinskis, bet pa reizei izcēlās Dominiks Romenskis, Oskars Likas, Danila Lisenkovs un Daniels Gapliks. Līdz ar to divu spēļu summā FS "Metta" bija pārāka ar 9:1

Tikmēr JDFS "Alberts" pretinieku laukumā ar 3:1 (1:0) pārspēja Liepājas Futbola skolu. Pirmajā puslaikā viesus vadībā izvirzīja Mārtiņš Zemvalds, vēlāk līdzsvaru atjaunoja Matiass Teofīls Sprūde, bet cīņas beigu daļā laukuma saimnieku vārtos bumbu raidīja Patriks Putniņš un Alberts Grāpis. JDFS "Alberts" divu spēļu summā svinēja panākumu ar 8:2.

FS "Metta" pusfinālā tiksies ar kādu no Lietuvas komandām "Klaipedos FM" vai "NFA BE1", bet JDFS "Alberts" pretiniekos būs "Baltijos FA" no Lietuvas vai FC "Flora" no Igaunijas. Pusfināla spēles paredzētas maijā/jūnijā.

Kā ziņots, pirms tam A apakšgrupā FS "Metta" ieņēma pirmo vietu, bet JDFS "Alberts" bija otrie, kamēr B grupā Liepājas un Daugavpils komandas ieguva pa sešiem punktiem, ieņemot attiecīgi trešo un ceturto vietu. Tādējādi ceturtdaļfināla posmā Latvijas komandām bija jātiekas savā starpā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija