Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

BYFL pusfinālos spēlēs piecas Latvijas komandas

Ivars Bācis
Ivars Bācis

BYFL pusfinālos spēlēs piecas Latvijas komandas
Foto: Latvijas Futbola federācija.

Trešdien noslēdzas Baltijas Jaunatnes futbola līgas (BYFL) ceturtdaļfināla izspēle, kur divos vecumos - U16 un U15 - piedalījās astoņas Latvijas komandas. Pusfinālā iekļuva piecas no tām.

Kā ziņots, iepriekš turnīra apakšgrupu posmu veiksmīgi pārvarēja visas astoņas Latvijas pārstāves – pa četrām komandām U-16 un U-15 vecuma grupās. Ceturtdaļfināla pāros uzvarētāji tika noskaidroti divu spēļu summā.

U-16 vecuma grupā vienā ceturtdaļfināla pārī tikās FS "Metta" un JDFS "Alberts" jaunieši. Pirmajā mačā ar 1:0 pārāki bija albertieši, taču atbildes spēlē mettieši uzvarēja ar 3:0, divus vārtus gūstot Rūdolfam Kļavinskim, un līdz ar to svinēja panākumu arī divu spēļu summā.

Dramatiskā cīņā tālākajām cīņām šajā vecumā kvalificējās arī SK "Super Nova", kas pēc uzvaras viesos ar 2:1 atbildes spēlē savā laukumā ar 0:1 atzina Lietuvas kluba FK "Žalgiris" pārākumu. Uzvarētājs izšķīrās pēcspēles sitienu sērijā, kurā Latvijas jaunieši bija pārāki ar 3:1. Ceturtdaļfināla barjeru šajā vecumā nepārvarēja BFC "Daugavpils", kas summā ar 2:4 un 1:1 piekāpās FA "Panevežys-PRSSG" no Lietuvas.

Arī U-15 vecumā grupā FS "Metta" pusfinālu sasniedza pēc citas Latvijas komandas apspēlēšanas, kad ar 1:0 un 4:1 tika uzvarēti Liepājas Futbola skolas jaunieši. Divus vārtus otrajā mačā guva Ansis Vītiņš. Pusfinālu šajā vecumā sasniedza arī SK "Super Nova", kas ar 1:0 un 3:2 pārspēja Lietuvas klubu FK "Žalgiris", un RFS jaunieši, ar 1:0 un 4:0 pieveicot citu Lietuvas vienību "VFA Geležinis Vilkas".

Pusfinālā, kur uzvarētājs arī tiks noskaidrots divu spēļu summā, FS "Metta" U-16 komanda tiksies ar "Klaipedos FM" no Lietuvas, bet U-15 vecumā FS "Metta" un SK "Super Nova" komandas tiksies savā starpā. SK "Super Nova" U-16 puiši mērosies spēkiem ar "Panevežys-PRSSG", savukārt RFS U-15 komandai pretiniekos būs kāda no Lietuvas vienībām – "NFA BE1" vai "Vilniaus BFA".

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija

     [+] [-]

, 2023-04-27 22:05, pirms gada
Vai tiešām tik grūti izmantot auto korekciju un vismaz pārlasīt to, kas ir sadzejots? Ok, ir saprotamas kļūdas rakstos par svarīgiem notikumiem. Steiga utt., bet te kur ir problēma? Vismaz izlabot primitīvākās kļūdas. Izskatās ka rakstījis cilvēks, kuru no skolas par analfabētismu atskaitīja.

divos vārtus gūstot Rūdolfam Kļavinskim

Malacis puika, tieši divos guva divus vārtus. Pietika ar minūti.

Dramatiskā cīņā tālākajām cīņām

Divas reizes vārds cīņa vienā teikumā. Citu vārdu mums nav? Nu un par šādiem gājieniem jau pamatskolā lamā. Tā taču ir ābece galu galā. Toties visi Fošberji, Berjkvisti un Touršāvnas vienmēr bez kļūdām.