Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

papildināts "Wolfsburg" atrod Džeko aizstājēju; ''Ajax'' uzstāda ultimātu ''Liverpool'' Suaresa sakarā

"Wolfsburg" atrod Džeko aizstājēju; ''Ajax'' uzstāda ultimātu ''Liverpool'' Suaresa sakarā
Luiss Suaress
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas vienība "Wolfsburg" atradusi aizstājēju nule pārdotajam Edinam Džeko – līdz sezonas beigām tiks izīrēts "Monaco” uzbrucējs Djemersi Mbokani. Bet "Fulham” rindās atlikušajā sezonas daļā uz īres tiesībām pievienosies "Chelsea” pussargs Gaels Kakutā. Tikmēr ''Ajax'' vadība uzstādījusi ultimātu ''Liverpool'' urugvajiešu uzbrucēja Luisa Suaresa sakarā.

19 gadīgais uzbrūkošais pussargs Gaels Kakutā, kurš decembrī noslēdza četrarpus gadu vienošanos ar "Chelsea", līdz sezonas beigām tiks izīrēts "Fulham". Uzmanības centrā Kakutā nonāca 2009.gadā, kad viņu apsūdzēja līguma pārkāpšanā ar Francijas klubu "Lens”, lai varētu doties uz "Chelsea”. "Chelsea" rindās talantīgais Kakutā aizvadījis vien 16 mačus, piedevām tikai piecos no tiem devies pamatsastāvā. Šodien tikai 19 gadus vecajam spēlētājam ir plānots iziet medicīniskās pārbaudes un oficiāli paziņot par īres līgumu ar "Fulham”.

"Wolfsburg” uz pusgadu īrēs (ar tiesībām izpirkt spēlētāju) 25 gadus veco uzbrucēju Djemersī Mbokanī, par kuru interesi izrādīja vēl vairāki klubi, tai skaitā "Everton”. "Monaco” ģenerāldirektors Marks Kellers apstiprinājis šo transfēru, piebilstot, ka futbolists jau ieradies Volfsburgā, tikmēr vācu puse pagaidām klusē. Mbokanī pagājušajā vasarā par septiņiem miljoniem eiro no "Standard Liege" pārgāja uz "Monaco”, taču nespēja izturēt konkurenci par vietu sastāvā. Turklāt spēlētājam bijušas problēmas ar disciplīnas ievērošanu.

Tikmēr vilku aizsargs Andrea Barcalji šodien izies medicīniskās pārbaudes un uz divarpus gadiem parakstīs vienošanos ar Turīnas "Juventus”, vēsta itāļu oficiālā mājaslapa internetā. 2006.gada PK ieguvējs Barcalji pievienojās "Wolfsburg” 2008.gadā, kad pārnāca no "Palermo”. Šobrīd 29 gadus vecais Barcalji zaudējis vietu "Wolfsburg” pamatsastāvā, kopš pēc savainojuma atlabis centra aizsargs Arne Frīdrihs. Transfēra summa tiek lēsta apmēram viena miljona eiro apmērā.

Nīderlandes klubs Amsterdamas ''Ajax'' uzstādījis Anglijas Premjerlīgas kluba ''Liverpool'' vadībai ultimātu Urugvajas izlases uzbrucēja Luisa Suaresa sakarā. Proti, ''Ajax'' devusi liverpūliešiem laiku līdz sestdienai, lai pabeigtu darījumu par 24 gadus vecā futbolista pārcelšanos uz Liverpūli, pretējā gadījumā pārrunas tiks pārtrauktas. Angļi jau likuši galdā 12,8 miljonus mārciņu, taču ''Ajax'' vadība šo piedāvājumu noraidījusi, sakot, ka grib vismaz 21 miljonu. ''Mēs nevēlamies viņu zaudēt. ''Liverpool'' zina, cik daudz viņiem ir jāmaksā. Līdz 29. janvārim vēlamies tikt ar šo galā. Ja nē, tad nekas vairs nenotiks,'' sacīja ''Ajax'' komandas galvenais treneris Franks de Būrs. Jāatzīmē, ka Suaress jau agrāk izteicies, ka labprāt spēlētu Anglijā, arī Spānijā.

Tikmēr Šveices izlases pussargs Valons Berami atstājis Anglijas Premjerlīgas klubu ''West Ham United'', kurā spēlēja kopš 2008. gada, un atgriezies Itālijā, pievienojoties ''Fiorentina''. Ar Florences klubu 25 gadus vecais bijušais Romas ''Lazio'' (2005.-2008.g.) spēlētājs parakstījis līgumu uz 3,5 gadiem. Savukārt ''AC Milan'' izpirkusi 21 gadus vecā Itālijas U-21 izlases uzbrucēja Alberto Paloski 50% līguma tiesības ar ''Parma'' (futbolists uz pusēm piederēja abām vienībām), bet uzreiz šo līguma daļu pārdeva ''Genoa'' klubam, kur jaunais futbolists arī spēlēs šajā sezonā.

Izmantotie resursi:
Eurosport
focus.de
sportal.de
bbc.co.uk
fifa.com

1 2 41 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2011-01-26 15:36, pirms 14 gadiem
hmm, priekš kam Juvei Wolfsburg rezervists?

vēl no baumām interesanti- Chelsea mēģina nopirkt Luiz no Benfica apmēram par 30 mio, tik jaunam centra aizsargam milzīga summa, par viņu vēl nesen interesējās City, bet tagad vairs neplāno viņu pirkt

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 15:36, pirms 14 gadiem
Es esmu šokā, Barcaļji Turīnā ?! Tad jau centra aizsargu duets būs bez Kjellīni, ļoti ceru, ka Del Neri ieliks Džordžo kreisajā malā. Šogad transfēru darbs norit fantastiski, ja neskaita dažas kļūdas ar Toni, Traores pirkumiem.
Slēpts komentārs: Sebastian Ingrosso

 +10 [+] [-]

, 2011-01-26 16:05, pirms 14 gadiem
Kas nu par Džeko aizstājēju... Guvis tikai 1 vārtus Francijas līgā, bet jāaizstāj viens no pasaules labākajiem uzbrucējiem.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 16:31, pirms 14 gadiem
nu es neteiktu, ka Kakutas pārēja uz Chelsea bija neveiksmīga, jo čalis vēl ir jauns un viss vēl viņam priekšā.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-26 18:16, pirms 14 gadiem
ideāli! beidzot Barzaļi ir ne tikai Itālijā, bet pat Turīnā! neskatoties uz to, ka neattaisnoja uz sevīm liktās cerības kļūt par nākamo Nestu, tomēr ļoti labs aizsargs! es tiešām tā pat kā Andromeeds ceru, ka beidzot Kjelīni dos spēlēt kreisajā malā. tad problēmas ar aizsardzību būs atrisinātas. Kjēls savā malā ir ļoti labs. visi jau aizmirsuši, cik labs viņš bija. un Bonučī ar Barzaļi... kas gan var būt labāks.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-26 18:49, pirms 14 gadiem
Kāpēc tad kakutas pāreja ir visai neveiksmīga? viņš jau ar tādu domu arī tika ņemts - kā jaunais talants,kurš pēc gadiem var izaugt par augstas klases vīriņu

  -1 [+] [-]

, 2011-01-26 19:21, pirms 14 gadiem
Andrea Barzalji? - Man nav komentāru un es esmu mēms (esmu ĻOTI augstās domās par šo aizsargu, arī kā Bundeslīgas fans). Šoks ir pārāk liels, lai kaut ko komentētu.

Kakutam savukārt vajag kārtīgu spēļu praksi. Viņš ir LIELS talants.

     [+] [-]

, 2011-01-26 19:28, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: hmm, priekš kam Juvei Wolfsburg rezervists?
Es redzējis Barzalji darbībā? - Ja neesi, tad nerunā. Protams, ka viņš nav Arne Frīdrihs, tomēr A sērija arī nav Bundeslīga, kur vienāda spēka samēra gadījumā priekšroka tiek dota pašmāju futbolistiem. Tas taču ir loģiski.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 20:44, pirms 14 gadiem
Pievienojos Hose mēmo stūrītim.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-26 20:44, pirms 14 gadiem
Ļoti interesanta šķiet Barzālī pāreja uz Juventus. Tiešām negaidīti, manuprāt. Labs spēlētājs, bet karjera Vācijā nesekmējās diez ko labi. Varbūt Itālijā atgriezīs kādreizējo spēli.

Lai cik labs nebūtu Mbokanī, tomēr Džeko viņš, manuprāt, nespēs aizstāt. Džeko tomēr bija zvaigzne. Diez vai spēs vienas sezonas laikā uz īri kaut ko iespēt, bet tad jau redzēsim.

Katrā ziņā pozitīva šķiet Kakutas īre uz Fulham. Fulham meklēja labu uzbrucēju. Nu to būs atraduši, pie tam talantīgajam Kakutam būs lielāka spēļu prakse. Līdzīgs gadījums kā ar Makedu un Sampdoria.

     [+] [-]

, 2011-01-26 21:29, pirms 14 gadiem
esmu redzējis, pēdējā laikā skatījos Wolfsburgas spēles, lai paskatītos Džeko, jo zināju, ka City viņu pirks. Cik nu viņš spēlēja nekādu labo iespaidu neatstāja, protams īpaši viņam uzmanību nepievērsu, bet visu jau izsaka, ka viņš ir rezerves centra aizsargs komandā, kas bundeslīgā atrodas 11tajā vietā, tādēļ mani izbrīna kāpēc viņš vajadzīgs klubam, kas sevi pozicionē kā A sērijas aukšgala komanda, man liekas ar to, ka viņš ir itālis ir par maz?
Hose Girtinho rakstīja: Es redzējis Barzalji darbībā? - Ja neesi, tad nerunā. Protams, ka viņš nav Arne Frīdrihs, tomēr A sērija arī nav Bundeslīga, kur vienāda spēka samēra gadījumā priekšroka tiek dota pašmāju futbolistiem. Tas taču ir loģiski.

     [+] [-]

, 2011-01-26 22:10, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: esmu redzējis, pēdējā laikā skatījos Wolfsburgas spēles, lai paskatītos Džeko, jo zināju, ka City viņu pirks. Cik nu viņš spēlēja nekādu labo iespaidu neatstāja, protams īpaši viņam uzmanību nepievērsu, bet visu jau izsaka, ka viņš ir rezerves centra aizsargs komandā, kas bundeslīgā atrodas 11tajā vietā, tādēļ mani izbrīna kāpēc viņš vajadzīgs klubam, kas sevi pozicionē kā A sērijas aukšgala komanda, man liekas ar to, ka viņš ir itālis ir par maz?
11. vietā Wolfsburg ir lielā mērā pateicoties Maklārena "kompetencei"
Bet konkurence par vietu sastāvā ir normāla parādība, paskaties uz Leskotu piemēram. Arī netiek sastāvā un ja tiek, neko spīdošu nerāda. Ja kādu laiku spēlētājs nedabū spēlēt, zaudē spēļu praksi un tad jau ir grūtāk atgriezties.
Tas pats ar Barcalji, kurš tika iegādāts pēc lieliski aizvadītas 2007./8. sezonas Palermo, es īstenībā pabrīnījos, domāju, ka viņš uz kādu klubu ar "lielāku" vārdu pāries. Nākamajā 2008./9. sezonā, kurā Wolfsburg izcīnīja čempionu titulu, viņš nospēlēja visas spēles
Tagad viņš jau ir pie 3ā trenera Volfsburgā (Magats, Fē, Maklārens) un tas, ka Frīdrihs un Čērs viņu ir izkonkurējuši, nav kauna lieta, kādam ir jāpiekāpjas, bet meistarību tā uz līdzenas vietas pazaudēt nevar. Jā, viņš ir spējīgs spēlēt pamatā nopietnā (A sērijas augšgala) līmeņa klubā.

     [+] [-]

, 2011-01-26 22:26, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: esmu redzējis, pēdējā laikā skatījos Wolfsburgas spēles, lai paskatītos Džeko, jo zināju, ka City viņu pirks. Cik nu viņš spēlēja nekādu labo iespaidu neatstāja, protams īpaši viņam uzmanību nepievērsu, bet visu jau izsaka, ka viņš ir rezerves centra aizsargs komandā, kas bundeslīgā atrodas 11tajā vietā, tādēļ mani izbrīna kāpēc viņš vajadzīgs klubam, kas sevi pozicionē kā A sērijas aukšgala komanda, man liekas ar to, ka viņš ir itālis ir par maz?
Žēl, ka Tev ir tik vājas novērošanas spējas. Laikam ar futbolu esi uz Jūs Es viņa spēli esmu vērojis jau kopš sezonas, kad "Wolfsburg" ieguva Bundeslīgas kausu (patiesībā vēl agrāk). Toreiz viņš nebija nekāds rezervists. Uzskatu, ka treneru nekompetence ir novedusi viņu komandas rezervēs. Ar "pēdējo laiku" nepietiek, lai objektīvi varētu spriest par spēlētāju. Par Frīdrihu jau teicu. March pateica "Vilku" neveiksmju iemeslu, tāpēc neatkārtošos. Vienkārši ieteiktu nākamreiz nerunāt par lietām, kuras nepārzini! Tas tāds draudzīgs padoms

  +2 [+] [-]

, 2011-01-26 22:35, pirms 14 gadiem
protams, Bundeslīgā nedaudz iegrābās Barzaļī. es nesaprotu, kāpēc viņš vispār uz turieni aizgāja... bet Itālijā viņš bija superzvaigzne un esmu pārliecināts, ka tāds atkal kļūs.

     [+] [-]

, 2011-01-26 22:44, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: protams, Bundeslīgā nedaudz iegrābās Barzaļī. es nesaprotu, kāpēc viņš vispār uz turieni aizgāja... bet Itālijā viņš bija superzvaigzne un esmu pārliecināts, ka tāds atkal kļūs.
Tieši tā Uzskatu, ka 1M jevro ir ideāla summa priekš tāda aizsarga kā Barzalji. "Juventus" sagaidīja īsto brīdi, lai "nozagtu" šo spēlētāju. Ko tas Maklārens vispār saprot?! Ne jau ar aizsardzību "Vilkiem" ir problēmas, ne tuvu tam.

  +2 [+] [-]

, 2011-01-26 23:00, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: protams, Bundeslīgā nedaudz iegrābās Barzaļī. es nesaprotu, kāpēc viņš vispār uz turieni aizgāja... bet Itālijā viņš bija superzvaigzne un esmu pārliecināts, ka tāds atkal kļūs.
Pakaļ piķim aizskrēja, toreiz tādi nopietni piedāvājumi no Serie A grandu puses nesekoja, Palermo vadība nolēma iekasēt lielāku summiņu no ārzemju klubiem, visvairāk solīja Vilki. Žēl, ja atmiņa neviļ, tad pastāvēja varianti ar Turīnu un abiem Milānas klubiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-27 09:46, pirms 14 gadiem
backgrounds skaidrs, tad Juve faniem vien atliek cerēt, ka viņš atgriezīsies pie sava labākā snieguma
march_2k rakstīja: 11. vietā Wolfsburg ir lielā mērā pateicoties Maklārena "kompetencei"
Bet konkurence par vietu sastāvā ir normāla parādība, paskaties uz Leskotu piemēram. Arī netiek sastāvā un ja tiek, neko spīdošu nerāda. Ja kādu laiku spēlētājs nedabū spēlēt, zaudē spēļu praksi un tad jau ir grūtāk atgriezties.
Tas pats ar Barcalji, kurš tika iegādāts pēc lieliski aizvadītas 2007./8. sezonas Palermo, es īstenībā pabrīnījos, domāju, ka viņš uz kādu klubu ar "lielāku" vārdu pāries. Nākamajā 2008./9. sezonā, kurā Wolfsburg izcīnīja čempionu titulu, viņš nospēlēja visas spēles
Tagad viņš jau ir pie 3ā trenera Volfsburgā (Magats, Fē, Maklārens) un tas, ka Frīdrihs un Čērs viņu ir izkonkurējuši, nav kauna lieta, kādam ir jāpiekāpjas, bet meistarību tā uz līdzenas vietas pazaudēt nevar. Jā, viņš ir spējīgs spēlēt pamatā nopietnā (A sērijas augšgala) līmeņa klubā.

     [+] [-]

, 2011-01-27 09:56, pirms 14 gadiem
es tev ieteiktu mazāk dot padomus citiem un nemētāties ar banālām frāzēm. mans sākotnējā jautājuma mērķis bija uzzināt vairāk info par viņu, ko pateicoties march komentāram arī ieguvu. tas, ka viņš šosezon spēlē slikti ir neapstrīdams fakts, kas nav balstīts uz maniem novērojumiem, bet to, ka viņš sēž rezervē (ne tajā spēcīgākajā bundeslīgas klubā). Tas, ka tu iedomājies, ka esi labāks speciālists spēlētāju novērtēšanā par Maklārenu un cilvēkiem, kas sniedz viņam padomus tikai liecina par tavu neadekvāto pašnovērtējumu un nav adekvātāka novērtējuma futbolistam kā viņa pašreizējais (šīs sezonas) sniegums, lai arī kādus brīnumus viņš rādītu pagātnē
Hose Girtinho rakstīja: Žēl, ka Tev ir tik vājas novērošanas spējas. Laikam ar futbolu esi uz Jūs Es viņa spēli esmu vērojis jau kopš sezonas, kad "Wolfsburg" ieguva Bundeslīgas kausu (patiesībā vēl agrāk). Toreiz viņš nebija nekāds rezervists. Uzskatu, ka treneru nekompetence ir novedusi viņu komandas rezervēs. Ar "pēdējo laiku" nepietiek, lai objektīvi varētu spriest par spēlētāju. Par Frīdrihu jau teicu. March pateica "Vilku" neveiksmju iemeslu, tāpēc neatkārtošos. Vienkārši ieteiktu nākamreiz nerunāt par lietām, kuras nepārzini! Tas tāds draudzīgs padoms

     [+] [-]

, 2011-01-27 10:05, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: backgrounds skaidrs, tad Juve faniem vien atliek cerēt, ka viņš atgriezīsies pie sava labākā snieguma
Paklausies! Tu vari nosaukt kādu spēli, kurā Barzalji ir parādījis sliktu sniegumu? Ja godīgi, es tādu neatceros. Tas, ka "Vilkiem" aizsardzības centrā ir spēcīga konkurence, tas ir fakts, bet tas uzreiz neliecina pat itālieša meistarības trūkumu. Un kas tas par argumentu par to 11.vietu? Kopējo tabulu gan jau neaplūkoji. Kā jau teicu, ar aizsardzību "Wolfsburg" viss ir vislabākajā kārtībā. Vari atbildēt uz vēl vienu jautājumu, vai Tavuprāt mūsdienu futbolā par 1M eiro iegādājas pamatsastāva spēlētāju? Pat ja transfērs neizrādītos izcili veiksmīgs, "Juventus" par to galva nesāpētu.

     [+] [-]

, 2011-01-27 10:11, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: tas, ka viņš šosezon spēlē slikti ir neapstrīdams fakts, kas nav balstīts uz maniem novērojumiem, bet to, ka viņš sēž rezervē (ne tajā spēcīgākajā bundeslīgas klubā). Tas, ka tu iedomājies, ka esi labāks speciālists spēlētāju novērtēšanā par Maklārenu un cilvēkiem, kas sniedz viņam padomus tikai liecina par tavu neadekvāto pašnovērtējumu un nav adekvātāka novērtējuma futbolistam kā viņa pašreizējais (šīs sezonas) sniegums, lai arī kādus brīnumus viņš rādītu pagātnē
Es Tev savukārt ieteiktu domāt plašākās kategorijās. 1) "Wolfsburg" ar aizsardzību viss ir vislabākajā kārtībā, 2) Barzalji zaudēja vietu diviem nacionālo izlašu spēlētājiem, 3) Maklārens savu spēlētāju "novērtēšanas" prasmi jau ir pierādījis. Jau no paša sezonas sākuma sēdēju un skatījos vēderu turēdams

     [+] [-]

, 2011-01-27 10:12, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: kad komentē futbola guru Hose, tad visiem ir jāapklust, jo tikai viņam ir taisnība
Paldies par atzinību, mazais! Tu esi vēl viens kandidāts uz mana fanu pulciņa biedra statusu. Labākajā gadījumā vari kļūt pat par manu preses sekretāru, ja izkonkurēsi Bronsonu

     [+] [-]

, 2011-01-27 10:56, pirms 14 gadiem
ņemot vērā transfēra summu tas varbūt tiešām ir labs darījums, bet tu un arī citi komentētāji, kas acīmredzot ir Juventus fani, šo ziņu komentēja ar tādu sajūsmu it kā Juve būtu nopirkusi Vidiču, kas arī galvenokārt ir mana izbrīna pamats
Hose Girtinho rakstīja: Es Tev savukārt ieteiktu domāt plašākās kategorijās. 1) "Wolfsburg" ar aizsardzību viss ir vislabākajā kārtībā, 2) Barzalji zaudēja vietu diviem nacionālo izlašu spēlētājiem, 3) Maklārens savu spēlētāju "novērtēšanas" prasmi jau ir pierādījis. Jau no paša sezonas sākuma sēdēju un skatījos vēderu turēdams
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-01-27 11:08, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: ņemot vērā transfēra summu tas varbūt tiešām ir labs darījums, bet tu un arī citi komentētāji, kas acīmredzot ir Juventus fani, šo ziņu komentēja ar tādu sajūsmu it kā Juve būtu nopirkusi Vidiču, kas arī galvenokārt ir mana izbrīna pamats
Protams, ka ar sajūsmu, jo grūti iztēloties vēl izdevīgāku darījumu. Barzalja tagad varēs ieņemt Legrotaljes vietu, kurš visdrīzāk pametīs klubu. Daudzo savainojumu periodā šāds stabils aizsargs ir zelta vērtē. Un nekāds Vidičs "Juvei" nav vajadzīgs, ja aizsardzības centrā spēlē Bonuči un Kjelīni. Bet varbūt Delneri tiešām izmēģinās modeli, kurā Kjelīni spēlēs kreisajā malā, bet Barzalji ieņems viņa vietu aizsardzības centrā. Tas atrisinātu daudzas problēmas.

p.s.- Es taču teicu, ka Barzalji Vācijā nav Arne Frīdrihs. Vai tā būtu "celšana debesīs"?

     [+] [-]

, 2011-01-27 11:12, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Paldies, bet nē. Man ar glorijiem nav pa ceļam
Es gan nedomāju, ka Bronsons ir "glory-hunter"
Bet fanu kluba banerīti es Tev tiešām aizsūtīšu pa pastu, ja turpināsi komentēt katru otro manu izteikumu

  +2 [+] [-]

, 2011-01-27 12:04, pirms 14 gadiem
domāju Juve kā arī gandrīz jebkura cita pasaules kluba treneris tev šeit nepiekristu
Hose Girtinho rakstīja: nekāds Vidičs "Juvei" nav vajadzīgs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2011-01-27 12:30, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Protams, ka ar sajūsmu, jo grūti iztēloties vēl izdevīgāku darījumu. Barzalja tagad varēs ieņemt Legrotaljes vietu, kurš visdrīzāk pametīs klubu.
ko esi dzirdējis par Legrotaļi? ļoti patīk šis aizsargs un šosezon, cik esmu redzējis, viņam ir bijušas pāris labas un stabilas spēles. bet, protams, starta sastāvā viņam netikt pie Kjēla un Bonučī. kur nu vēl tagad ar Barzaļi komandā. es ceru, ka viņš pāries vai vismaz tiks izīrēts kādā normālā A Sērijas komandā. negribās, lai viņš pamet Juvi, bet labāk viņu redzēt spēlējam kaut kur citur, nekā dziļā rezervē Juvē... es esmu dzirdējis variantu ar Arsenal. lai gan tas ir ļoti smieklīgi un nebija nopietni - vienkārši kā iespēja komandai, kas meklē aizsargu. bet gribētos, lai viņš aizietu uz Dženovu. viņiem pēc Ranas zaudējuma ir vajadzīgs aizsargs.

šodien vēl izlasīju, ka Roma gribot ņemt Kamoranēzi. šī ziņa pamatīgi iepriecināja, jo Bundeslīgu, kur itāļus neciena, neskatos tik nopietni, lai pavērotu Mauro darbībā. viņš tikai septiņas reizes bijis laukumā šosezon... ļoti pietrūkst man šis spēlētājs Itālijā. lai gan, domāju, ka viņs Romā arī nebūtu pamatspēlētājs, tomēr fakts, ka viņš atkal spēlētu Itālijā būtu iepriecinošs.

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:39, pirms 14 gadiem
septembris rakstīja: domāju Juve kā arī gandrīz jebkura cita pasaules kluba treneris tev šeit nepiekristu
Nedomāju, ka vienam no Itālijas slavenākajiem klubiem aizsardzībā vajadzētu likt ārzemnieku, ja pašiem ir tik lieliski centra aizsargi. "Juventus" nav nekāds prasts "ārzemnieku leģions".

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:40, pirms 14 gadiem
termometrs rakstīja: šodien vēl izlasīju, ka Roma gribot ņemt Kamoranēzi. šī ziņa pamatīgi iepriecināja, jo Bundeslīgu, kur itāļus neciena, neskatos tik nopietni, lai pavērotu Mauro darbībā. viņš tikai septiņas reizes bijis laukumā šosezon... ļoti pietrūkst man šis spēlētājs Itālijā. lai gan, domāju, ka viņs Romā arī nebūtu pamatspēlētājs, tomēr fakts, ka viņš atkal spēlētu Itālijā būtu iepriecinošs.
Jā, Štutgarte esot ar Kamo lauzusi līgumu.

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:41, pirms 14 gadiem
mazais esporta lietotājs rakstīja: Būsi mani pārpratis, ar gloriju biju domājis tevi locekli
Cilvēku, kurš nespēj uzskricelēt vairāk par pāris īsiem teikumiem, nav grūti pārprast Šaubos, vai maz zini, kas tas "glory-hunter" tāds ir

     [+] [-]

, 2011-01-27 12:44, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Jā, Štutgarte esot ar Kamo lauzusi līgumu.
jau? wow, wtf... nu ibio, tad es ceru, ka viņš būs atpakaļ Itālijā, nevis, kā daži uzskata - Argentīnā.
1 2 41 komentārs