Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Maklārens: ''Pašreiz nevēlos atgriezties Anglijā''

Maklārens: ''Pašreiz nevēlos atgriezties Anglijā''
Stīvs Maklārens
Foto: AP

Bijušais Anglijas izlases galvenais treneris Stīvs Maklārens esot atklājis, ka viņam ticis izteikts piedāvājums vadīt Anglijas Premjerlīgas klubu ''Sunderland'', taču anglis esot atteicies un nolēmis palikt Nīderlandē pie ''FC Twente'' komandas stūres.

Atgādinām, ka decembra sākumā no "Sunderland" kluba galvenā trenera amata atkāpās Rojs Kīns, un viņa vietu kā pagaidu treneris ieņēma Rikijs Sbreidžija. Sbreidžijas vadībā "Sunderland" Premjerlīgā aizvadīja četras spēles, izcīnot divas uzvaras, vienreiz nospēlējot neizšķirti un piedzīvojot vienu zaudējumu (0:1 pret "Manchester United") un vēlāk klubs nolēma ar viņu parakstīt pastāvīgu līgumu uz pusotru gadu.

Pēc Kīna aiziešanas kluba vadība meklēja komandai jaunu vadoni un kā viens no kandidātiem uz galvenā trenera amata vietu tika minēts bijušais Anglijas izlases treneris Stīvs Maklārens.
''Tās ir muļķības! Man nav ne mazākās intereses un es nekādā gadījumā pašreiz nevēlos atgriezties Anglijā,'' holandiešu laikrakstam ''TC Tubantia'' toreiz pārliecināti sacīja 47 gadus vecais treneris.

Maklārena vadītā komanda ''FC Twente'', par kuras treneri viņš kļuva šīs sezonas sākumā, parakstot līgumu uz diviem gadiem. Pašreiz Nīderlandes čempionātā ''Eredivisie'' ar 61 punktu aizvadītajās 28 spēlēs ''FC Twente'' ieņem otro vietu čempionāta turnīra tabulā, atpaliekot no līderiem ''AZ Alkmaar'' futbolistiem par deviņiem punktiem.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-25 15:14, pirms 16 gadiem
nav brīnums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-25 16:46, pirms 16 gadiem
Bails...

  -1 [+] [-]

, 2009-03-25 22:36, pirms 16 gadiem
nu nepatik man tas Maklarens ........taka lai vins paliek Niderlande