Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

No zviedriem mācās piesaistīt līdzjutējus

Jānis Pārums

Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis un LFF mārketinga menedžeris Maksims Raspopovs ceturtdien devās uz Solnu (Zviedrija) kur tiksies ar Zviedrijas Futbola asociācijas pārstāvjiem, lai gūtu pieredzi līdzjutēju piesaistes jautājumos uz klubu spēlēm stadionos.

LFF lūdza Zviedrijas Futbola asociācijai palīdzību un atbalstu, lai risinātu Latvijā sasāpējušo problēmu – futbola apmeklētību stadionos, īpaši klubu spēlēs, lai vēlāk ar šo informāciju iepazīstinātu Latvijas futbola klubus un mēģinātu zviedru piemērus ieviest Latvijā. Zviedriem izstrādāta arī īpaša programma klubiem, piemēram, futbolisti reizēm vada sporta nodarbības savās bērnības skolās.

Zviedrijā LFF delegācijai ieplānota tikšanās ar asociācijas ģenerālsekretāru Tomiju Tēorinu, mārketinga direktoru Janu Larsonu, produktu koordinatori Mariju Hellstromeri, komunikāciju daļas vadītāju Jonasu Nīstedtu un Kristeru Malmstenu, kurš atbild par drošības un apsardzes jautājumiem stadionos.

Izmantotie resursi:
www.lff.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-01-25 13:56, pirms 17 gadiem
Vismaz kautko sāk domāt un, galvenais, darīt!

  +5 [+] [-]

, 2008-01-25 14:04, pirms 17 gadiem
Sen jau vajadzeja kaut ko darit. Un mums ari.

  +3 [+] [-]

, 2008-01-25 14:09, pirms 17 gadiem
Nu re, ASK jau pagājušogad braukāja uz skolām, LFF par braukāšanu uz skolām izdzird no zviedriem...
Kaut gan skatītājus var piesaistīt kaut vai ar to, ka spēles notiek darbadienās pēc darba laika beigām un atvaļinājumu laikā tuvāk vakaram nevis dienas vidū - pašā karstumā.
Un skatītāju skaitam tik un tā šogad vajadzētu pieaugt, jo vairāk klubu piedalās un līdz ar to arī lejasgala komandām būs vairāk līdzīgu un neprognozējamu spēļu.

     [+] [-]

, 2008-01-25 14:38, pirms 17 gadiem
aha.. vissmaz domaa kaa kautko labot.. bet nu vaina ir nevis futbola bet LMT Virsligas Limenii.. tikai dazhas komandas var kautko paraadiit...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-01-25 15:54, pirms 17 gadiem
nemiil Latvijaa futeni

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 15:54, pirms 17 gadiem
latgalits sipolzaglis


Nevar nepiekrist.

  +2 [+] [-]

, 2008-01-25 17:37, pirms 17 gadiem
probleema ne tik daudz ir LFF, kaa vispaareejaa klubu vadiibu domaashanaa.

lai buutu kaut vai neliela fanu baaze, ir vajadziigs darbs ar faniem, kursh Latvijaa nenotiek vispaar.

Kaut vai nav pieejama elementaara lieta - speelju kalendaars ar vietu kur notiek speeles un veelams arii linku uz zl.lv vai kaadu citu Riigas karti.

Taa pat nenaaktu par ljaunu kaut kaadas izklaides faniem starplaikaa - kaut vai paaris cepuriites ar klubu simboliku izdaliit par pareizi atbildeetiem viegliem jautaajumiem par klubu vai futbolu

     [+] [-]

, 2008-01-25 17:59, pirms 17 gadiem
Uz iepriekšējo ciklu man bija abonements uz visām Latvijas spēlēm, tas bija ļoti labi, un par tām izklaidēm starplaikos, tiešām, vajag, jo iepriekšējā ciklā bija tikai 2x kautkādas aktivitātes starplaikā priekš faniem (pret Spāniju (kurš skaļāk nobļausies kādu fanu saukli) un pred Dāniju (bumbu np pendeles punkta vajadz'eja trāpīt caurumos)) vairāk nekas netika darīts..

     [+] [-]

, 2008-01-25 19:43, pirms 17 gadiem
Papildinot:
"Un tā šim projektam tiek veltīti LS 30 000 un pēc Zviedrijas apmeklējuma tiks veidota darba grupa, kas 2 gadu laikā lems par tālāko".

Pēc 2 gadiem:
"Darba grupa ir nonākusi pie secinājuma, ka jūtami jāuzlabo saikne ar faniem un, kopumā jauzlabo futbola līmenis un jainformē sabiedrība"

Kopumā darba grupā ietilpa 20 cilvēki, kuri katrs mēnesi saņēma LS 800.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-25 19:47, pirms 17 gadiem
Aizmirsu piebilst, ka Mežeckis uzzināja par t.s darba grupas nekā nedarīšanu, tāpēc nedēļu pirms līguma beigām šamējos atlaida, katram kompensācijā samaksājot 2400 Ls.

2009. gadā beidz pastāvēt Jaunatnes līgas, jo visas finanses ir piesaistitas fanu iesaistīšanai. Ar šo visu gribu pateikt, ka tā ir kārtējā tautas muļķošana.

     [+] [-]

, 2008-01-26 16:31, pirms 17 gadiem
Pirmais bauslis: nesalikt divas spēles vienā dienā vienā pilsētā tā, ka nevar normāli no vienas uz otru pagūt.
Otrais bauslis: nelikt pirmās līgas spēles un kausa izcīņas sākumstadiju spēles vienā dienā ar virslīgas spēlēm (tajās pašās Skandināvijas valstīs vismaz triju augstāko līgu spēles ir izkārtotas savstarpēji koordinēti).
Trešais bauslis: informāciju, informāciju un vēlreiz informāciju! Lai līdzjutējam nebūtu izmisīgi un bieži vien gluži bezcerīgi jāmeklē, kur kas notiek.
Un tikai tad sākam runāt par pārējo, par programmiņām, tīriem krēsliem, skatītāju papildizklaidēm utt.