Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Landzāts atgriežas Nīderlandē

Landzāts atgriežas Nīderlandē
Denijs Landzāts, izpildot 11 metru
soda sitienu
Foto: AP

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Wigan Athletic'' pussargs Denijs Landzāts atgriezies Nīderlandes čempionātā un pievienojies Roterdamas futbola klubam ''Feyenoord''.

Tiek lēsts, ka bijušais Nīderlandes izlases spēlētājs parakstījis līgumu ar ''Feyenoord'' uz trīsarpus gadiem un pārejas summa sasniedz 1,5 miljonus eiro.

''Mēs esam ļoti priecīgi, ka mūsu klubam pievienojies vēl viens ļoti pieredzējis futbolists'', sacīja ''Feyenoord'' kluba ģenerāldirektors Pīters Bošs. ''Mūsu skatījumā Denijs ir tieši tas spēlētājs, kas mūsu komandai patreiz pietrūkst'', piebilda Bošs.

Pirms pievienošanās Premjerlīgas klubam ''Wigan'', Landzāts spēlēja ''AZ Alkmaar'' komandā, kuras sastāvā 2004./2005. gada sezonā iekļuva UEFA kausa pusfinālā.
Vēlāk, par 2,3 miljoniem sterliņu mārciņām, viņš pievienojās ''Wigan''. Angļu kluba sastāvā 31 gadu vecais futbolists spēlēja no 2006. gada, bet tagad jau atkal atgriezies atpakaļ Nīderlandē. ''Wigan'' komandas sastāvā viņš aizvadīja 54 spēles un guva piecus vārtus.

''Šī pāreja uz citu klubu daudziem ir liels pārsteigums'', sacīja ''Wigan'' komandas trenera palīgs Ēriks Bleks.
''Bet ''Feyenoord'' piedāvājums ļoti ieinteresēja Deniju un mēs ļāvām viņam doties prom'', piebilda Bleks.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com

     [+] [-]

, 2008-01-25 17:38, pirms 17 gadiem
Njāā... Feyenoord tēmē augstu... Tā ir, ka izaudzina daudzus labus spēlētājus un uz karjeras beigām viņi nāk atpakaļ. Atmaksājas...