Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Deku un Karvalju papildina ''Chelsea'' lazareti

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Deku un Karvalju papildina ''Chelsea'' lazareti
Deku un Karvalju
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Chelsea'' savainoto spēlētāju sarakstu papildinājuši divi Portugāles izlases spēlētāji - aizsargs Rikardo Karvalju un pussargs Deku, kas būs spiesti izlaist vairākas spēles.

Deku ir augšstilba muskuļa plīsums, ko viņš ieguva iesildīšanās laikā pirms Premjerlīgas spēles pret "Manchester United'', bet viens no aizsardzības balstiem Karvalju ceļgala traumu guva cīņā ar mančestras pussargu Darenu Flečeru. Pēc pirmajām prognozēm paredzams, ka Karvaljo nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi, bet Deku piespiedu atpūtas laiks būs uz pusi īsāks - divas nedēļas.

Ar Deku aizstāšanu lielām problēmām nevajadzētu rasties, jo pussargu ''Chelsea'' pietiek, pie tam, komandu nupat papildinājis brazīlis Mineiro. Karvalju zaudējums jāuzskata par nopietnāku, jo Rikardo ar Džonu Teriju veido Londonas kluba centra aizsargu pāri, kas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem Eiropā. Karvalju vietā, visticamāk, redzēsim Aleksu.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-22 23:48, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: nu, es neteiktu, ka ar Deko "aiziešanu" problēmu nebūs - skaidrs, ka būs, jo viņš jau šajā īsajā laika periodā paspējis kļūt par saspēles veidotāju Nr.1 komandā. Starpcitu, brīžiem to ļoti labi varēja redzēt pēdējā spēlē, lai gan tur, protams, nostrādāja tas fakts, ka neplānoti traumu ieguva tieši pirms spēles, kad reālas izmaiņas veikt jau bija visai sarežģīti.
Par aizsardzību ir tā, ka Chelsea vienmēr bijis viens izcili saspēlēts aizsargu kvartets, kuru izjaucot radušās problēmas. Īpaši, ja nespēlē viens no Terijs-Karvalju tandēma.
Vispār jāsaka, ka sezonas sākumam lazarete Chelsea ir diezgan pamatīga - 3 pamatsastāva vīri -> Esjēns, Deko, Karvalju, tāpat Didjē nav gatavs vēl visu maČu aizvadīt
Nu cita izteikta playmaker viņiem jau nemaz nav. Balaks ir ļoti vispusīgs, bet Deko kā saspēles vadītājs tomēr ir cita lieta. Lempards nav playmaker, Lempards ir tālsitienu puļītājs. Un Džo Kouls tiek izmantots galvenokārt malā, kaut gan Vesthemā bija tieši uzbrūkošais centra pussargs.
Un aizsardzība ir tā vieta, kur stabilitāte ir īpaši svarīga. Jebkuram klubam, izjaucot pamata aizsardzības četrinieku, būs problēmas, ne tikai Čelsī.
Taču baigi skarbi Čelsim ir arī tas, ka laukā ir arī Esjēns, kurš pagājušogad tika ārkārtas situācijās likts aizsardzībā. OK, tagad tikai Karvalju ir laukā, domāju, ka Alekss varēs viņu pienācīgi aizstāt, bet ko tad, ja vēl kāds tiks traumēts?

  +2 [+] [-]

, 2008-09-23 00:18, pirms 16 gadiem
Johaidī. Nu jāmeģina kaut kā iztikt.

  +3 [+] [-]

, 2008-09-23 11:03, pirms 16 gadiem
ceram uz driizu atveseļošanos, ir jau labas rezerves chelsikiem, man patiika paagaajusho sezon kaa aleks aizstaaja karvalju.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-23 13:50, pirms 16 gadiem
zel ;/