Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Wolfsburg" ar "Besiktas" netiek galā

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

B grupa: "Wolfsburg" ar "Besiktas" netiek galā
"Besiktas" fani Volfsburgā
Foto: AFP/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas B grupas otrajā spēlē Vācijas čempione "Wolfsburg" savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Turcijas "Besiktas". Šāds rezultāts saglabājis neskaidru situāciju cīņā par 2. vietu B grupā.

Kamēr "Besiktas" bija zaudējusi abas savas spēles, "Wolfsburg" bija spējusi iekrāt trīs punktus (uzvara pār "CSKA"). Vācu klubs cerēja mājās nostiprināties 2. vietā, savukārt turkiem noteikti bija jāņem kādi punkti, ja viņi gribēja reāli turpināt cīņu par kvalificēšanos astotdaļfinālā. Uzreiz jāmin, ka Vācijā ļoti liela daļa līdzjutēju atbalstīja Turcijas klubu (kas diezgan loģiski, zinot turku skaitu šajā valstī). Bilde pie šī raksta daudz ko izsaka.

Pati spēle iesākās līdzīgi, bet 10. minūtē izcilu iespēju neizmantoja "Wolfsburg" bosniešu uzbrukuma zvaigzne Edins Džeko, kurš no vārtu priekšas netraucēti sita ar galvu - nedaudz pāri vārtiem. Pamazām mājinieki palielināja apgriezienus. 14. minūtē Zvjezdans Misimovičs sita no diezgan asa leņķa - vārtsargs. 20. minūtē vēlreiz identiski netraucēti ar galvu vārtus gūt mēģināja Džeko - šoreiz garām... Puslaika vidū "Besiktas" beidzot spēja atvirzīt bumbu tālāk no saviem vārtiem un pat ik pa brīdim patraucēt mājinieku vārtsargu. Pēc nosacīta klusuma puslaika izskaņā komandas vēl apmainījas pa pusmomentam (turkiem pie stūra sitieniem nepārliecinoši darbojās Rečbers Ruštu), bet pārtraukumā dodoties - joprojām 0:0.

2. puslaika sākumā nedaudz avantūriski vārtus pameta Ruštu, un uzbrukuma noslēgumā sita Kristians Genters - viesus glāba aizsargi. Vēl brīdi vēlāk Džeko pāris sekunžu laikā sita trīsreiz, pēdējā gadījumā trāpot pa vārtu staba ārējo pusi. Kopumā "Wolfsburg" izrādīja lielāku vēlmi uzvarēt, taču iespēju bija gaužām maz. Vēl jo vairāk - 75. minūtē pie stūra sitiena izspēles mājinieku uzbrucējs Grafite iesita ar elkoni pretiniekam un noraidījums. "Besiktas" pēdējās 15 minūtes aizvadīja vairākumā, taču drīz tad jau vācieši varēja uzvarēt nekā turki - beigās loģisks 0:0.

It kā jau "Wolfsburg" cīņā par 2. vietu ir labākās pozīcijās (punktu skaits), taču jāņem vērā, ka 2. aplī vāciešiem pret savām galvenajām konkurentēm "CSKA" un "Besiktas" jāspēlē izbraukumā... Turpretī pēdējā vietā esošā "Besiktas" tikpat labi arī var izcīnīt 2. vietu, jo viesos vēl jāspēlē tikai pret "United", kamēr īstajām konkurentēm būs jādodas uz Turciju...

Čempionu līga, B grupa

CSKA – Manchester United 0:1 (0:0) (Valensija 85’)
Wolfsburg - Besiktas 0:0

B grupas tabula

VKomandaSP
1.Man. United39
2.Wolfsburg34
3.CSKA33
4.Besiktas31

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2009-10-21 23:51, pirms 15 gadiem
Laikam var redzēt, kura spēle visus visvairāk interesē.
Tomēr nenospieda tos turkus, pārsvars jau pēc statiem it kā bija vilkiem. Interesanti, kas Grafitem tā lika izcelties.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-22 00:05, pirms 15 gadiem
march_2k rakstīja: Interesanti, kas Grafitem tā lika izcelties.
A viņš šosezon vispār kkāds tramīgs. Uz galveno treneri ar esot bikiņ uzvilcies. Runā, ka viņam skaužot Džeko panākumi Ej nu sazin.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 00:14, pirms 15 gadiem
drausmīga uefa čempionu līgas kārta..viena vienīga vilšanās bundeslīgai. Vienīgā komanda ko es varu izcelt ir stutgarte, otra ir wolfsburga, bet tā mēslu kaudze no Bavārijas ar holandiešu pieskaņu, vispār nav pieminēšanas vērta (skaļi vārdi, kas sevi nav pierādījuši jau pēdējos 7 gadus, ja vien grib sevi uzskatīt par Vācijas flagmaņiem). Vai tiešām mēs esam tik zemu vērtējami??..atbilde uz šo jautājumu ir Brēmenes un Hamburgas rokās, žēl, ka Leverkuzene šogad to nevar izlemt.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-22 00:19, pirms 15 gadiem
visu cieņu Bundeslīgas top 6, bet
sovakar es esmu ļoti vīlies..patreizējā čempionu līgas attīstība liecina par to, ka mes neesam šī kausa izcīņas vērti...vairāki šī portāla ;ietotāji pret to iebildīs, bet tas ir mans viedoklis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja