Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ballaks: "Robinjo vietā nebūtu pārcēlies"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Ballaks: "Robinjo vietā nebūtu pārcēlies"
Mihaels Ballaks
Foto: AP

Londonas "Chelsea" pussargs Mihaels Ballaks nosodījis brazīliešu uzbrucēja Robinjo lēmumu atstāt Madrides "Real" futbola klubu, lai spēlētu "Manchester City".

"Ja es būtu Robinjo vietā, nekad neatstātu Madrides klubu, lai pārceltos uz "Manchester City". Tas, protams, ir atkarīgs no katra futbolista paša. Domāju, ka Robinjo pāreja nav saistīta ar sportiskiem principiem.

1999. gadā man bija piedāvājums no "Bayern", taču no „Kaiserslautern" es pārgāju uz "Bayer", jo uzskatīju, ka tieši šajā komandā es varēšu progresēt. Vēlāk par mani interesējās "Real", bet es izvēlējos "Bayern".

Šo klubu es izvēlējos tikai sportiskā principa pēc, kaut arī Madrides kluba piedāvājums bija vairāk nekā kārdinošs. Galu galā, es nonācu "Chelsea" un varu apgalvot, ka visas karjeras laikā esmu progresējis. Londonā mani viss apmierina, esmu gatavs šeit pabeigt savu karjeru," intervijā "Tagesspiegel am Sonntag" pastāstījis Mihaels Ballaks.

Izmantotie resursi:
Tagesspiegel am Sonntag

  +3 [+] [-]

, 2008-09-21 18:41, pirms 16 gadiem
Robinho jau 2 vaartus guvis 2 speelees.Bet taa visumaa ssoreiz vareetu Ballackam piekrist kaut kaada dalla taisniibas tur ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja