Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1547, Did:0, useCase: 3

Pēdējā diena Virslīgas labākā spēlētāja balsojumā!

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar portāla Sportacentrs.com lietotājiem turpina noskaidrot Virslīgas futbola čempionāta labāko spēlētāju līdzjutēju vērtējumā. Balsojums notiks vēl tikai 4.decmbrī, bet vadībā atrodas SK „Liepājas metalurgs” uzbrucējis Jurģis Kalns. Vai viņš arī uzvarēs?

BALSO ŠEIT!

Latvijas Futbola federācija (LFF) sadarbībā ar portāla Sportacentrs.com lietotājiem jau otro sezonu nosaka Virslīgas futbola čempionāta labāko spēlētāju līdzjutēju vērtējumā. Šogad Virslīgas labākais futbolists līdzjutēju vērtējumā tiek noteikts pēc nedaudz cita scenārija kā pērn. Balsojums notiek divās kārtās – pirmā noslēdzās pagājušajā nedēļā, bet šonedēļ notiek otrā – izšķirošā. Pirmās kārtas laikā līdzjutēji varēja ieteikt savas kandidatūras, kā arī balsot ar plusa vai mīnusa zīmi par LFF ieteiktajiem kandidātiem. Kopumā labākā futbolista nominācijai tika ieteikts 31 futbolists, no kuriem vajadzēja noteikt labāko piecinieku, kuri tiks izvirzīti 2.kārtai. 27.novembra 23:59 labāko plusiņu un mīnusiņu attiecību bija iekrājis Jurģis Kalns, aiz viņa Vladislavs Kozlovs, Oļegs Laizāns, Vladimirs Kamešs un Pāvels Mihadjuks. Tomēr tā kā 2.kārtai varēja izvirzīt ne vairāk kā divus vienas komandas pārstāvjus, tad Mihadjuka vietu ieņēma Artis Lazdiņš.

Līdz ar to Virslīgas labākā spēlētāja balva līdzjutēju vērtējumā tiek izšķirta cīņā starp diviem SK Liepājas metalurgs, diviem FK Jelgava un viena FK Ventspils futbolista. Otrajā kārtā varat balsot tikai PAR vienu kandidātu no pieciem – viena balss no vienas IP adreses vai viena reģistrēta lietotāja 24 stundu laikā. Balsojums tiks slēgts 4.decembra 23:59, bet tā rezultāti tiks paziņoti 9.decembrī LFF gada laureātu vakarā. Šobrīd saņemtas vairāk nekā 3000 balsis un vadībā ir Jurģis Kalns. Aiz viņa seko Oļegs Laizāns, Artis Lazdiņš, bet vairāk atpaliek Vladislavs Kozlovs un Vladimirs Kamešs. Tomēr der atgādināt, ka pirms gada SK „Liepājas metalurgs” uzbrucējs Deniss Rakels uzvarēja tikai pateicoties savu fanu aktivitātēm pēdējās balsojuma dienās.

Nenokavē un BALSO ŠEIT!

Virslīgas labākais futbolists līdzjutēju vērtējumā - kandidāti

Jurģis KalnsVladislavs KozlovsOļegs LaizānsVladimirs KamešsArtis Lazdiņš
SK Liepājas metalurgsFK JelgavaFK VentspilsSK Liepājas metalurgsFK Jelgava
Sezonas statistikaSezonas statistika Sezonas statistika Sezonas statistikaSezonas statistika
Slēpts komentārs: Run Usein, Run !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2011-12-01 16:49, pirms 12 gadiem
Idividuāli manuprāt vērtīgakais ir Kozlovs, bet ņemot vērā titulu laikam Laizāns.

 +12 [+] [-]

, 2011-12-01 16:51, pirms 12 gadiem
Lazdins? Ka vispar tika sitaja saraksta?

  +5 [+] [-]

, 2011-12-01 17:13, pirms 12 gadiem
FCRM rakstīja: Lazdins? Ka vispar tika sitaja saraksta?
Gan jau uz iepriekšējās sezonas nopelniem. Cilvēki, kuri pārāk aktīvi neseko līdzi, atcerās, ka Lazdiņš bija labs un akli balso par viņu, lai gan tas pats Kozlovs no Jelgavas šosezon spēlēja ievērojami lielāku lomu komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-12-01 18:09, pirms 12 gadiem
Mazaa_vaaveriite rakstīja: pats esmu liepajnieks, tomer te viss ir skaidrs- labakais no siem sosezon bija O.Laizans! un nekadu citu variantu. vajadzetu ta ka objektivi balsot..nevis tik pa savejiem
Kozlovs šogad guva 16 vārtus(visus no spēles)
3 vārtus guva pret LM,
3 vārtus guva pret FKV,
3 vārtus guva pret Daugavu
1 vārtus guva pret skonta
Jeb........ 10 vārtus no 16 Kozlovs guva pret līdera četrinieku!
Paskatoties vien uz šiem cipariem, tavs Laizans nobāl!
Gan jau pret skontu būtu arī vairāk vārtus guvis,ja vien nebūtu jāpārvar tais mačos, papildus vēl tiesneša barjeru!

  +5 [+] [-]

, 2011-12-02 16:08, pirms 12 gadiem
He,Andrim taisnībaFakti nav apstrīdami.Balsojam par Kozlovu!It sevišķi pēc šīsdienas intervijas ar Laizānu.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-04 13:08, pirms 12 gadiem
par Laizaanu,

  -1 [+] [-]

, 2011-12-04 13:12, pirms 12 gadiem
Oļegs Laizāns
Slēpts komentārs: No Saturna Vērotājs