Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Sākušies "Mettas" treniņi meitenēm

Andrejs Siliņš

Sākušies "Mettas" treniņi meitenēm
Foto: fsmetta.lv

Lai spēlētāji uzlabotu un pilnveidotu savas prasmes, ir nepieciešama nopietna attieksme pret to, ko dari, kā arī regulāri treniņi. Šie divi būtiskie panākumu faktori ir sastopami Futbola skolā Metta. Bet FS "Metta" trenējas ne tikai 1. un 2. līgas komandas un bērni, bet arī meiteņu komanda FS "Metta/OSC".

Ierodoties zālē, var redzēt, kā meitenes nepacietīgi gaida treniņa sākumu. Treniņi notiek Ģirta Mihelsona, kā arī FS Metta/Latvijas Universitāte galvenā trenera Andra Riherta vadībā.

FS Metta/OSC treniņi vairāk ir vērsti uz to, lai meitenes iemācītos futbola pamatus, izprastu futbola būtību un spēles elementus. Pusotru stundu ilgajā treniņā meitenes darbojas gan bez bumbas, gan ar bumbu, skrien un spēlē futbolu.

Daļa treniņa ir vērsta tieši uz kustību - skriešanu un koordināciju, bet daļa uz darbu ar bumbu - piespēles, sitieni, kā arī futbola spēlēšana treniņa beigās.

Atgādināsim, ka sākot ar 2011.gada 19. septembri, Futbola skola Metta un Olimpiskais sporta centrs uzsāka regulāras meiteņu futbola nodarbības. Organizētajās futbola nodarbībās var iesaistīties meitenes no 6 līdz 10 gadu vecumam. Futbola nodarbībās piedalās tikai meitenes.

Uzsākot nodarbības, visas meitenes saņem bezmaksas futbola ekipējumu - krekls, šorti, getras, bumba, džemperis.

FS METTA/OSC treniņš from FS METTA on Vimeo.

Meiteņu futbola komanda from FS METTA on Vimeo.

Izmantotie resursi:
METTA