Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

1. līga sestdien startēs ar kārtas centrālo spēli Sportacentrs.com TV tiešraidē

Krišs Upenieks

1. līga sestdien startēs ar kārtas centrālo spēli Sportacentrs.com TV tiešraidē
"Daugavpils/Progress" sastāvā karjeru restartēt mēģinās talantīgais Sergejs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Pieci mači Daugavpilī, Tukumā, Rīgā un Rēzeknē gaidāmajā nedēļas nogalē atklās jauno Komanda.lv 1. līgas čempionāta sezonu.

21/04 | 14:00 | BFC DAUGAVPILS/PROGRESS – SK SUPER NOVA
Stadions Celtnieks, Daugavpils | Sezonas atklāšanas spēle, kas notiks turnīra atklāšanas svētku gaisotnē, tiešraidē būs vērojama Sportacentrs.com pārraidēs internetā un televīzijā. Pērn BFC Daugavpils komanda pēc spīdošas sezonas izskaņas ierindojās trešajā vietā, bet starpsezonā apvienojās spēkiem ar citu 1. līgā sevi jau pārliecinoši pieteikušu organizāciju FK Progress, paužot ambīcijas šogad cīnīties par čempionu titulu. Viņiem pretim stāsies 1. līgas debitanti no SK Super Nova komandas, kas pērn uzvarēja Latvijas 2. līgas čempionāta Kurzemes/Zemgales zonā. Šī vienība paudusi, ka trīs gadu laikā tā vēlas sasniegt līmeni, kas ļaus spēlēt jau Virslīgas čempionātā. Kā informē mājinieki, spēles laikā visiem skatītājiem būs iespēja iegādāties futbola inventāru par ļoti labām cenām no veikala Komanda, iestiprināties ar garšīgiem ēdieniem un dzērieniem. Tāpat skatītāji varēs piedalīties konkursos un laimēt patīkamas sportiskas balvas.

21/04 | 15:00 | FK TUKUMS 2000/TSS – FK SMILTENE/BJSS
Tukuma pilsētas stadiona mākslīgais laukums | Iepriekšējo sezonu Tukuma futbolisti noslēdza kopvērtējuma piektajā vietā, kamēr Smiltenes pārstāvji bija astotie. Abas komandas paudušas ambīcijas šogad spert soli uz priekšu un savas pozīcijas kopvērtējumā uzlabot. Pirms gada maijā šo vienību duelis Tukumā noslēdzās ar 4:0 laukuma saimnieku uzvaru, bet atbildes cīņā smiltenieši revanšējās, esot pārāki ar 1:0. Par jaunumiem FK Smiltene/BJSS rindās plaši var uzzināt šeit.

21/04 | 16:00 | RTU FC/SKONTO ACADEMY – FK AUDA
RTU stadions, Rīga | Lai arī pagājušajā sezonā RTU FC/Skonto Academy nebija starp vadošajām komandām un bija spiesta samierināties ar devīto vietu, konkurenti šo vienību min kā vienu no galvenajām gaidāmās sezonas favorītēm. Rīdziniekus pirmajā mačā eksaminēs viesi no Ķekavas, kuri pēc ļoti veiksmīgas 2016. gada sezonas pērn noslīdēja līdz desmitajai vietai. FK Auda neslēpj, ka komanda alkst atgriezties starp čempionāta medaļniekiem. Pagājušajā sezonā šajā duelī abas reizes uzvarēja viesi – 4:2 Ķekavā un 3:2 Rīgā.

21/04 | 18:30 | RĒZEKNES FA/BJSS – BALVU SPORTA CENTRS
OC Rēzekne mākslīgais laukums | Ar izbraukuma spēli Rēzeknē sezonu uzsāks vēl vieni no turnīra jaunpienācējiem Balvu Sporta centrs, kas pērn bija labākā Latvijas 2. līgas komanda Ziemeļaustrumos un 1. līgā atgriežas pēc 14 gadu pārtraukuma. Savās pirmssezonas prognozēs Balvu pārstāvji gan ir pieticīgi un kā galveno mērķi min vietas saglabāšanu 1. līgā. Viņu pirmais pārbaudījums būs Rēzeknes FA/BJSS vienība, kas allaž ir minama starp sacensību favorītēm un vienmēr savās mājas spēlēs var lepoties ar kuplu līdzjutēju atbalstu.

22/04 | 15:00 | JDFS ALBERTS – GROBIŅAS SC
Rīgas 49. vidusskola | Pēdējo sezonu laikā JDFS Alberts komanda sevi ir pieteikusi kā neapstrīdamu spēku 1. līgā un šosezon tēmē uz vietu labāko trijniekā, kamēr Grobiņas SC pēc pērn izcilās sezonas pirmās puses, kas vēlāk deva ceturto vietu, šogad pauž cerību atkārtot ko līdzīgu. Līdz ar to laukumā jau abu komandu pirmajā spēlē gaidāma izteikta cīņa par iniciatīvu! Pirms gada šo vienību duelis Rīgā beidzās bez gūtiem vārtiem, bet vēlāk Grobiņā mājinieki bija pārāki ar 1:0. Spēle būs vērojama interneta translācijā.

Izmantotie resursi:
Piecas spēles atklās Komanda.lv 1. līgas sezonu...

  -2 [+] [-]

, 2018-04-19 19:27, pirms 6 gadiem
Kāds sakars šai bildei ar LV 1.līgas turnīru ?

  +3 [+] [-]

, 2018-04-19 19:51, pirms 6 gadiem
Malači SC - nedrīkst vairs translēt Virslīgu, bet rādīs 1.līgu. Tas ir daudz labāk, nekā vispār netranslēt LV klubu futbolu. Interesanti, kā būs ar LV kausu? Man kaut kā liekas, ka vismaz līdz pusfināliem tos translēs SC. Varbūt kādam ir info šajā sakarā?

  +1 [+] [-]

, 2018-04-19 21:18, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Malači SC - nedrīkst vairs translēt Virslīgu, bet rādīs 1.līgu. Tas ir daudz labāk, nekā vispār netranslēt LV klubu futbolu.
Man arī tas patīk, cerams SC pacentīsies un simpātiski "iepakos" translācijas, es jau redzu mani interesējošas spēles, kas pie normāla iepakojuma būs skatāmas ne sliktāk par Virslīgas spēlēm..

     [+] [-]

, 2018-04-19 21:21, pirms 6 gadiem
Vai šogad būs Novicka jau vairākas sezonas tradicionālā iepazīstināšana ar klubu mērķiem, sastāviem, gatavošanos sezonai utt. pirmssezonas apskatā?

     [+] [-]

, 2018-04-19 21:43, pirms 6 gadiem
Būs spraigs turnīrs!
Autor, nedarbojas links uz aprakstu par Smilteni.