Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Vengers: ''Starp vilšanos un atvieglojumu''

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vengers: ''Starp vilšanos un atvieglojumu''
Arsēns Vengers
Foto: Professional Sport

Pēc vakardienas UEFA Čempionu līgas spēles starp Kijevas ''Dynamo'' un Londonas ''Arsenal'' Anglijas kluba galvenais treneris atzina, ka spēles rezultāts viņam izraisa divējādas emocijas.

''Arsenal'' vakardienas spēlē pret Kijevas ''Dynamo'' izlābās no zaudējuma tikai divas minūtes pirms spēles beigām, un komandas treneris Arsēns Vengers, pēc spēles daloties savos iespaidos par redzēto, atzina: ''Šī spēle man sagādāja divējādas emocijas: vilšanos un atvieglojumu. Vilšanās tāpēc, ka spēlei vajadzēja būt uzvarētai jau pirmajā puslaikā, jo mēs izveidojām vairākas lieliskas vārtu gūšanas iespējas, taču nespējām tās izmantot. Atvieglojums tāpēc, ka vēl trīs minūtes pirms spēles beigām zaudējām ar 0:1. Uzskatu, ka mēs [Arsenal] šodien zaudējām divus punktus. ''Dynamo'' spēlēja ļoti organizēti, labi aizsargājās. Viņi nebija bīstami, taču grūti pārspējami.''

Kijevas komandas treneris Jurijs Sjomins, neskatoties uz pēdējās minūtēs no rokām izlaisto uzvaru, izteica apmierinātību ar rezultātu: ''Ja pirms spēles man kāds būtu teicis, ka nospēlēsim neizšķirti pret tādu komandu kā ''Arsenal'', es būtu laimīgs. Atskatoties uz spēles gaitu un to, ka uzvara bija tik tuvu, es esmu nedaudz vīlies spēles iznākumā, bet kopumā esmu apmierināts ar mūsu [Dynamo] sniegumu. Spēles beigās pieļāvām kļūdu, un tāda līmeņa komandas kā ''Arsenal'' soda par to.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +7 [+] [-]

, 2008-09-18 08:40, pirms 16 gadiem
Lasot eSporta autoru rakstus, rodas sajuta, ka vini doma ka tas ir loti stiligi katra raksta ielikt vismaz 2 piezimes kvadratiekavas. Tas parasti liek, ja lasitajam kaut kas varetu nebut skaidrs, bet ko gan saja raksta citetie treneri varetu but domajusi ar vardien "mes" un "musu" ja ne savas komandas? Un ta katra otraja raksta!