Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Everton'' treneris var tikt sodīts par nepieklājīgu attieksmi pret tiesnesi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Everton'' treneris var tikt sodīts par nepieklājīgu attieksmi pret tiesnesi
Deivids Moizs tiek noraidīts no laukuma
Foto: SCANPIX

Anglijas Futbola Asociācija (FA) izteikusi brīdinājumu Premjerlīgas futbola kluba ''Everton'' trenerim Deividam Moizam par nepieklājīgu attieksmi pret tiesnesi Alanu Vailiju.

Incidents notika svētdienas Premjerlīgas spēlē starp ''Stoke'' un ''Everton'', kad 15 minūtes pirms spēles beigām ''Stoke'' spēlētājs Korts nospēlēja ar roku savā soda laukumā. Spēles galvenais tiesnesis Alans Vailijs norādīja uz 11 metru soda sitiena atzīmi, taču mirkli vēlāk aizskrēja konsultēties par notikušo epizodi ar līnijtiesnesi. Pēc sarunas ar līnijtiesnesi Vailijs atcēla piešķirto 11 metru soda sitienu, nozīmējot tiešo brīvsitienu ārpus soda laukuma (spēle ar roku notika gandrīz pie pašas soda laukuma līnijas).

''Everton'' treneris Deivids Moizs pamatoti izrādīja savu sašutumu par notikušo un savas dusmas izgāza uz spēles ceturto tiesnesi, par ko tika aizdzīts uz tribīnēm. Video atkārtojumos bija skaidri redzams, ka spēle ar roku notika soda laukumā. Tobrīd rezultāts bija 2:2, bet spēles beigās ''Everton'' tomēr spēja gūt vēl vienus vārtus un uzvarēja spēli ar 3:2.

Pēc spēles Moizs teica: ''Ja es būtu kļūdījies, es viņam [Vailijam] atvainotos, un, ja viņš būtu vainīgs, no viņa gaidītu tādu pašu rīcību [atvainošanos].''
Ja Moizs tiks atzīts par vainīgu viņam izvirzītajās apsūdzībās, viņš var tikt sodīts ar diskvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk