Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

D grupa: "Liverpool" gūst panākumu Marseļā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

D grupa: "Liverpool" gūst panākumu Marseļā
Stīvens Džerārds (centrā) saņem
apsveikumus no komandas biedriem.
Foto: AP

Šovakar UEFA Čempionu līgas "D" grupas mačā Marseļā Anglijas Premjerlīgas futbola klubs "Liverpool" ar rezultātu 2:1 pieveica laukuma saimniekus "Olympique". Par galveno mača varoni kļuva Stīvens Džerārds, kurš guva abus vārtus viesu labā.

Džerārds sarūgtina Marseļas publiku

Jau no spēles pirmajām minūtēm abas komandas skaidri nodemonstrēja, ka nekāda bumbošanās no aizsardzības šajā spēlē nav sagaidāma un cītīgi meklēja ceļus uz pretinieku soda laukumu. Pirmie to atrada "Olympique", kad pēc Benoī Šeiru lieliskas piespēles viens pret "Liverpool" vārtsargu Reinu izgāja Loriks Sana un bija nekļūdīgs, liekot "Stade Vélodrome" tribīnēm eksplodēt eiforijā – 1:0.

Taču mājinieku prieki ilga tikai trīs minūtes. Ar fantastisku sitienu no tālākas distances izlīdzinājumu panāca Stīvens Džerārds. Marseļas kluba vārtsargam Stīvam Mandandam atlika vien noskatīties, kā bumba iegriežas vārtu tālajā devītniekā. Bet vēl dažas minūtes vēlāk Mandandam nācās vēlreiz izvilkt bumbu no savu vārtu tīkla, šoreiz jau pēc Džerārda precīzi izpildīta 11 m soda sitiena, kuru spēles soģis Konrads Plaucs piešķīra pēc tam, kad Ronalds Zubārs savā soda laukumā nogāza Raienu Bābelu. Tiesa, Džerārdam nācās sist divreiz, jo pirmajā reizē kāds no "Liverpool" spēlētājiem nedaudz par ātru ieskrēja soda laukumā. Taču kluba kapteinim atkārtotais sitiens nekādas grūtības nesagādāja, un viņš bija precīzs vēlreiz, tādējādi izvirzot Livepūles klubu vadībā ar 2:1.

Turpinājumā Marseļas kluba futbolisti centās atspēlēties, taču visi viņu mēģinājumi to paveikt, palika nesekmīgi, un līdz 1. puslaika noslēgumam rezultāts tā arī neizmainījās.

Līdz ar 2. puslaika sākumu aktīvāki bija "Olympique" futbolisti, īpaši jāuzver Matjē Valbuenas [kurš spēlē iesaistījās 1. puslaika beigās, kad komandas galvenais treneris Ēriks Gerets sūtīja viņu laukumā Modestes Mbami vietā L. B.] centība komandas saspēles veidošanā. Lai gan reālus draudus Reinas sargātajiem vārtiem mājinieki gan pagaidām nespēja radīt, spiediens uz viesu vārtiem pamazām pieauga. Viena no iespējām izlīdzināt rezultātu Marseļas klubam bija spēles 62. minūtē, kad pēc stūra sitiena izpildes bumbu ar galvu vārtos mēģināja raidīt brazīliešu aizsargs Hiltons, taču Reina bija savā vietā un bumbu tvēra. Vēl pēc brīža Bakari Konē izdarīja labu piespēli uz maiņu nākušajam Karimam Ziani, taču pēdējais to neprata izmantot, un bumba pēc viņa sitiena lidoja pāri pretinieku vārtiem.

Sapratis, ka briest nepatikšanas, "Liverpool" galvenais treneris Rafaels Benitezs ar dažu minūšu intervālu nomainīja gan Fernando Torresu, gan Stīvenu Džerārdu, viņu vietā sūtot attiecīgi Albertu Rieiru un Josi Benajunu. Kļuva skaidrs, ka turpinājumā "Liverpool" galvenais uzdevums būs sev labvēlīgā rezultāta noturēšana. Tomēr pilnīgi novārtā viesu uzbrukums nepalika – pāris labas epizodes palielināt starpību bija arī viņiem, labākā no tām Raienam Bābelam, taču nekā... Ar būtiskāko uzdevumu, viesu ofensīvas apturēšanu un savu vārtu nosargāšanu, liverpūliešiem tomēr izdevās tikt galā. Dažreiz glāba Reina, citā reizē veiksme, bet galarezultātā "Liverpool" savā rēķinā varēja ierakstīt pirmos trīs punktus.

"PSV" paliek sausā

Otrajā "D" grupas mačā Madrides "Atletico" Eindhovenā izrēķinājās ar vietējo "PSV" vienību 3:0. Pirmajā puslaikā divus vārtus viesu labā guva argentīniešu uzbrucējs Serhio Aguero, bet 2. puslaikā precīzs bija portugāļu pussargs Maniše. Pārliecinošā uzvara ļāvusi Madrides klubam izvirzīties "D" grupas līderpozīcijās.

UEFA Čempionu līga - "D" grupas rezultāti

"Olimpique de Marseille" – "Liverpool" 1:2 (1:2)
Vārti: Sana 23' – Džerārds 26', 32' (11 m)

"PSV" – "Atletico Madrid" 0:3 (0:2)
Vārti: Aguero 9', 36', Maniše 54'

UEFA Čempionu līgas "D" grupas kopvērtējuma tabula

VietaKomandaSpēlesU N Z GV/ZVPunkti
1. Atletico 1 1 0 0 3:0 3
2. Liverpool 1 1 0 0 2:1 3
3. Olympique 1 0 0 1 1:2 0
4. PSV 1 0 0 1 0:3 0

Saistītā informācija:

VIDEO: "Liverpool" uzvar Marseļā

1 2 40 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:38, pirms 16 gadiem
Spēli daudzi gaidīja ar nepacietību un tā attaisnoja savas cerības! Sana 24' iziet viens pret Pepi Reinu un auksasinīgi guva vārtus! Nezinu, kas bija noticis Marseille futbolistiem, bet viņi bija kā zemē iemieti! Džerārda gols!!! Tā bija fantastika! Mandadam ne mazāko cerību!Pārkāpums pret Bābelu bija neapšaubāms un Džerārdam nācās izpildīt 2 pendeles! Un abas iesita! Beigās jau Marseille sāka ādīt savu spēli, bet Reina bija lielisks! Ja Benarfa darbotos savā līmenī un Metjū Valbuena nebūtu nupat izārstējies no savainojuma, tad visādi varētu gadīties! Bet ir tā kā ir! Man pārsteigums bija Atletiko pārliecinošā uzvara viesos pret PSV! Sajūta, ka Aguerero pēdējo sezonu aizvada Atletico!
P.S. Gaidām Džerarda 100. vārtus Liverpool sastāvā!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-16 23:39, pirms 16 gadiem
Marseļa nespēja izlīdzināt un Liverpūle tomēr nosargā uzvaru. Pārsteidza tas, ka 2. puslaikā nebija golu. Spēli neskatījos, taču domāju, ka būs vēl kādi 1-2 vārti.

  -2 [+] [-]

, 2008-09-16 23:41, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Spēli daudzi gaidīja ar nepacietību un tā attaisnoja savas cerības! Sana 24' iziet viens pret Pepi Reinu un auksasinīgi guva vārtus! Nezinu, kas bija noticis Marseille futbolistiem, bet viņi bija kā zemē iemieti! Džerārda gols!!! Tā bija fantastika! Mandadam ne mazāko cerību!Pārkāpums pret Bābelu bija neapšaubāms un Džerārdam nācās izpildīt 2 pendeles! Un abas iesita! Beigās jau Marseille sāka ādīt savu spēli, bet Reina bija lielisks! Ja Benarfa darbotos savā līmenī un Metjū Valbuena nebūtu nupat izārstējies no savainojuma, tad visādi varētu gadīties! Bet ir tā kā ir! Man pārsteigums bija Atletiko pārliecinošā uzvara viesos pret PSV! Sajūta, ka Aguerero pēdējo sezonu aizvada Atletico!
P.S. Gaidām Džerarda 100. vārtus Liverpool sastāvā!
Cii Džerardam jau ir vārtu?

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:41, pirms 16 gadiem
Galiigi garaam... Ben Arfa nervozee, kaa pirmklasnieks, Niangs... labi, shodien nebija vinja diena, Kone, kaa jau maza auguma cilveeku, meetaa kaa lupatu, Ziani uznaak un tikai uz beigaam kko sakariigu saak dariit, Niangs nopuudelee divas iespeejas, kur vajadzeeja iesist beigaas... Valbuena uznaakot, bija ok, bet ko tur dariija Samassa! un nafi* Zendens negaaja virsuu?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:43, pirms 16 gadiem
Briesmīgi!!!!!!! Kādu iespēju 90. minūtē neiesita Mamadū Niangs. Žēl, apsveicu Pool, 1. gols bija smuks! OM bija pelnījuši niču!

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:44, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Marseļa nespēja izlīdzināt un Liverpūle tomēr nosargā uzvaru. Pārsteidza tas, ka 2. puslaikā nebija golu. Spēli neskatījos, taču domāju, ka būs vēl kādi 1-2 vārti.
Nebuutu Mandandas OM kastee vai arii Niangs nebuutu tik fantastiski nopuudelejis, divas izdeviibas beigaas, tad buutu ar paaris goli 2. puslaikaa...

  +4 [+] [-]

, 2008-09-16 23:44, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Cii Džerardam jau ir vārtu?
99

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:45, pirms 16 gadiem
Jā, Niangs varēja frančus paglābt no zāģa mājas, bet jāprot sist vārtos nevis virsū vārtsargam

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:45, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Briesmīgi!!!!!!! Kādu iespēju 90. minūtē neiesita Mamadū Niangs. Žēl, apsveicu Pool, 1. gols bija smuks! OM bija pelnījuši niču!
Vajadzeeja laist virsuu Zendenu, Valbuenai nirt vairaak centra virzienaa, dabuut foulus izdeviigaas poziicijaas un Zendens pavisam noteikti, ja ne buutu iesitis kaadu, tad licis smagi pasviist Reinai, lai sitienu izvilktu, gan...

  +2 [+] [-]

, 2008-09-16 23:47, pirms 16 gadiem
Puule speeleeja ar liidziigu taktiku kaa pret MU sestdien, tikai atskjiriiba taa ka Marseille speeleeja daudz labaak nekaa MU. Lielisks futbols Puules izpildiijumaa kas mani, atklaati sakot, paarsteidz. Ljoti ciesha speeleetaaju segshana un ciinja par katru bumbu. Aizsardziibaa arii nebija manaami lieli caurumu, vieniigi vaartu guvumaa aizsargi palaida speeleetaaju, kas atkaartojaas arii otrajaa puslaikaa kad tika palaisti pat divi Marseille speeleetaaji tachu tanii epizodee lieliski nospeeleeja Reina. Skataams futbols kaa vienas, taa arii otras komandas izpildiijumaa. Puule noteikti savu speeli laukumaa uzlabo. Saspeele, bumbas kontrole, kustiiba - to visu Pool dara nevainojami. Dzerarda gols protams odzinja, taads gols ir patieshaam Dzerarda stilaa. Skrtelam nevajadzeetu tik biezi izdariit tik ljoti nevajadziigus paarkaapumus. Izcils jau otro speeli peec kaartas ir Rieira, lielisks talants. Tikko kaa izgaajis laukumaa tieshi vinjsh izveidoja to biistamo epizodi kur Baabels netraapiija no pashas vaartu priekshas (lielisks seivs Marseille vaartsargam). Baabels ariidzan bija nevainojams, pendeli izciiniija tieshi vinjsh. Pie iespeejas no vaartu priekshas vareeja piedomaat.

Anyway, lielisks futbola vakars Maseljaa. Puule ljoti krasi ir uzlabojusi savu speeli. Babels dod lielu plusu komandaa, kaa arii domaajams ka Rieira buus vairaak manaams jau pamatsastaavaa.

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:48, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: OM bija pelnījuši niču!
To arī būtu dabūjuši ja vien Niangs ....

  +3 [+] [-]

, 2008-09-16 23:49, pirms 16 gadiem
Ahh ka es biju noilgojies peec chempion liigas futbola!
Speele tieshaam interesanta daudz uzbrukumu atra pareja no aizsarzdiibas uzbrukuma! Shogad pirmoreiz redzeeju Lyonas tieshos konkurentus cinja par Francijas chempion titulu un iespaids palika tieshaam labs! Labu un galvanais ljoti atru futbolu spele Marselja, bet nu ar to aizsardziibu ir kautkas jadara! Ja tada aizsardziiba bus ari turpmak tad CL play-off un Francijas chempion titulu neredzeet!
Ljoti patika ka speeleja Toiwo vienkaarshi apbriinojami! Noteikt viens no labakajiem malejiem aizsargiem eiropa lai ko arii citi teiktu! Lieliski piesledzas uzbrukumiem un kas pats galvanais tas netraucee tieshajiem pienaakumiem aizsardziiba kur vinjsh ari ir lielisks! Un nu protams Stiivijs ko gan Liverpool bez vinja dariitu!?! Pirmie vaarti vienkaarshi amazing! No chance for Mandanda! Un penaalis ar eleganti stuuri iesists bez nekaadas minstinashanas vai raustiishanas!
Vareja redzeet ka briizhiem parak biezhi Marselja meegjina speelet uz Niangu ljoti daudz tika speleets uz vinju un beigas kad vinjam bija ta lieliskaa iespeeja aizkjert vismaz puktu savas majas pret Liverpool ta tika izniekota pilniiba !
Diezgan bedigi shodien ari nospeeleja Ben arfa , bet nu vinjam tas noteikti ir piedodams , jo chalis tikai tikko no traumas ir atguvies taka nav tik traki!
Vel patika ari ka speele Hilton Babel Skrtel Cana!
Nu reali Liverpool jau no grupas visdrizaak jau ka tiks ara , bet kas dabuus otro vietu tiesham nav paredzams, bet nu Marseljai noveelu nospeleet atlikushas speles peec iespeejas labaak un izcinit vismaz 3 vieto, lai Eirokausi nebuutu beigushies jau peec 6 speleem grupu turnira!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:50, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Sajūta, ka Aguerero pēdējo sezonu aizvada Atletico!
Kas tas pa zvēru? Bet Aguero, šaubos, viņu var izpirkt par 60m eiro, jauns vēl, ir baumas, ka Barca ir gatavi tērēt to piķi lai dabūtu partneri Messi, tieši tērēs tik cik vajag, ja atradīs un Aguero ir variants!

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:53, pirms 16 gadiem
Spēlēs pirmās divdesmit minūtes ritēja līdzīgi ar nelielu Liverpool pārsvaru,taču 23 minūtē lieliski nospēlēja Čejrū un Karagers nepaspēja iziet un līdz ar ar Cani guva vieglus vārtus,taču tad pēc 2minūtēm fantastisku sitienu izpildija Džerārds un Mandandai nebija nekādu cerību,sitiens vienkārši ''belissimo'' ! Un tad Babels kā mazo ezi apspēlēja aizsargu kurš uztaisija tīru pendeli,Džerārdam nācās divreiz pārspēt vārtsargu jo pirmo sitienu neieskaitija.Pēdējās 20 minūtes Marseiile spieda diezgan,ar Valbuenas parādīšano sākās problēmas,bija labi šansi Marseille taču arī ja Liverpool būtu izmantojuši savas iespējas kuras bija(pārsvarā Mandanda izglāba dažas reizes kā arī vārtu stabs,bet nekā lielisks bija Reina kā vienmēr,viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē!Svarīgi trīs punkti un prieks par AM un Aguero,būs cīņa ar AM par pirmo vietu OM ar PSV varēs cīnīties par UEFA.Kopumā gribu visvairāk uzcelt Babelu,kā viņš čakarēja visus Marseille spēlētājus,un bija trīs vai četras iespējas iesist taču vienreiz OM izglāba stabs otreiz Mandanda trešoreiz sitiens bija milimetrus pāri vārtiem,vienkārši fenomenāls šodien bija Babels un tieši tāpēc viņš šodien spēlēja visas 90 minūtes!Prieks ka Benitezs padomāja par Toresu un Džerārdu nomainot viņus jo viņi vēl nav pilnībā atveseļojušies no traumām.Džerārdam atkal kārtēja fantastiskā eiropas nakts ar diviem vārties un kontrolēja viduszonu!Stoke city come to Anfield

  +2 [+] [-]

, 2008-09-16 23:54, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Man pārsteigums bija Atletiko pārliecinošā uzvara viesos pret PSV! Sajūta, ka Aguerero pēdējo sezonu aizvada Atletico!
P.S. Gaidām Džerarda 100. vārtus Liverpool sastāvā!
Mani gan tā īpaši nepārsteidz. Lai kā arī patiktu man Holandes klubi, ir jāaatzīst, ka pēdējos ~2 gados tie ČL neko tādu nerāda milzīgā spēlētāju aizplūduma dēļ uz citu Eiropas valstu klubiem. Turklāt Atletico jau arī šosezon man šķiet ir spēcīgi nokomplektēta un labi spēlē.
Par Aguero pāreju - nesaceries pāragri. Viņš vēl nekur netaisās doties un nedomāju, ka viņu klubs tā viegli kaut kur laidīs. Pirms vairākiem mēnešiem bija intervija BBC mājaslapā.

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:54, pirms 16 gadiem
Doktor France
ar shaadu aizsardziibu var uzvareet Francijaa, jo Francijaa shis uzbrukums ir vnk zveraa, bet shodien speeleeja, kaa bikses piemiizis (laikam tas 4-0 praatos veel...)... domaaju, ka pret PSV un Atletico mees redzeesim citu, veel speeciigaaku OM! Tik izniicinosu speeku, kaads tas ir tagad Francijaa... vnk, psihologjiski nesavaacaas shovakar... taa izskatiijaas... pagaajusaas sezonas sekas, nekur nav zudusas...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:57, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Mani gan tā īpaši nepārsteidz. Lai kā arī patiktu man Holandes klubi, ir jāaatzīst, ka pēdējos ~2 gados tie ČL neko tādu nerāda milzīgā spēlētāju aizplūduma dēļ uz citu Eiropas valstu klubiem. Turklāt Atletico jau arī šosezon man šķiet ir spēcīgi nokomplektēta un labi spēlē.
Par Aguero pāreju - nesaceries pāragri. Viņš vēl nekur netaisās doties un nedomāju, ka viņu klubs tā viegli kaut kur laidīs. Pirms vairākiem mēnešiem bija intervija BBC mājaslapā.
Nu Torresu jau Pool dabūja, dabūs arī Aguero!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-16 23:59, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: Spēlēs pirmās divdesmit minūtes ritēja līdzīgi ar nelielu Liverpool pārsvaru,taču 23 minūtē lieliski nospēlēja Čejrū un Karagers nepaspēja iziet un līdz ar ar Cani guva vieglus vārtus,taču tad pēc 2minūtēm fantastisku sitienu izpildija Džerārds un Mandandai nebija nekādu cerību,sitiens vienkārši ''belissimo'' ! Un tad Babels kā mazo ezi apspēlēja aizsargu kurš uztaisija tīru pendeli,Džerārdam nācās divreiz pārspēt vārtsargu jo pirmo sitienu neieskaitija.Pēdējās 20 minūtes Marseiile spieda diezgan,ar Valbuenas parādīšano sākās problēmas,bija labi šansi Marseille taču arī ja Liverpool būtu izmantojuši savas iespējas kuras bija(pārsvarā Mandanda izglāba dažas reizes kā arī vārtu stabs,bet nekā lielisks bija Reina kā vienmēr,viens no labākajiem vārtsargiem pasaulē!Svarīgi trīs punkti un prieks par AM un Aguero,būs cīņa ar AM par pirmo vietu OM ar PSV varēs cīnīties par UEFA.Kopumā gribu visvairāk uzcelt Babelu,kā viņš čakarēja visus Marseille spēlētājus,un bija trīs vai četras iespējas iesist taču vienreiz OM izglāba stabs otreiz Mandanda trešoreiz sitiens bija milimetrus pāri vārtiem,vienkārši fenomenāls šodien bija Babels un tieši tāpēc viņš šodien spēlēja visas 90 minūtes!Prieks ka Benitezs padomāja par Toresu un Džerārdu nomainot viņus jo viņi vēl nav pilnībā atveseļojušies no traumām.Džerārdam atkal kārtēja fantastiskā eiropas nakts ar diviem vārties un kontrolēja viduszonu!Stoke city come to Anfield
Šeirū, nevis Čejrū un Cana (izruna: Kana), nevis Cani...

     [+] [-]

, 2008-09-16 23:59, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Nu Torresu jau Pool dabūja, dabūs arī Aguero!
Yeah right...

  -1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:00, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Šeirū, nevis Čejrū un Cana (izruna: Kana), nevis Cani...
paldies par labojumiem,pārāk daudz neinteresējos par kautkādu aziātu vai āfrikāņu vārdu izrunu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:02, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: paldies par labojumiem,pārāk daudz neinteresējos par kautkādu aziātu vai āfrikāņu vārdu izrunu!
Tu debiilikji, neviens nav aziaats un veel jo vairaak, aafrikaanis, no shiem abiem!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:03, pirms 16 gadiem
Kas Jauns? rakstīja: ārprātīgi apkaunojošs rezultāts maniem favorītiem Nr.2
Atletico, Pool, OM vai PSV?

  -3 [+] [-]

, 2008-09-17 00:03, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Tu debiilikji, neviens nav aziaats un veel jo vairaak, aafrikaanis, no shiem abiem!
nevajag nervozēt par saviem afroamerikāņiem,nāks citi sūdi šitie aizmirsīsies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:05, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kas tas pa zvēru? Bet Aguero, šaubos, viņu var izpirkt par 60m eiro, jauns vēl, ir baumas, ka Barca ir gatavi tērēt to piķi lai dabūtu partneri Messi, tieši tērēs tik cik vajag, ja atradīs un Aguero ir variants!
Skaisti, bet summa tikpat skaista. Tur jau Madride arī grib iejaukties . It kā Barcas klubs var atļauties tos 60 ļimonus tieši šim spēlētājam, bet nezinu vai pats argentīnietis gribētu... Tāpat arī Keitu man liekas izpirka no Sevilles ar labiem cipariem.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-17 00:05, pirms 16 gadiem
Ulmens rakstīja: Nu Torresu jau Pool dabūja, dabūs arī Aguero!
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/7384547.stm

Reku intervija, ko pieminēju. Vārdu sakot, viņu pilnībā apmierina Spānija.
Toress pārgāja uz Pūli, kad viņam bija 23 gadi. Kunam tagad ir 20. Pagaidīsiet vēl 3 gadiņus?

     [+] [-]

, 2008-09-17 00:07, pirms 16 gadiem
PolkaDot rakstīja: nevajag nervozēt par saviem afroamerikāņiem,nāks citi sūdi šitie aizmirsīsies!
Labaak skaties, ka nenopliistat atkal liigaa.. cik jau gadus neesat vinju uzvareejusi?
kas var buut par citiem suudiem? uzvara Ligue 1? ok, nevaru sagaidiit, tos suudus!

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:08, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: news.bbc.co.uk: BBC SPORT | Football | Europe | The rise of...

Reku intervija, ko pieminēju. Vārdu sakot, viņu pilnībā apmierina Spānija.
Toress pārgāja uz Pūli, kad viņam bija 23 gadi. Kunam tagad ir 20. Pagaidīsiet vēl 3 gadiņus?
Vēl jau arī 60 milj. izpirkšanas līgums. Tas arī nav nekas mazs.

  +2 [+] [-]

, 2008-09-17 00:13, pirms 16 gadiem
Barca7 rakstīja: Vēl jau arī 60 milj. izpirkšanas līgums. Tas arī nav nekas mazs.
Nu līguma izpirkšanas summas jau tāpēc arī ir lielas, lai drīzāk atturētu no izpirkšanas, nekā mudinātu izpirkt

  +1 [+] [-]

, 2008-09-17 00:14, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Šeirū, nevis Čejrū un Cana (izruna: Kana), nevis Cani...
Cani spēlē Villarreal! Bet šitajam rasistam jau nav jēgas stāstīt, ceru, ka viņa Pool kāsīs visas iespējamās spēles!

  +2 [+] [-]

, 2008-09-17 00:16, pirms 16 gadiem
Gunner rakstīja: Labaak skaties, ka nenopliistat atkal liigaa.. cik jau gadus neesat vinju uzvareejusi?
Atbilde - 18!
Tak nav jeega ar Pool faniem kasiities, tas ir bezjeedziigi. Puule sho liimeni visu sezonu nenoturees, bet var iekraat veertiigus punktus sezonas saakumaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-09-17 00:26, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Cani spēlē Villarreal! Bet šitajam rasistam jau nav jēgas stāstīt, ceru, ka viņa Pool kāsīs visas iespējamās spēles!
paklusē mani un rasists es neesmu un nekad nebuushu,ieniistu visus kas noliek Hamiltonu par nigeru utt. vnk man vienalga no kuriens nāk tas Kani(Albānija) un Šejrū!
1 2 40 komentāri