Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Keriks pret "Villarreal" nespēlēs

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Keriks pret "Villarreal" nespēlēs
Maikls Keriks
Foto: AFP

Anglijas Premjerlīgas kluba ''Manchester United'' treneris Alekss Fergusons apstitpinājis informāciju, ka pussargs Maikls Keriks savainojuma dēļ nevarēs piedalīties trešdien paredzētajā UEFA Čempionu līgas spēlē pret ''Villarreal''.

Keriks potītes traumu guva vakardienas Premjerlīgas spēlē pret ''Liverpool'' divcīņā ar Jossi Benajunu, un komandas galvenais treneris Alekss Fergusons paziņojis, ka spēlētājs nevarēs piedalīties trešdienas UEFA Čempionu līgas spēlē pret Spānijas ''Villarreal''. Fergusons: ''Nekādu lūzumu nav, bet es nedomāju, ka viņš būs gatavs trešdienas spēlei.''

Maikls Keriks vakar aizvadīja savu pirmo spēli komandas sastāvā mēneša laikā, jo tikai nupat kā bija sadziedējis traumu, ko guva Premjerlīgas pirmās kārtas spēlē pret ''Newcastle United'' 17. augustā.

Kerika nespēlēšana noteikti ir nopietns zaudējums komandai, bet ir arī pozitīvas ziņas, iespējams, ka jau pieminētajai spēlei ar ''Villarreal'' varētu tikt pieteikts portugāļu pussargs Krištianu Ronaldu.

Izmantotie resursi:
uefa.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-09-14 11:23, pirms 16 gadiem
keyseedee rakstīja: Ak Tu laimiigais!

neko laimiigu tur neredzu, bet nu lai taa buutu!

     [+] [-]

, 2008-09-14 11:38, pirms 16 gadiem
No vienas puses labi, jo Villarreal tomēr ir viens no maniem favorītiem, bet no otras puses- itkā jau nav forši, ka pretinieks ir izsists ārā dēļ traumas. Veseļojies, esi atpakaļ uz atbildes spēli El Madrigal!!!