Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

16. jūnijā "Ghetto Football" viesosies Rēzeknē

Renārs Buivids
Renārs Buivids

16. jūnijā "Ghetto Football" viesosies Rēzeknē
"Ghetto Football" spēle
Publicitātes foto

Sestdien, 16. jūnijā Latgales sirdī Rēzeknē notiks "Ghetto Football" otrais izbraukuma turnīrs. No plkst. 13:00 visas dienas garumā Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas automašīnu stāvlaukumā pie Inženieru fakultātes (Atbrīvošanas aleja 115) būs iespēja ne tikai baudīt ielu futbolu, bet arī piedalīties dažādās aktivitātes pieaugušajiem un bērniem.

"Ghetto Football" Rēzeknē iesāks savu dienu plkst. 13:00, kad ikvienam futbola entuziastam un profesionālim būs iespēja reģistrēt savu komandu U13, U16 vai 17+ vecuma grupās. Vienas stundas garumā tiks dota iespēja gan piereģistrēt savu komandu, gan ieraudzīt savus pretiniekus, bet jau plkst. 14:00 startēs spēles visās vecuma grupās uz labākajiem ielu futbola laukumiem Latvijā.

Noteikumi:
cilvēku skaits komandā - trīs laukumā un viens maiņā;
spēles ilgums - sešas minūtes;
spēlētāju maiņu skaits ir neierobežots;
vārtos var spēlēt ikviens no laukumā esošajiem spēlētājiem, ar nosacījumu, ka bumbas nepieskaras rokām.

Dalības maksa U13 un U16 komandām ir seši eiro, bet 17+ grupā - desmit eiro. Katram spēlētājam pirms turnīra ir jānoformē spēlētāja licence viena eiro vērtībā, kas jāiegādājas vienreiz un der sezonai visiem sporta veidiem, ietverot sevī vairākas atlaides.

Savukārt paralēli spēlēm ikvienam pasākuma dalībniekam un līdzjutējam būs lieliska iespēja izbaudīt dažādas aktivitātes:
izaicināt draugus "Ghetto Panna 1vs1";
pārbaudīt sevi uz precizitāti "Foot Darts" atrakcijā;
apspēlēt labāko draugu "FIFA 18" uz "PlayStation" spēļu konsoles;
izbaudīt galda futbola azartu.

Ieeja skatītājiem ir bez maksas.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/football/