Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Gorkšs: ''Otrajā puslaikā izskatījāmies kā sētas komanda''

Gorkšs: ''Otrajā puslaikā izskatījāmies kā sētas komanda''
Kaspars Gorkšs un Māris Verpakovskis
Foto: LTV Sports

Vakar pēdējā pārbaudes spēlē pirms gaidāmā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sākuma Latvijas izlase izbraukumā aizvadīja pārbaudes spēli ar Čehijas valstsvienību, kurai tika zaudēts ar 1:4. Savus komentārus par spēli sniedza Latvijas izlases spēlētāji Māris Verpakovskis un Kaspars Gorkšs.

''Zaudējumu vēl izanalizēsim, bet domāju, ka mēs aizvadījām ļoti sliktu otro puslaiku. Varētu teikt, ka pēc pirmajiem ielaistajiem vārtiem mūsu komanda sabruka. Pirmajā puslaikā tikām ar viņiem galā neslikti un paši spēlējām cienīgi, tomēr otrajā puslaikā izskatījāmies kā sētas komanda,'' sacīja Latvijas izlases aizsardzības balsts Kaspars Gorkšs.

Uz jautājumu vai pietiks laika sagatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlei pret Horvātija 3. septembrī, Gorkšs atbildēja: ''Jāpietiek, jo mums citu variantu nav. No šīs spēles atcerēsimies pozitīvās lietas un, skatoties spēles video atkārtojumu, konstruktīvi izanalizēsim pieļautās kļūdas. Tāpēc ir domātas pārbaudes spēles. Protams, ir nepatīkami zaudēt ar tik lielu rezultātu. Atvainojos līdzjutējiem par sniegumu otrajā puslaikā. Ceru, ka īstie līdzjutēji būs ar mums un Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs varēsim nospēlēt labi nevis tikai pirmo, bet arī otro puslaiku.''

Savu viedokli par aizvadīto spēli pauda arī izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis: ''Čehija bija stiprāka, un mums nebija tas stiprākais sastāvs. Daudziem spēlētājiem – man, Gorkšam, Vaņinam, Rubinam, Karlsonam, sezona klubos vēl nav īsti sākusies. Ir mēnesis laika līdz kvalifikācijas cikla sākumam, un mums ir vairākas lietas jāuzlabo izlases sniegumā.''

Grieķijas kluba ''Ergotelis'' uzbrucējs turpināja: ''Pirmajā puslaikā mums nebija nekādu 100 % momentu, bet čehi savas iespējas gūt vārtus neizmantoja. Otrajā puslaikā mēs pagurām, bet pretinieki izmantoja visus savus momentus. Līdz Horvātijas spēlei mēs būsim labākā sportiskā formā, jo daudziem sezona būs sākusies. 3. septembrī Rīgā spēle būs pavisam savādāka. Ceru uz mūsu līdzjutēju atbalstu.''

Pirmā Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle pret Horvātiju norisināsies 3. septembrī ''Skonto'' stadionā, bet otrajā cikla spēlē izbraukumā Latvijas izlase tiksies ar Maltu.

Izmantotie resursi:
LFF: Home Page

  +9 [+] [-]

, 2010-08-12 23:58, pirms 14 gadiem
Grūti nepiekrist, bet vel ir laiks, lai mainītu attieksmi !
Ceru, ka līdz spēlei pret Horvātiem viss tiks savests kārtībā

  +3 [+] [-]

, 2010-08-13 00:00, pirms 14 gadiem
tieši virsraksts atbilst patiesībai, prieks ka komandas kapteinis to atzīst.
Slēpts komentārs: jureks

  +7 [+] [-]

, 2010-08-13 00:05, pirms 14 gadiem
Štrunts par šo spēles ritējumu, galvenais, lai šādi pigori Latvijas futbola izlases izpildījumā neatkārtojas Eiropas čempja atlases ciklā...

+113 [+] [-]

, 2010-08-13 00:16, pirms 14 gadiem
pat ja butu 5-0 vai vel trakaak..
nekas mani neattureetu iet 3. septembrii uz speeli pret horvatiem un atbalstiit saveejos!

nesam futbola lielvalsts ir jalepojas ar to mazuminju kas ir, jaatbalsta un jacer uz to labaako.. komanda speej daudzus briinumus.. tik dzjekiem pasjiem jaanotic.. jaaizliekas pilniiba treninjos ne tik speelees vien.. un arii atbalstiitaajiem jaabuut taa teikt "karstaakiem"

taa ir muusu valsts, taa ir muusu izlase!!

MEES PAR LATVIJU!!

  +2 [+] [-]

, 2010-08-13 00:19, pirms 14 gadiem
njā būtu jau gribējies redzēt labāku sniegumu nekā sētas futbolu, bet nu saprotu jau ka tā ir tikai pārbaudes spēle un daudzi nav vēl labākajā sportiskajā formā! Lai veicas kvalifikācijas turnīrā un lai šajā turnīrā atgriežas vecais labais, neapturamais Verpakovskis!

 +22 [+] [-]

, 2010-08-13 00:44, pirms 14 gadiem
realmadrid7 - laba attieksme!

 +12 [+] [-]

, 2010-08-13 02:07, pirms 14 gadiem
Vainosim laizāna garos matus

  +3 [+] [-]

, 2010-08-13 08:42, pirms 14 gadiem
Abie ir taisnība. Bet, protams, ka mēs iesim atbalstīt Latviju. Iesim vienalga pēc kāda rezultāta. Atceros, kad pirms dažiem gadiem, kad Latvijas izlase rādīja ne to labāko sniegumu, sen nebija guvusi vārtus, viens līdzjutējs uz pārbaudes spēli Latvija-Moldova, kurā zaudējām 1:2, bija atnesis plakātu ar uzrakstu - nav atdeves, nav atbalsta.

Mēs nedrīkstam ļaut šai situācijai atkārtoties, tāpēc jādabū biļetes un jāiet 03.09. uz stadionu atbalstīt savējos. Piekrītu arī Mārim par to sezonas sākšanos un formu. Ticu, ka septembrī visi būs labākā formā.

Lai veicas!

  +2 [+] [-]

, 2010-08-13 08:43, pirms 14 gadiem
Ierakstu komentāru, lai realmadrid7 ātrāk varētu pretendēt uz savu burnu. Patīk attieksme.

  +3 [+] [-]

, 2010-08-13 08:49, pirms 14 gadiem
Paskataties Latvijas izlases statistiku pārbaudes mačos augustā , Zaudējumi Uzbekistānai un visādām citām sētas komandām , un septembrī vienmēŗ ir labi sākts cikls.

     [+] [-]

, 2010-08-13 09:16, pirms 14 gadiem
Gorkša attieksme man patīk, kapteiņa apsēju puikam.

     [+] [-]

, 2010-08-13 09:30, pirms 14 gadiem
Visi cieņu Starkovam, bet vai nu viņš sāk saukt tos, kuriem vajadzētu spēlēt izlasē, vai arī laiž savā vietā kādu, kas to darītu.

  +5 [+] [-]

, 2010-08-13 09:40, pirms 14 gadiem
tempijs rakstīja: Visi cieņu Starkovam, bet vai nu viņš sāk saukt tos, kuriem vajadzētu spēlēt izlasē, vai arī laiž savā vietā kādu, kas to darītu.
Un trenerim būtu pēkšņi jāpakļaujas līdzjutēju spiedienam? Nekā nebija - Starkovu vērtēsim pēc spēlēm kvalifikācijā! Nu, nevar mest nost treneri, kas pacēlis izlasi no bezdibeņa uz FIFA ranga 50. vietu,
it īpaši ja runa par LV izlasi.

  +2 [+] [-]

, 2010-08-13 10:08, pirms 14 gadiem
realmadrid7 rakstīja: pat ja butu 5-0 vai vel trakaak..
nekas mani neattureetu iet 3. septembrii uz speeli pret horvatiem un atbalstiit saveejos!

nesam futbola lielvalsts ir jalepojas ar to mazuminju kas ir, jaatbalsta un jacer uz to labaako.. komanda speej daudzus briinumus.. tik dzjekiem pasjiem jaanotic.. jaaizliekas pilniiba treninjos ne tik speelees vien.. un arii atbalstiitaajiem jaabuut taa teikt "karstaakiem"

taa ir muusu valsts, taa ir muusu izlase!!


MEES PAR LATVIJU!!
tieši tā! Un dodamies visi 3. septembrī atbalstīt savējos!

  +3 [+] [-]

, 2010-08-13 10:25, pirms 14 gadiem
Pieciem spēlētājiem vel nav sākusies sezona un tas ir iemesls tādam zaudējumam... Tas jau nekas, ka Čehiem liela daļa spēlē čempionātos, kur vasarā ir pārtraukums! Verpakovskis mazāk meklētu attaisnojumus varbūt spēlētu kādā no Eiropas labākajiem klubiem, jo potenciāls bija.

Protams, ka jāiet 3. septembrī uz spēli, bet kaitina attaisnojumu meklēšana.

Patīk Gorkša komentārs - nospēlējām kā loši, piekrītu un atvainojos par to, bet būs labāk

  +4 [+] [-]

, 2010-08-13 11:01, pirms 14 gadiem
essavamāte. rakstīja: Paskataties Latvijas izlases statistiku pārbaudes mačos augustā , Zaudējumi Uzbekistānai un visādām citām sētas komandām , un septembrī vienmēŗ ir labi sākts cikls.
Izņēmi man vārdus no mutes. Tieši to vēlējos rakstīt.
Ļoti labi atceros 2003 gada augusta pārbaudes spēli ar Uzbekistānu savā laukumā - zaudējām 0-3, bet pēc tam rudenī izcīnījām uzvaras pār Poliju un Zviedriju un tikām uz Portugāli. Tikai ir viens liels bet...
lai arī zaudējām 0-3 man Latvijas snieguma tajā spēlē patīkami pārsteidza, jo pie 0-1 pirmo reizi Latvija kādu komandu iespieda savā zonā uz minūtēm 25 unpāri centram puspuslaiku uzbeki netika-arī momenti bija daudz-kolosāla spēle bija, tad Starkovs izmēģināja spēlēt ar 3 aizsargiem/laikam pirmo reizi/ un pirmajā pretuzbrukumā 0-2, tad riskējām un 0-3. Bet spēle bija lieliska un pēc tās radās cerība ka varam tikt uz Portugāli, bet parasti līzdjutēji redzēja tikai rezultātu, daži .... pat juta līdz pretiniekam pie 0-3-biju stadionā un pats redzēju kā daži līdzjutēji novēršas no SAVAS komandas.
Rakstu to tāpēc ka šoreiz pret Čehiju neredzēju Latvijas izlases spēli.
Bet tomēr ceru ka ar Horvātiju būs cīņa, jo pēdējos gados pārbaudes spēlēs Latvijas izlasei manuprāt trūkst motivācijas, tiem kuri spēlē izlasē regulāri un trūkst meistarības tiem kuri cenšas izlasē iekļūt.

     [+] [-]

, 2010-08-13 12:06, pirms 14 gadiem
Zaudet Cehijai, Horvatijai, Griekijai ir tikai normali, tapec nav ko nemties!