Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ljungbergs uz ''AS Roma''?

Ljungbergs uz ''AS Roma''?
Fredriks Ljungbergs
Foto: Scanpix Sweden

Nav rimušās runas par Zviedrijas izlases un Anglijas Premjerlīgas kluba ''West Ham United'' pussarga Fredrika Ljungberga nākotni. Iespējams, ka nākamā darba vieta zviedram varētu būt Itālijas futbola klubs ''AS Roma'', ziņo itāļu prese.

Cik zināms, ''West Ham'' piedāvājuši Ljungbergam lauzt līgumu, saņemot kompensāciju. Tas tika pamatots ar to, ka kluba vadība vēlas samazināt kluba tēriņus uz spēlētāju algām.

Lai gan spēlētāja aģents vēl nesen noliedzis, ka 31 gadus vecais pussargs varētu pamest pašreizējo komandu, ziņas no itāļu preses apgalvo pretējo.
Nopietnu interesi par Ljungbergu izrāda ''Roma'', kas ir gatavi samaksāt par zviedra pāreju trīs miljonus eiro.

Ljungbergs uz ''West Ham'' pārcēlās tikai pērnajā gadā, kad pārnāca no Londonas kluba ''Arsenal'', kurā viņš aizvadīja savus labākos karjeras gadus. Laikā posmā no 1998. līdz 2007. gadam komandas rindās pierdzējušais pussargs aizvadīja 216 spēles, kuru laikā guva 46 vārtus.

Pagājušajā sezonā Ljungbergs ''West Ham'' rindās piedalījās 25 spēlēs un guva divus vārtus.

Pašlaik Ljungbergs palīdz savai izlasei gatavoties ''Euro 2008'' pirmajai spēlei pret pašreizējajiem Eiropas čempioniem Grieķiju. D apakšgrupas otrajā spēlē savā starpā tiksies Spānijas un Krievijas izlašu futbolisti. Abas spēles norisināsies rīt.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

  -3 [+] [-]

, 2008-06-09 22:29, pirms 16 gadiem
Kārtējās baumas! Šādas sarunas nevar rasties EČ laikā!