Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Ančeloti: ''Ja pametīšu ''Milan'', tad tikai, lai pārceltos uz ''Roma''''

Ančeloti: ''Ja pametīšu ''Milan'', tad tikai, lai pārceltos uz ''Roma''''
Karlo Ančeloti
Foto: AFP

Savu piederību futbola klubam ''AC Milan'' kārtējo reizi apliecinājis komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti, kurš vēlreiz noliedzis baumas par iespējamo pāreju uz Anglijas Premjerlīgas klubu ''Chelsea''.

Pēc nu jau bijušā aristokrātu trenera Avrama Granta atlaišanas, Ančeloti joprojām tiek uzskatīts par vienu galvenajiem kandidātiem uz Londonas ''Chelsea'' komandas trenera amata vietu, taču pats speciālists vēlreiz apstiprinājis, ka paliks Milānā arī nākamajā sezonā.

Pagājušajā gadā Ančeloti pagarināja līgumu ar ''Milan'' vēl uz diviem gadiem, kas paredz, ka Milānas klubu viņš trenēs vismaz līdz 2010. gadam.

Piebilstot par radušos situāciju, Ančeloti izskaidroja, ka, ja tiešām viņš kādu dienu pamestu ''Milan'', tad komanda, uz kuru viņš dotos būtu ''AS Roma''. Savulaik Ančeloti pārstāvēja ''Roma'' astoņas sezonas, kuru laikā bija arī komandas kapteinis.

''Kāpēc es nepievienojos ''Chelsea''?'', ar pretjautājumu itāļu presei atbildēja Ančeloti.
''Es vienmēr esmu teicis, ka, nomainīšu ''Milan'' tikai un vienīgi pret ''Roma'''', laikrakstā ''Corriere dello Sport'' savu nostāju pauda 48 gadus vecais treneris.

Izmantotie resursi:
teamtalk.com

     [+] [-]

, 2008-06-09 22:57, pirms 16 gadiem
Lai viņš neapvainojas, bet 48-os gados izskatās pēc 60-gadīga..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-10 10:53, pirms 16 gadiem
XytaPuta rakstīja: Kad izlasiju, ka viņam ir 48 gadi, vnk neticēju... Bet tas nav tik svarīgi, ir svarīgi, ka viņš ir ļoti liels profiņš!!!


Peec milan snieguma sho sezon neizskataas pec diezko liela profinja!