Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Eriksons varētu kļūt par "Benfica" galveno treneri

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Eriksons varētu kļūt par "Benfica" galveno treneri
Svens Jorans Eriksons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Kā ziņo britu laikraksts "The Times", tad tagadējais "Manchester City" galvenais treneris Svens Jorans Eriksons vasarā varētu kļūt par "Benfica" galveno treneri.

Britu laikraksta rīcībā ir nonākusi informācija, ka zviedru futbola speciālists otrdienas vakaru ir pavadījis ar Lisabonas "Benfica" kluba vadību.

Speciālisti paredz, ka Eriksons varētu tikt atlaists no "Manchester City" galvenā trenera amata pēc šīs sezonas beigām. Acīmredzot Svens jau tagad vēlas būt drošs, ka nākamsezon bez darba viņš nepaliks.

Eriksonu pamanīja portugāles televīzijas darbinieki, kad zviedrs esot saticies ar Lisabonas kluba prezidentu Luisu Felipi Vieru un kluba kapteini Rui Koštu.

Jāpiezīmē, ka Eriksons savulaik jau ir vadījis portugāļu klubu, tas notika laika posmā no 1982. līdz 1984. gadam, kā arī no 1989. līdz pat 1992. gadam. Šajā laikā "Benfica" izcīnīja vairākus titulus.

Izmantotie resursi:
championat.ru

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 17:18, pirms 16 gadiem
Varētu šis Chelsea trenēt. Par Avramu labāks jau nu toč ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja