Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Rekoba pāriet uz "Panionios"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Oficiāli: Rekoba pāriet uz "Panionios"
Alvaro Rekoba
Foto: AFP

Slavenais Urugvajas futbola uzbrucējs Alvaro Rekoba oficiāli apstiprinājis to, ka parakstījis līgumu ar Grieķijas Superlīgas klubu "Panionios". Līgums noslēgts uz divām sezonām.

"Panionios" kluba vadība oficiāli apstiprinājusi to, ka Rekoba pievienosies komandai. Oficiāli futbolists tiks prezentēts kā kluba spēlētājs pirmdien, bet Grieķijā ieradīsies svētdien. Tiek paredzēts, ka viņu sagaidīt ieradīsies tūkstošiem līdzjūtēju.

""Panionios" kluba vadība ir lepna paziņot, ka futbolists Alvaro Rekoba noslēdzis ar klubu divu gadu līgumu, tas oficiāli tiks apstiprināts pirmdien. Spēlētājs Grieķijā ieradīsies svētdienas vakarā," tiek minēts kluba oficiālajā mājaslapā. Arī pats futbolists apstiprina savu pāreju uz Grieķijas klubu:

"Es ieradīšos Grieķijā, lai palīdzētu komandai iekļūt Eirokausos, un, iespējams, palīdzēt arī izcīnīt čempionu trofeju. Komandas vadība mani pārliecināja, ka es tai esmu ļoti vajadzīgs, tieši tas, ne jau tikai nauda mani pārliecināja pieņemt šo lēmumu."

Saistītais raksts:

Rekoba varētu parakstīt līgumu ar "Panionios"

Izmantotie resursi:
sportingreece.com

     [+] [-]

, 2008-09-06 16:24, pirms 16 gadiem
Kā viņs varēja pāriet pēc trānsfēru beigām?

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 16:28, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Kā viņs varēja pāriet pēc trānsfēru beigām?

viņš ir brīvais aģents

  +1 [+] [-]

, 2008-09-06 18:17, pirms 16 gadiem
Inter viņam vairs nebija ko darīt. Bet kāpēc viņš nevarēja mēģināt tikt kādā no Grieķijas TOP 4 klubiem? Olympiakos, Panathinaikos, AEK Athens vai Thessaloniki? Tomēr, manuprāt Panionios nav Grieķijas TOP klubs, bet Rekoba jau vēl varēja paspēlēt augstākā līmenī. Veiksmi viņam, turpmāk!