Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Rednaps: ''Par Krauču dodu 10 miljonus, ne vairāk''

Rednaps: ''Par Krauču dodu 10 miljonus, ne vairāk''
Pīters Kraučs
Foto: Professional Sport

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba ''Portsmouth'' galvenais treneris Harijs Rednaps izteicies, ka par ''Liverpool'' uzbrucēju Pīteru Krauču klubs ir gatavs maksāt 10 miljonus sterliņu mārciņu un ne centa vairāk.

''Liverpool'' galvenais treneris Rafaels Benitezs ir licis saprast citu komandu vadībām, ka negrasās pārdot Krauču mazāk par 15 miljoniem sterliņu mārciņām, kas ''Portsmouth'' trenerim Rednapam šķiet par daudz.

Rednaps izteicies, ka gadījumā, ja ''Liverpool'' nolems pārdot Anglijas izlases uzbrucēju par 10 miljoniem, tad darījums notiks nekavējoties.
''Es vēl īsti nesaprotu, vai 15 miljoni ir galējā cena'', ''The News'' sacīja Rednaps.

''Ja ''Liverpool'' prasa 15 miljonus, tad lieta ir izbeigta.
Man ļoti simpatizē Pītera spēle, bet viņš diemžēl pieder ''Liverpool''. Ja cena nokristos līdz 10 miljoniem, tad mēs nekavējoties iegādātos viņu, jo mums ir vajadzīgs papildus uzbrucējs. Pašlaik mums ir Deivids Nadžents, Kanu un Džermains Defo, bet ir jābūt vismaz četriem uzbrucējiem, tāpēc man vajadzīgs vēl viens labs spēlētājs, lai pastiprinātu komandu'', izteicās Rednaps.

Pagājušajā sezonā ''Liverpool'' komandas rindās Kraučs aizvadīja 33 spēles, no kurām 15 spēlēs devās laukumā uz maiņu. Sezonas laikā Kraučs pārspēja pretinieku komandas vārtsargus 11 reizes.

Izmantotie resursi:
setantasports.com

     [+] [-]

, 2008-06-06 22:27, pirms 16 gadiem
Tak uz pasaules ir daudzi daudz labāki uzbrucēji, kas maksā lētāk nekā tie paši 10 miljoni... Tas Rafa var aizrīties, jo par viņu neviens nemaksās 15... Domāju, ka Portsmouth jānopērk kāds ārzemnieks, kurš attiecīgi arī būs lētāks...

  +2 [+] [-]

, 2008-06-06 23:11, pirms 16 gadiem
Nu nez nez, man jau shkjiet ka varetu maksat 10 miljonus vinjsh... vieniga problema, ka vinju nelaiz spelet, lai visjh varetu pieradit sevi!
Bet vispar reiniksrobis, lasiju eurosporta, ka tipa atbalstija Blatera arzemnieku ierobezhojumu... taka domaju ka tuvakaja nakotne klubiem bus ta pashvakak ar tiem arzemniekiem..

  -1 [+] [-]

, 2008-06-06 23:26, pirms 16 gadiem
andzix rakstīja: Nu nez nez, man jau shkjiet ka varetu maksat 10 miljonus vinjsh... vieniga problema, ka vinju nelaiz spelet, lai visjh varetu pieradit sevi!
Bet vispar reiniksrobis, lasiju eurosporta, ka tipa atbalstija Blatera arzemnieku ierobezhojumu... taka domaju ka tuvakaja nakotne klubiem bus ta pashvakak ar tiem arzemniekiem..

Tie ierobežojumi attiecas tikai uz EPL??? Bet viņi tāpat būs 2011. gadā būs 7+4, un tikai 2012. vai 2013. būs 6+5. Tā ka kādu laiku varēs vēl kapāt ar leģionāriem!

  +1 [+] [-]

, 2008-06-07 09:07, pirms 16 gadiem
Paliec! L-pool!