Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Pogbā trīs spēļu aizliegums par spļāvienu, Bārtonam - divas spēles nosacīti

Pogbā trīs spēļu aizliegums par spļāvienu, Bārtonam - divas spēles nosacīti
Pols Pogbā
Foto: AFP/Scanpix

Turīnas "Juventus" triumfu "Serie A" čempionātā nedaudz aizēnojis komandas 20 gadus jaunais pussargs Pols Pogbā, kurš saņēmis trīs spēļu diskvalifikāciju par spļāvienu "Palermo" aizsargam Salvatorem Aronikam. Tikmēr Francijā nosacītu divu spēļu diskvalifikāciju saņēmis Marseļas "Olympique" pussargs Džouijs Bārtons par "PSG" aizsarga Tjagu Silvas apvainošanu mikroblogu vietnē "Twitter".

Incidents starp "Juventus" un "Palermo" spēlētājiem notika mača 83.minūtē pēc tam, kad Aronika bija pagrūdis jauno francūzi Pogbu. "Juventus" pussargs izlaidīs pēdējos trīs "Serie A" mačus pret "Atalanta", "Cagliari" un "Sampdoria". Pols Pogbā 27 Itālijas čempionāta spēlēs šosezon guvis piecus vārtus.

Atgādinam, ka vakar Turīnā "Juventus" ar 1:0 pārspēja "Palermo" vienību un trīs kārtas līdz čempionāta beigām nodrošināja čempiona titulu. Vienīgos vārtus Turīnas komandas labā guva Arturo Vidals.

Savukārt Francijas Futbola Federācija lēmusi par nosacītas divu spēļu diskvalifikācijas piešķiršanu Marseļas "Olympique" angļu pussargam Džouijam Bārtonam. No "Queens Park Rangers" īrētais futbolists otro reizi tika izsaukts, lai stātos ētikas komisijas priekšā, tomēr uz lietas izskatīšanu neieradās. Diskvalifikācija kļūs reāla vienīgi tad, ja Bārtons atkal izteiks apvainojumus "Twitter" vidē, savukārt laukumā veiktajai rīcībai ar šo ētikas komisijas lēmumu nebūs saistība. Līdz ar to Bārtons varēs palīdzēt Marseļas komandai atlikušajās trīs Francijas čempionāta spēlēs.

Atgādinām, ka marta un aprīļa mijā Bārtons un Tjagu Silva publiskajā vidē apmainījās ar komentāriem, kā rezultātā anglis publiski diskutēja par brazīlieša dzimumu. Pēcāk PSG savā mājaslapā oficiālā paziņojumā netieši draudēja vērsties tiesā pret Bārtonu, bet Marseļas "Olympique" vēlāk publicēja paziņojumu, kurā atvainojās Bārtona vārdā.

Izmantotais avots:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2013-05-06 19:30, pirms 11 gadiem
Francūži Francijas līgā ne to vien dara Un "Skudeto" nekas nevar aizēnot

     [+] [-]

, 2013-05-07 15:18, pirms 11 gadiem
Mario atkal sodīts, šoreiz par krekla novilkšanu pēc gola. Nekad neesmu sapratis, kādēļ būtu jāsoda par to, turklāt vēl ar dzelteno kartīti.
Balotelli faces fine for celebration - Goal.com

     [+] [-]

, 2013-05-07 20:01, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Mario atkal sodīts, šoreiz par krekla novilkšanu pēc gola. Nekad neesmu sapratis, kādēļ būtu jāsoda par to, turklāt vēl ar dzelteno kartīti.
http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2013/05/07/3960716/balotelli-faces-fine-for-celebration?source=breakingnews&ICID=HP_BN_4
Tas ir pašsaprotami, jo tā ir neordināra darbība, kura var negatīvi ietekmēt pretinieku fanu uzvedību tribīnēs. Varbūt pats neesmu pret šādām aktivitātēm, tomēr visiem likumi ir vieni, turklāt ir valstis, kur šādu žestu varētu uztvert kā aizvainojošu. Ja futbolists novelk kreklu, tātad viņš apzinās, ka saņems kartīti.